Far Cry Multiplayer LAN po internetu....všichni vítáni

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Butch
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Far Cry Multiplayer LAN po internetu....všichni vítáni

Příspěvek od Butch »

Dal by si někdo Far Cry po netu?
Stačí když někdo, kdo má veřejnou ip založí hru a ostatní se k němu připojí.

Pokud máte někdo zájem si občas ve večerních až nočních hodinách občas zahrát a máte možnost veřejné ip + povolené porty pro Far Cry), tak mě nebo Slezmanovi napište SZ, domluvíme se pak po ICQ.
Můžete se i vyjádřit do tohoto tématu.

BTW o víkendu se hraje i během dne.

V ideálním případě pak během hry komunikace po Skype(konferenční hovor).
(Když bychom hráli na vlajky a byli rozdělení do týmů)
Není to samozřejmě podmínkou. Ale kvůli informovanosti určitě doporučuji mít ICQ.

//EDIT: malá změna Skype skoro povinností

Po Skypu(team text chat) se domluvíme na hraní....lepší než 10 oken v ICQ.

Download zde:
http://www.skype.com

Toto téma budu průběžně promazávat(vyřešné lidi, či vyřešené žádosti, již neaktuální dotazy...)

Editem sem pak doplňuji lidi, kteří hrají.

Seznam hrajících lidí:

nick či jméno.............................maximální počet hráčů na serveru
Butch..................................(512/128 adsl pro 3 lidi)
Slezman(CZE)........................(UPC 1024/128 5-6 lidí stíhá)
Killmistr.................................?
Jirka Drak..............................(ADSL 512/128 max 3 lidi)
Dewil....................................nemůže zakládat
kuavik...................................nemůže zakládat
Berserkr................................(UPC 1024/128...max 4 lidi)
Kaspetz
HollyG...................................(adsl 2048/384 max 6-7 lidí)
Miho.....................................(3-4 lidi)
pepachose............................nemůže zakládat
stiffmaister............................nemůže zakládat
Kimis.....................................?
ManchesterUnited..................(512/256 4 lidí)
PepíkHřebík............................?
Kelly......................................nemůže zakládat
Petr(4096/1024 linka....limit hráčů zatím nezmámý, ale určitě 12+)
FOX
Ssnake...nový zakladatel díky Bože za jeho 100Mb lainu

adepti:

Pavel273

//Edit

2.2.
Tak jsme se Slezmanem rozjeli první deathmatch na mapě mp_surf
2 hodinky výborné pařby. Ve více lidech bude větší zábava.
Tak lidi neváhejte a hrajte s námi.

3.2.
Tak nás bylo cca 7 lidí, slezman jich pár ještě sehnal od minule a mezi nimi i Killmistr, jestli se nepletu. Bylo to výborné..takže zítra nejspíš zase.

4.2. 1:47 ráno.
Dali jsme s Jirkou Drakem cca 15ti minutový deathmatch a opět na mapě MP_surf.
Nemělo to myslím chybu. Zvládli jsme i projížďku člunem v tandemu a následné povraždení jeden druhého :lol:
Jinak kudla ve vodě rulezz. :wink:

5.2.
bylo nás cca 8 a bylo to good.
Butch, Stiff, kuavik, Dewil, Petr, pepachose, Jirka Drak..

5.2. za chvíli jdem na to zas :-)

6.2. Zase pár hodinek kvalitní pařby. Všichni jsme poznali, jak to Kimis umí s raketometem. Petr zase perlil se sniperkou. Dewil se od minule hodně zlepšil.
Jinak mapa surf rulez a cliffside taky. V 10 lidech na cliffside je to masakr, ale super. Taky se k nám přidali ManchesterUnited a PepíkHřebík...samozřejmě jsme je nešetřili. 8)
Naposledy upravil(a) Butch dne pon 14. bře 2005, 21:37, celkem upraveno 45 x.
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximu​s IV GENE​-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
Killmistr
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Killmistr »

Kdo byl ten co to tahl 4.2. ve 20.00. To slapalo uplne paradne :up: ... Kdyz to zaklada Hans Berserkr, tak to jede pro 4 lidi na pohodu. Vic uz to nezvlada. Ja to taky nemuzu zalozit. Mam to pripojeni jeste pomalejsi nez Hans :oops: ...
Butch
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Butch »

Killmistr píše:Kdo byl ten co to tahl 4.2. ve 20.00. To slapalo uplne paradne :up: ... Kdyz to zaklada Hans Berserkr, tak to jede pro 4 lidi na pohodu. Vic uz to nezvlada. Ja to taky nemuzu zalozit. Mam to pripojeni jeste pomalejsi nez Hans :oops: ...
Teď jsme hráli cca půl hodiny s Jirkou Drakem jen my dva a bylo to v pohodě.

