problem s pripojenim
Moderátor: Don
- PAN_Kravata
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
problem s pripojenim
Zdravim, mam connect 128 mikrovlnu.Nejak se mi zacal zhorsovat ping.Nekdy mam ping OK nekdy to skace az treba na 300 a trva to dlouho a potom se to spravi a chvili to zase jede.Psal jsem svemu providerovi a ten nechal testovat moji linku 2 dny a potom mi napsal ze po radio, ktere mam v mistnosti je ping ok a az na male vyjimky neni problem.Tzn ze problem je asi nekde od radia smerem k mem PC.Bohuzel jsem neprisel na problem, zkusil jsem vymenit datovy kabel, zkusil jsem resetovat radio, naformatoval jsem c: abych vyloucil viry.Mam Kerio Firewall a vypada to ze tam je vse taky OK.Nevite nekdo v cem by mohl byt problem???Uz to trva celkem dlouho a zacina me to stvat.Predem diky za radu
- pavel.minarik
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- PAN_Kravata
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- krizovka
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Re: problem s pripojenim
Máš Wifi kartu ve slotu nebo to máš jinak??A jak máš dlouhej kabel od antény?PAN_Kravata píše:Zdravim, mam connect 128 mikrovlnu.Nejak se mi zacal zhorsovat ping.Nekdy mam ping OK nekdy to skace az treba na 300 a trva to dlouho a potom se to spravi a chvili to zase jede.Psal jsem svemu providerovi a ten nechal testovat moji linku 2 dny a potom mi napsal ze po radio, ktere mam v mistnosti je ping ok a az na male vyjimky neni problem.Tzn ze problem je asi nekde od radia smerem k mem PC.Bohuzel jsem neprisel na problem, zkusil jsem vymenit datovy kabel, zkusil jsem resetovat radio, naformatoval jsem c: abych vyloucil viry.Mam Kerio Firewall a vypada to ze tam je vse taky OK.Nevite nekdo v cem by mohl byt problem???Uz to trva celkem dlouho a zacina me to stvat.Predem diky za radu
CPU: Pentium 4 3.0GHz Cooler Master Hyper 48 KHC-L91-U2 MB:ASUS P4P800 SE VGA:Asus 6600 GT/TD RAM:2x 1024 DDR 400Mhz Kingston(DualChannel) HDD:640GB Western S-ATA 16MB MECHANIKA:DVD+CDRW NET:Wifi 3/2 ZDROJ:Fortron 350W 12cm ventilátor SATA MYŠ:Logitech MX 1000 laser
- Hajs
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- PAN_Kravata
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- shadow Walker
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Drive kdyz jsem pouzival jeste televizni koaxi, tak se me stavalo treba po roce ze zavratne klesl signal a zhorsily se pingy. Tak jsem porad zkousel az sem prisel na to ze to je koaxem. Ten zmetek mel utlum 30%
Ale nedokazu si predstavit proc? Hlavni vedeni nebylo nikaz zkorodovane. Mohl by tento problem nekdo objasnit?
- PAN_Kravata
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- PAN_Kravata
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- Dony
- Středně pokročilý

- PAN_Kravata
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- pavel.minarik
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- PAN_Kravata
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
dival jsem se do prohlizece udalosti. a tady ten text tam mam docela casto jako kritickou chybu:
Služba NAT (Network Address Translator) nemohla požádat o operaci překládacího modulu režimu jádra. To může znamenat špatnou konfiguraci, nedostatek prostředků nebo vnitřní chybu. Uvedený údaj je kód chyby.
jedna se o knihovnu :ipnathlp
myslite ze by to mohlo byt tim????
Služba NAT (Network Address Translator) nemohla požádat o operaci překládacího modulu režimu jádra. To může znamenat špatnou konfiguraci, nedostatek prostředků nebo vnitřní chybu. Uvedený údaj je kód chyby.
jedna se o knihovnu :ipnathlp
myslite ze by to mohlo byt tim????