WatercolingHadicky FOTO!Posudte pls!

Chlazení PC pomocí vody - vodní systémy, bloky, hadice, nádoby, kompresory, atd.

Moderátor: morke

Holda
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Holda »

tak uz mam nejaky trubicky,koupil jsem je u nas v obchode pro kutily :) Myslite ze jsou OK?Je to silikonova hadicka,pekne mekka.12/10
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Jinak ten radiator uz je na ceste,ted rozmyslim,jestli teleso z AQCool nebo Galaxi.Libi se mi to z plexi,ale pry je tam riziko,ze bude utikat,co je na tom pravdy?
Na GPU a chipset se mi libi tohle http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=28199 podle me za tu cenu mit 2 teliska od znackoveho vyrobce neni spatny ne?Uchladilo by to tu6600GT????Nejradsi bych koupil nejaky starsi,ale bohuzel,nikdo tu nic nema :(

to erty:kolik bys chtel za to cerpadlo?jsem koukal ze tam nejaky prodavas
.
lMarky
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lMarky »

mno, preferoval bych spíš 14/10, ale tyhle budou OK..

-EDIT-
to s tim tečenim bloku je blbost -> když je to dobře udělaný, nemá co týct.. bloky bych bral určitě od Galaxiho..

-EDIT2-
na "značkový" bloky bych se nespolíhal -> homemade je vždycky lepší..
Stoobi
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

U wb ta značkovost moc neplatí...ta cena není až tak super, na to, že to jsou malý hliníkový bloky...vzal bych rozhodě od galaxiho...tam není co řešit... :wink:

Ty hadičky vypadaj dobře, sice asi by bylo lepší 14/10, ale stačit by to mělo, aspoň jsou ohebnější...
Jen by mě zajimalo, kolik stály? A jsou růžový, nebo transparentní? Nebo snad UV aktvní? :-D

A jak psal Imarky, protečení bloku je blbost...to bylo u toho, že se dřív mezi plexi a měď dával silikon, kterej pak propouštěl...ale Galaxi tam dává O-kroužek a ten nepropustí... :wink:
Holda
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Holda »

Dobre takze Galaxi.Hadicky me staly 20kc/metr jsou ruzovy,ale pod modrou katodou vypadaji celkem dobre.UV asi nebudou,to bych uz chtel moc :)
Ten zalman mi neprijde malej,je to asi priblizne 77x35x25 to mi prijde velky...ale jsem lamer
.
Stoobi
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

Tak to je škoda...potřeboval bych takovýhle slabostěnný, ale když jsou růžový, tak to je mi na nic...:(
Holda
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Holda »

ted zase expanzka,stacila by nejaka home made?Predstavuju si to jako valec z Cu,prumer tak 6cm,dlouha asi 10cm,s vyvodama a nahore s dirou na dolevani?
.
Stoobi
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

Holda29 píše:ted zase expanzka,stacila by nejaka home made?Predstavuju si to jako valec z Cu,prumer tak 6cm,dlouha asi 10cm,s vyvodama a nahore s dirou na dolevani?
No stačila...proč by ne...na ní až tak nezáleží, hlavně abys tam měl možnost dolévat vodu a odvzdušnit system... :wink:
lMarky
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lMarky »

z Cu ? to je uplně zbytečný -> bude stačit plexi nebo nějaká plechovka..
Holda
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Holda »

Je sicce nova prutokovy?nejak tam nemuzu naji 2 diky,jen tu jednu.... :(
.
Odpovědět

Zpět na „Voda“