Mikrofon a deska P5P800 .....

Zvukové karty, reproduktory, mikrofony, zesilovače a další.

Moderátor: CageJ

Odpovědět
StanY
Nováček
Nováček

Mikrofon a deska P5P800 .....

Příspěvek od StanY »

Zdarec všichni mám desku ASUS P5P800 která má zvuk. kodek AD1985. Z manuálu sem vyčetl že se dá rozšířit na SoundBlaster Live! ... stáhl sem drivery vod Creativu naistalil do compu a good ... Problém nastává že když tam šupnu mikrofon a zesílím ho tak se vedle toho "šoupátka" hlasitosti objeví vykřičník že mikrofon need to be muted a já můžu kecat tak do ****** a ať dělám co dělám tak NIC :(( ... Poradí někdo PLS :(((
ASUS P5P800, Intel P4 530J, 512MB RAM Kingstone, 160GB HDD Hitachi .....
StanY
Nováček
Nováček

Příspěvek od StanY »

......ach jo teď sem ještě došel na další problém ... když pracuje hard v celkem velkým vytížení tak mp3 ve WMP hrajou úplně šíleně jako "gramec na nižší rychlost" prostě spomaleně to je hrůza nevím co stím :( :( :evil: Jinak všechno běží super .....
_Stepan
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od _Stepan »

Předpokládám, že investovat do zvukovky se ti nechce. Nemůžeš si jí někde půjčit, třeba by tě to pak přesvědčilo :-).

Ty ovladače asi nebudou to pravý ořechový...

Zkusím to doma taky otestovat (samotného mě to zajímá), dej sem prosím link ať je nemusím hledat. Jinak mám Audigy 2 a bez problémů.
StanY
Nováček
Nováček

Příspěvek od StanY »

Tak sem to zkusil aj preinstalit a nepomohlo dela to to sami jak z orig. SoudMAX driverama tak i z tema vod Creativu :( .... Jinak jak na potvoru nemuzu ten link najit :( ale kdyz naistalujes ty orig. SM tak v Audio Control Panelu je primo odkaz na te upgrade cca. 50MB (me se teda problem vyskytuje jak v orig. tak v Creativu) ...
Co se tyce porizeni zvukovky tak nevim jestli je to pro me potreba protoze sestavu bedynek 5.1 nemam ...... pouzivam klasicky zesak a dva moje miasky (130l "bedynky" :) ) ...... njn driv sem mel starou dobrou SB Live! Value a frcelo vsechno v poho ...... ach ta modernizace :) :D :-D :wink:
_Stepan
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od _Stepan »

Asi to nepomůže, ale včera vyšel nový BIOS, sice by to mělo opravovat detekci SATA disku, ale kdoví.... za zkoušku to stojí. Dne jsem se k tomu nedostal. Ale alespoň si to stáhnu, už jsem to našel :-)
StanY
Nováček
Nováček

Příspěvek od StanY »

Zatím díkec ... pak dej vědět :)
Já sem teď došel na to že tu starou SB Live! mám ještě doma .. zkusím taky a napíšu ;)
_Stepan
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od _Stepan »

tak mikrofon nemám, ale jinak ten int. zvuk funguje normálně. Jak jsi na tom ty?
StanY
Nováček
Nováček

Příspěvek od StanY »

Mno tak tu starou SB Live! sem este nezkousel :( jinak mam poznatky ze ten zvuk co je tak silene spomalenej tak se to projevuje jenom pri kopirovani z CD na HDD - tedy pri plnym vytizeni IDE ??? Nechapu :( :(
Odpovědět

Zpět na „Zvuk“