Jinak ten člověk, který to táhl má 5Mb/s a utáhne v pohodě i 10 lidí.
Hraje celkem často.

Jinak pařba byla dnes teda fakt good. Ani nevím kolik nás bylo. odhad 8-10.
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximu​s IV GENE​-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
Killmistr
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Killmistr »

Butch píše:Jinak pařba byla dnes teda fakt good. Ani nevím kolik nás bylo. odhad 8-10.
Jo taky se me to libilo. Doufam, ze to jeste zopakujeme. Bylo nas asi 9. Vlajky 5 na 4 - myslim.
Slezman
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Slezman »

myslim, ze FC se zapnutym skype provozovat nejde, aspon teda u mě ... :oops:

tahl jsem hru pro 5 lidi, pingy 40 a podobne, pri zapnutemn skype to hazelo i 200, musel jsem to vypnout (konference 4 lidi, netáhl jsem ji já), žralo to 137 kbits uploadu (mám 128kbits),.
Zároveň mi Skype přátele žral nevhutných 20-25 FPS v mapě RADIO a to jsem to nezkousel jeste u jinych, ale Butchi z naseho FPS testu na molu v MONKEYBAY vyplynulo, ze 20 FPS opet zarvalo...a to jsme byli na skype pouze 2 :sad:
Takže si myslim, ze luxus skype pri hre si budem muset odpustit, jinak nam pingy polezpou nahoru....a navic majitele horsich procesoru nebudou mit tolik FPS, kolik by chtěli na kvalitní zabíjení :oops:
Doma: i5-10600K, 32GB RAM, RTX 3060 Ti ********* Chalupa: i7 920, 24GB RAM, RTX 3060 ********* Děti: Q6600, 8 GB RAM, GTX 1050Ti
Butch
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Butch »

No když to šlo z kámošovýho serveru 5Mb/s, tak byly pingy v pohodě.
A já jsem přitom kecal po Skype s Jirkou Drakem.

Záleží kdo založí.

Když založil kámoš hru Monkey bay s tou rychlou lajnou, tak jsme byli 4 lidi na skype v konferenčním hovoru a dalších 5 lidí hrálo a v pohodě se to stíhalo.

Skype nebo nic...pokud někdo chcete mezi sebou používat teamspeak..no problemo. Já zůstávám u Skype.

Ostatně ten, kdo netvoří hru, má mnohem menší nároky na lainu, takže to většině lidí pojede ok, když nás bude napájet 5Mb.
PepíkHřebík
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od PepíkHřebík »

Teamspeak neni potřeba nijak zakládat, serverů je na to hafo. Já například při CS používám už pěkně dlouho server Warzone: 81.0.254.35:8767 . Prostě se tam připojíš, vytvoříš kanál, dáš heslo, nastavíš zvukovej kodek a je to... Neni potřeba mít hned vlastní ts server.
MB: MSI K8N neo2 -54g CPU: ATHLON 64 3000+@2250 Mhz - BOX VGA: MSI gf5900xt 128MB 390/700@450/850 RAM: 2x512 MB Kingmax HC 500MHz HDD: hitachi S-ATA 160 GB DVD-RW: LG-4160 CD-RW: Yamaha CRW-F1 zdroj: Forton 400W
Slezman
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Slezman »

ja budu bez niceho...nekteri useri (ahoj Hansi...) maji ve skype solidni ruchy a ja pak neslyšim neslyšné Butchovy kroky...u FC toho stejně moc k povidani neni, takže tak.
Doma: i5-10600K, 32GB RAM, RTX 3060 Ti ********* Chalupa: i7 920, 24GB RAM, RTX 3060 ********* Děti: Q6600, 8 GB RAM, GTX 1050Ti
HollyG
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HollyG »

Ta posledni hra byla ponekud drsnejsi :D

btw: petr urcite cheatuje :-D

Nechce nechdo delat dedicated server? :)
Naposledy upravil(a) HollyG dne sob 5. úno 2005, 17:25, celkem upraveno 2 x.
Základní deska: DFI LP UT NF4Ultra-D nForce4 Ultra Procesor: AMD Opteron 144 1800MHz@1080*2400 0,95V*1,4V Paměti: DUALCHANNEL 2xA-DATA 512 MB Grafická karta: Sapphire Ati Radeon X800 HDD: PATA Hitachi 160GB 8MB 7200RPM, SATA Hitachi 250GB 8MB 7200RPM Mechaniky: DVD+RW DL Pioneer DVR-108 Klávesnice: KB-21e Krysa: Logitech MX510 Monitor: LCD 19" HP1955 3Dmark2001:: 25 230 3Dmark2003: 10 798 3Dmark2005: 4945 Inet by GTS/Telenor - Office 2M, 220KB down, 32KB up, NIX 10ms, NoFUP
DewiL
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DewiL »

