Problém s písmy ve WinXP (vsechno je Bold)- ???!

Všechny dotazy, problémy a řešení týkající se Windows XP, Windows 2000 a Windows NT.

Moderátor: Loki5567

Odpovědět
Daneel
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Problém s písmy ve WinXP (vsechno je Bold)- ???!

Příspěvek od Daneel »

Zdravim, mam takovy rekneme vizualni problem. Mam tu StyleXP 2.16, aplikovany styl, zmenena pisma, ikony. V poradku. Jeste vcera bylo vse OK. Dneska jsem ale pustil PC a vetsina pisem (i treba ve druhem uctu kde zadny styl aplikovany neni, je tam WXP default modry, tam je to i v Startu, u ikon na plose, v Exploreru) je Bold, napr. vsechna pisma v Adobe Photoshopu (krome nekt. dial.oken), jeho startovnim okne, startovnim okne Acrobatu atd atd., stve me to protoze nevim co s tim.. jsou to vsechno pisma ktera ten styl nemeni (protoze to podle me ani nejde. Nevite nekdo co s tim? Co smazat nebo co udelat aby se to vratilo do puvodniho stavu? Diky moc.

Dan
bla bla
ElCon
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ElCon »

pr. tlačítko -> Vlastnosti -> Vzhled -> Upřesnit
Tam si s tím pohraj ... StyleXP mi to taky doje**l ...
wAr3z. p0m0zT3 v b0jI, kT3rý j3 zDáNliVě pR0hRaNý
Daneel
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Daneel »

no já nejsem zacatecnik... pres Vzhled se neda upravit vzhled napr. prihlasovaci obrazovky Windows (tam jsou taky tucna pisma - vsechna), navic napr. v Adobe Photoshopu se nedaji nijak uzivatelsky prenastavit pisma, ty jsou defaultni od Adobe a nejde je menit. Takze tahle rada mi neni moc k nicemu...
bla bla
ElCon
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ElCon »

Daneel píše:no já nejsem zacatecnik... pres Vzhled se neda upravit vzhled napr. prihlasovaci obrazovky Windows (tam jsou taky tucna pisma - vsechna), navic napr. v Adobe Photoshopu se nedaji nijak uzivatelsky prenastavit pisma, ty jsou defaultni od Adobe a nejde je menit. Takze tahle rada mi neni moc k nicemu...
I v přihlašovací obrazovce ? Tak to je moc ... Změn theme ve StyleXP ... Ale tos' asi už udělal ... fakt nevím ... je to divný ... reinstall os :)
wAr3z. p0m0zT3 v b0jI, kT3rý j3 zDáNliVě pR0hRaNý
Daneel
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Daneel »

Style XP uz neni, reinstal neni dobrej nápad, strávim nad tim tejden nez dám vsechna nastavení doporádku abych moh pracovat...mimochodem nejde ani pres Vlastnosti>Vzhled>Upresnit zmenit písmo ikon - resp. Bold/Normal, furt je to Bold at delám co delám.
jo SP2, a nejde to ani pres obnovení systému...
bla bla
Odpovědět

Zpět na „Windows XP, 2000, NT“