Snažím se ripnout jedno DVD, které má typický širokoúhlý obraz (2.35:1). Problém je, že když ho ripnu SmartRipperem a načtu do DVD2AVI, tak se mi roztáhne obraz na celou výšku, takže je to zdeformovaný... Jak donutit DVD2AVI, aby to vzal jako klasickou "nudli" ? Určitě to bude nějaká blbost, potřebuju jenom nakopnout správným směrem...
Ripnutí širokoúhlého filmu
- TomV
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Ripnutí širokoúhlého filmu
Zdar, mám menší problém... 
Snažím se ripnout jedno DVD, které má typický širokoúhlý obraz (2.35:1). Problém je, že když ho ripnu SmartRipperem a načtu do DVD2AVI, tak se mi roztáhne obraz na celou výšku, takže je to zdeformovaný... Jak donutit DVD2AVI, aby to vzal jako klasickou "nudli" ? Určitě to bude nějaká blbost, potřebuju jenom nakopnout správným směrem...
Dík...
The problem has been eaten.
Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou

- Dzin
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
Re: Ripnutí širokoúhlého filmu
DVD decrypter + DVDx tak to dělám já a máž možnost to upravit nebo zachovat parametry a vůbec to je víc user frendlyTomV píše:Zdar, mám menší problém...
Snažím se ripnout jedno DVD, které má typický širokoúhlý obraz (2.35:1). Problém je, že když ho ripnu SmartRipperem a načtu do DVD2AVI, tak se mi roztáhne obraz na celou výšku, takže je to zdeformovaný... Jak donutit DVD2AVI, aby to vzal jako klasickou "nudli" ? Určitě to bude nějaká blbost, potřebuju jenom nakopnout správným směrem...Dík...
- TomV
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Jo, ale já to nechci cpát do DivXu...
Nepotřebuju, aby to bylo user friendly, lama nejsem, abych se v tom neorientoval...
Potřebuju to prostě dostat do VirtualDubu, hrajícího roli frameklienta. Kombinaci DVD2AVI + VD mám vyzkoušenou, jen jsem to teď pár let nedělal, tak jsem to zapomněl... Ale dřív mi to šlo, ten stejnej film jsem ripoval tím samým softem (akorát teď to jsou pochopitelně novější verze) a šlo to...

- Dzin
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
- HollyG
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Pouzij GKnot 
Základní deska: DFI LP UT NF4Ultra-D nForce4 Ultra Procesor: AMD Opteron 144 1800MHz@1080*2400 0,95V*1,4V Paměti: DUALCHANNEL 2xA-DATA 512 MB Grafická karta: Sapphire Ati Radeon X800 HDD: PATA Hitachi 160GB 8MB 7200RPM, SATA Hitachi 250GB 8MB 7200RPM Mechaniky: DVD+RW DL Pioneer DVR-108 Klávesnice: KB-21e Krysa: Logitech MX510 Monitor: LCD 19" HP1955 3Dmark2001:: 25 230 3Dmark2003: 10 798 3Dmark2005: 4945 Inet by GTS/Telenor - Office 2M, 220KB down, 32KB up, NIX 10ms, NoFUP
- Geeker
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- TomV
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Ale já nechci ani Mpeg, já chci VP6...Dzin píše:No DVDx umí i Mpeg![]()
BTW: Si měl napsat že to nechceš do DivX![]()
Já to dělal taky dřív přes DVD2avi ale pak sem přešel na DVDx a ted mám DVD palírnu tak to neřeším
http://www.on2.com/vp6.php3