Jak ho vypnout download express.
Moderátor: Don
- deglaser
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Jak ho vypnout download express.
Nevyte jak ho vypnout nekdy potrebuji stahnout neco normalnim spusobem ale vzdi se mi spousti at delam cokoly dik za radu. 
- de_ny
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- kuavik
- Mírně pokročilý

Re: Jak ho vypnout download express.
tezko ho vypnes, kdyz se integruje do win, tento programek se neda moc nastavovatdeglaser píše:Nevyte jak ho vypnout nekdy potrebuji stahnout neco normalnim spusobem ale vzdi se mi spousti at delam cokoly dik za radu.
- krizovka
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Jak píše de_ny vykašli sa na Download Express a nainstaluj si GetRight a uvidíš,že jinej už nebudeš chtít.Můžeš si ho pěkne nastavit jak budeš potřebovat ty.
CPU: Pentium 4 3.0GHz Cooler Master Hyper 48 KHC-L91-U2 MB:ASUS P4P800 SE VGA:Asus 6600 GT/TD RAM:2x 1024 DDR 400Mhz Kingston(DualChannel) HDD:640GB Western S-ATA 16MB MECHANIKA:DVD+CDRW NET:Wifi 3/2 ZDROJ:Fortron 350W 12cm ventilátor SATA MYŠ:Logitech MX 1000 laser
- Dzin
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
- krizovka
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
FlashGot ten neznámDzin píše:Download Expres se integruje do Exploreru jako jeho součást a dá se to vypnout v registrech ale daleko jednodušší je ho odinstalovat.
Dřív jsem ho používal ale ted mám Firefox a FlashGot.
CPU: Pentium 4 3.0GHz Cooler Master Hyper 48 KHC-L91-U2 MB:ASUS P4P800 SE VGA:Asus 6600 GT/TD RAM:2x 1024 DDR 400Mhz Kingston(DualChannel) HDD:640GB Western S-ATA 16MB MECHANIKA:DVD+CDRW NET:Wifi 3/2 ZDROJ:Fortron 350W 12cm ventilátor SATA MYŠ:Logitech MX 1000 laser
- Dzin
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
Za to já ale nemůžu, nechápu proč se píšeš takovou kravinu.krizovka píše:FlashGot ten neznámDzin píše:Download Expres se integruje do Exploreru jako jeho součást a dá se to vypnout v registrech ale daleko jednodušší je ho odinstalovat.
Dřív jsem ho používal ale ted mám Firefox a FlashGot..Já znám jen FlashGet.
To je OT!!!
http://forum.pctuning.cz/gallery/albums ... ashgot.jpg
- SleepY.664
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
FlashGot je plugin do firefoxu, kterej zajišťuje provázanost Firefox X FlashGetkrizovka píše:FlashGot ten neznámDzin píše:Download Expres se integruje do Exploreru jako jeho součást a dá se to vypnout v registrech ale daleko jednodušší je ho odinstalovat.
Dřív jsem ho používal ale ted mám Firefox a FlashGot..Já znám jen FlashGet.
- krizovka
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
No jo tak jsem za blbce.Tak se tady veřejně omlouvá,ale já jsem ho fakt neznal tak jsem myslel,že jsi se jen překlep.Dzin píše:Za to já ale nemůžu, nechápu proč se píšeš takovou kravinu.krizovka píše: FlashGot ten neznám.Já znám jen FlashGet.
To je OT!!!![]()
![]()
![]()
http://forum.pctuning.cz/gallery/albums ... ashgot.jpg