problem s pripojenim

Problematika připojení - hardware i software.

Moderátor: Don

Odpovědět
PAN_Kravata
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

problem s pripojenim

Příspěvek od PAN_Kravata »

Zdravim, mam connect 128 mikrovlnu.Nejak se mi zacal zhorsovat ping.Nekdy mam ping OK nekdy to skace az treba na 300 a trva to dlouho a potom se to spravi a chvili to zase jede.Psal jsem svemu providerovi a ten nechal testovat moji linku 2 dny a potom mi napsal ze po radio, ktere mam v mistnosti je ping ok a az na male vyjimky neni problem.Tzn ze problem je asi nekde od radia smerem k mem PC.Bohuzel jsem neprisel na problem, zkusil jsem vymenit datovy kabel, zkusil jsem resetovat radio, naformatoval jsem c: abych vyloucil viry.Mam Kerio Firewall a vypada to ze tam je vse taky OK.Nevite nekdo v cem by mohl byt problem???Uz to trva celkem dlouho a zacina me to stvat.Predem diky za radu
pavel.minarik
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pavel.minarik »

nějaký zdroj rušení v blízkosti spoje rádio-PC ? to je asi blbost co?
BTW věříš providerovi, že nekecá?
Pavel Minarik @ Dell Latitude 7300 (bohužel moc topí, nedoporučuju)
PAN_Kravata
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

providerovi verim, protoze jsem s tim nemel zatim zadne problemy.Nejaky zdro ruseni,hmm no nevim jedine co u toho radia je, tak je dalsi PC a ten tam uz jse delsi dobu a nic to nedelalo,takze tim to asi taky nebude.
krizovka
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: problem s pripojenim

Příspěvek od krizovka »

PAN_Kravata píše:Zdravim, mam connect 128 mikrovlnu.Nejak se mi zacal zhorsovat ping.Nekdy mam ping OK nekdy to skace az treba na 300 a trva to dlouho a potom se to spravi a chvili to zase jede.Psal jsem svemu providerovi a ten nechal testovat moji linku 2 dny a potom mi napsal ze po radio, ktere mam v mistnosti je ping ok a az na male vyjimky neni problem.Tzn ze problem je asi nekde od radia smerem k mem PC.Bohuzel jsem neprisel na problem, zkusil jsem vymenit datovy kabel, zkusil jsem resetovat radio, naformatoval jsem c: abych vyloucil viry.Mam Kerio Firewall a vypada to ze tam je vse taky OK.Nevite nekdo v cem by mohl byt problem???Uz to trva celkem dlouho a zacina me to stvat.Predem diky za radu
Máš Wifi kartu ve slotu nebo to máš jinak??A jak máš dlouhej kabel od antény?
CPU: Pentium 4 3.0GHz Cooler Master Hyper 48 KHC-L91-U2 MB:ASUS P4P800 SE VGA:Asus 6600 GT/TD RAM:2x 1024 DDR 400Mhz Kingston(DualChannel) HDD:640GB Western S-ATA 16MB MECHANIKA:DVD+CDRW NET:Wifi 3/2 ZDROJ:Fortron 350W 12cm ventilátor SATA MYŠ:Logitech MX 1000 laser
Hajs
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hajs »

zkus v příkazový řádce příkaz tracert a hned budeš vedět kde vzniká prodleva
!NO inet - NO fun!
PAN_Kravata
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

mam normalne antenu, od toho mi vede kabel do obyvaku k radiu od radia mi vede normalne sitovy kabel do sitove karty v PC.
shadow Walker
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od shadow Walker »

Drive kdyz jsem pouzival jeste televizni koaxi, tak se me stavalo treba po roce ze zavratne klesl signal a zhorsily se pingy. Tak jsem porad zkousel az sem prisel na to ze to je koaxem. Ten zmetek mel utlum 30% :twisted: Ale nedokazu si predstavit proc? Hlavni vedeni nebylo nikaz zkorodovane. Mohl by tento problem nekdo objasnit?
PAN_Kravata
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

ja ten net mam yhruba od praydnin takye to moc dlouha doba neni
PAN_Kravata
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

tak nevite nekdo??
Dony
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Dony »

zkousel si ten tracert?
Obrázek Avatar tancuje, nechce se mu na záchod... :) Windows Vista je tady, řekněte "WTF" :D
PAN_Kravata
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

zkousel jsem tracert nekdy to vali dobre a nekdy zase ne
pavel.minarik
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pavel.minarik »

no a který aktivní prvek respektive linka k němu za to může? pokaždé ten stejný? jaký?
Pavel Minarik @ Dell Latitude 7300 (bohužel moc topí, nedoporučuju)
PAN_Kravata
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

dival jsem se do prohlizece udalosti. a tady ten text tam mam docela casto jako kritickou chybu:

Služba NAT (Network Address Translator) nemohla požádat o operaci překládacího modulu režimu jádra. To může znamenat špatnou konfiguraci, nedostatek prostředků nebo vnitřní chybu. Uvedený údaj je kód chyby.

jedna se o knihovnu :ipnathlp

myslite ze by to mohlo byt tim????
Odpovědět

Zpět na „Sítě, modemy a Internet“