Kruty... Dneska me miho malem zabil (myslim smichy). Vesele si hazu granaty, cekam jestli to nekoho zabije a miho v klidu napise: ,,kolik jich tam jeste mas" :lol:

Jinak nuz rulezZz
kuavik
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od kuavik »

konecne sem se trochu chytal :)
Toshiba P100-10P

******** http://www.kuavikphoto.zde.cz ********
DewiL
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DewiL »

jj, je to nezvyk toto hrat. ... sem zvyklej na CoD a najednou toto :o
FOX
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od FOX »

PepíkHřebík píše:Teamspeak neni potřeba nijak zakládat, serverů je na to hafo. Já například při CS používám už pěkně dlouho server Warzone: 81.0.254.35:8767 . Prostě se tam připojíš, vytvoříš kanál, dáš heslo, nastavíš zvukovej kodek a je to... Neni potřeba mít hned vlastní ts server.

HMM tak jsem jukal na Warzone a vypada to good.Je tam mrte mistnosti.
Takze dikes. Doufam ze si budu moci brzy zahrat s vami.

Muzete sem nekdö hodit to verejne ip?

Ja ze bych zkusil ping jestli vubec budu mit sanci...
DewiL
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DewiL »

Tak kdy zase dame?? Dal bych assault - to staveni budouv se me nejak zalibilo....
miho
Čestný člen
Čestný člen

Příspěvek od miho »

Dnesni parba byla dost dobra, 10 lidi, dobre pingy. Proste parada. Chtelo by to vic lidi se solidni konektivitou :)
127.0.0.1, sweet 127.0.0.1
Jiri Drak
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Jiri Drak »

miho píše:Dnesni parba byla dost dobra, 10 lidi, dobre pingy. Proste parada. Chtelo by to vic lidi se solidni konektivitou :)
Radsi bych ale priste dal ve vice lidech treba assault nez furt dm.
MB Asus P7P55D-E, CPU Core i5-750@3700MHz, RAM 16GB, VGA Radeon RX Vega 56
DewiL
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DewiL »

Jiri Drak píše:
miho píše:Dnesni parba byla dost dobra, 10 lidi, dobre pingy. Proste parada. Chtelo by to vic lidi se solidni konektivitou :)
Radsi bych ale priste dal ve vice lidech treba assault nez furt dm.
jsem stejného názoru... pořád o tom básním...
ManchesterUnited
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ManchesterUnited »

musim se pochlubit, že sem vyhrál na to, že sem byl nejvíc krát mrtvej :-D
jinak super pařba... nebyl sem nejlepší, ale to víte, hrál sem poprví takhle FC po multasu tak se nedivte... pockej po par dalsich hodinach :roll:
jinak musit dat :worship: Petrovi... ten jel...
nejvic mě tam sejřil Butch se sniperkou a někdo s rakeťákem :lol:
zakázal bych rakeťák :lol:
CPU: i9-9900K + NZXT Kraken X53, MB: GIGABYTE Z390 D, MEMORY: G.SKILL 32GB KIT DDR4 3200MHz CL16 Gaming series Aegis, VGA: GIGABYTE GeForce RTX 2080Ti GAMING OC 11G, DVDRW: ASUS SDRW-08U9M-U, HDD: SSD Samsung 970 EVO 1TB, CASE: NZXT H510 Matte Black, ZDROJ: SilverStone Essential Gold Semi-modular 750W, SOUND: M-Audio M-Track DUO, REPRO: Logitech Z207, MOUSE: Logitech MX Master 3, LCD: Dell SE2417HG, Powered by iPhone 14 Pro 128GB Notebook: ASUS ZenBook UX430UQ-GV218T
miho
Čestný člen
Čestný člen

Příspěvek od miho »

Podvecer zase asi hodka s Butchem a Drakem, zase hezka hra. Assault ve trech bohuzel nepripadal v uvahu.

Nejvic mne potesilo narceni z cheatovani. To je znamka, ze clovek uz totalne nelami :)
127.0.0.1, sweet 127.0.0.1
DewiL
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DewiL »

miho píše:Nejvic mne potesilo narceni z cheatovani. To je znamka, ze clovek uz totalne nelami :)
Kdo? Kdy? Kdyz sem hral tak sem akorat videl, jak nekdo napsal: ,,cheaty?"....
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“