Mikrofon a deska P5P800 .....
Moderátor: CageJ
- StanY
- Nováček

Mikrofon a deska P5P800 .....
Zdarec všichni mám desku ASUS P5P800 která má zvuk. kodek AD1985. Z manuálu sem vyčetl že se dá rozšířit na SoundBlaster Live! ... stáhl sem drivery vod Creativu naistalil do compu a good ... Problém nastává že když tam šupnu mikrofon a zesílím ho tak se vedle toho "šoupátka" hlasitosti objeví vykřičník že mikrofon need to be muted a já můžu kecat tak do ****** a ať dělám co dělám tak NIC
( ... Poradí někdo PLS
((
ASUS P5P800, Intel P4 530J, 512MB RAM Kingstone, 160GB HDD Hitachi .....
- StanY
- Nováček

......ach jo teď sem ještě došel na další problém ... když pracuje hard v celkem velkým vytížení tak mp3 ve WMP hrajou úplně šíleně jako "gramec na nižší rychlost" prostě spomaleně to je hrůza nevím co stím
Jinak všechno běží super .....
- _Stepan
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- StanY
- Nováček

Tak sem to zkusil aj preinstalit a nepomohlo dela to to sami jak z orig. SoudMAX driverama tak i z tema vod Creativu
.... Jinak jak na potvoru nemuzu ten link najit
ale kdyz naistalujes ty orig. SM tak v Audio Control Panelu je primo odkaz na te upgrade cca. 50MB (me se teda problem vyskytuje jak v orig. tak v Creativu) ...
Co se tyce porizeni zvukovky tak nevim jestli je to pro me potreba protoze sestavu bedynek 5.1 nemam ...... pouzivam klasicky zesak a dva moje miasky (130l "bedynky"
) ...... njn driv sem mel starou dobrou SB Live! Value a frcelo vsechno v poho ...... ach ta modernizace

Co se tyce porizeni zvukovky tak nevim jestli je to pro me potreba protoze sestavu bedynek 5.1 nemam ...... pouzivam klasicky zesak a dva moje miasky (130l "bedynky"
- _Stepan
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- StanY
- Nováček

- _Stepan
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- StanY
- Nováček