Některé názory userů na fóru jsou spíš jen k pláči...expLorer píše:hm velm i zaujimave hlavne ze ked prichadzali 6600GT a vsetci ste tak nazhaveny an nich cakali a niekto to mal tak ste vsetci tvrdili ze ide odomknut na 6800LE
no velmi zaujimave
Bude někdy 6600 v AGP?
Moderátoři: Walker1134, Wilik
- Shit
- Odborník PCT

- Michal86
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Neuděláš nicShit píše:Některé názory userů na fóru jsou spíš jen k pláči...expLorer píše:hm velm i zaujimave hlavne ze ked prichadzali 6600GT a vsetci ste tak nazhaveny an nich cakali a niekto to mal tak ste vsetci tvrdili ze ide odomknut na 6800LE
no velmi zaujimave![]()
jinak taky uvažuji o koupi 6600 nebo 6600GT, jen nevím kterou vezmu, jestli by 6600 noGT od Leadteku šlo stejně dobře taktovat jako jeho PCI-E bratříček, byla by to pro mě jasná volba.. co vy na to?
- expLorer
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
to som si aj ja myslel a zo sparkle a zrazu mi to slo an 380 len a to zu boli nejake artefakty ale pamata idu na 675 tusim ale zase core uplne akoze nic
ide to f pohode aj na 500 neni problem ale strasne artefakty
( neviem ako sa to da vyreisit nad 380 to uz robi riadne artefakty
( neviete plz niekto akoby som to mohol dostat Sparkle GF 6600 core na 400 bez artefaktou ? chladenie je tam prditko to len pre zaujimavost
[chladenie nepomaha pre odstranenie artefaktou
]
[chladenie nepomaha pre odstranenie artefaktou
CPU: C2D E7200 [cooled by Scythe Ninja Plus] | MB: ASUS P5Q PRO | RAM: APACER DDR2 2x1GB 800MHz GOLDEN KIT | VGA: ASUS HD4850 512MB | HDD: WD 160GB, Hitachi 500GB + PATA suflik(Hitachi 80GB) | PSU: ASUS A-45GA 450W | LCD: LG L204WT 20.1'' | AUDIO: Creative SB Live 5.1 Digital + KENWOOD KR-A3050 + Radiotechnika S-90 | Logitech MX500 | Logitech MOMO Racing | ASUS MyCinema-P7131
NB: Acer TravelMate 4002LMi (PentiumM1.6GHz, DDR512MB,ATi Radeon9700Mobility,HDD60GB,..)
NB: Acer TravelMate 4002LMi (PentiumM1.6GHz, DDR512MB,ATi Radeon9700Mobility,HDD60GB,..)
- Michal86
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Tak máš asi hodně špatnej kousek... ale když to tak čtu, tak nevim, furt sem teď měnil grafiky a nevim jestil tedy do toho půjdu, já to asi nevyužiju, hraju jen Call of Duty a Medal of Honor: Allied Assault po netu, tak nevim, asi prodám tu svojí 9800se, protože jí vůbec nevyužiju a vezmu si asi nějakou GF4 TI 4200, asi na to prdimexpLorer píše:to som si aj ja myslel a zo sparkle a zrazu mi to slo an 380 len a to zu boli nejake artefakty ale pamata idu na 675 tusim ale zase core uplne akoze nicide to f pohode aj na 500 neni problem ale strasne artefakty
( neviem ako sa to da vyreisit nad 380 to uz robi riadne artefakty
( neviete plz niekto akoby som to mohol dostat Sparkle GF 6600 core na 400 bez artefaktou ? chladenie je tam prditko to len pre zaujimavost
[chladenie nepomaha pre odstranenie artefaktou]
- M-i-K
- Nováček

-
Nevíte kde ji seženu
Čau lidi... tak jsem konečně našteřil peníze a chci si koupit Leadtek 6600 do AGP (http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=30552).
Jenže problém je ten že ji v czechcomputeru nemají okamžitě ale asi do 3 týdnů, jak mi bylo odhadem řečeno. Zajímalo by mne teda jestli nevíte kde bych ji mohl sehnat okamžitě nebo aspon driv. Jo a mimochodem nemám ŽL takže jen maloobchody. Díky
Jenže problém je ten že ji v czechcomputeru nemají okamžitě ale asi do 3 týdnů, jak mi bylo odhadem řečeno. Zajímalo by mne teda jestli nevíte kde bych ji mohl sehnat okamžitě nebo aspon driv. Jo a mimochodem nemám ŽL takže jen maloobchody. Díky
- K!ll3r
- Středně pokročilý

Re: Nevíte kde ji seženu
leadteky nejsou skladem skoro nikdo , stahujou se kvuli chybny revizi , napr. cela serie 6600gt extreme je stazena z trhu , takze bych si bejt tebou vybral jinou znacku , gainward , msi , xfx cokoliv jinehoM-i-K píše:Čau lidi... tak jsem konečně našteřil peníze a chci si koupit Leadtek 6600 do AGP (http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=30552).