je lepsi dratova mys naz Logitech MX510?

Klávesnice, myši, volanty, tablet, joysticky, podložky, pedály, řadící páky, atp.
skull.and.bones
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

je lepsi dratova mys naz Logitech MX510?

Příspěvek od skull.and.bones »

uvazuji o koupi ,mysi(ne bezdratove) a porad mi vychazi jako nejlepsi reseni MX510 od Logitechu. jaky je vas nazor?
N-GAGE = rulez

I should made weapons from your bones!
JanHavlicek
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od JanHavlicek »

No z drátových myší je nejlepší MX510 a myslím, že se to asi už nezmění
Dell Inspiron 6400, HP mini 5103, Nokia E71, Nokia E75, HTC HD2
K!ll3r
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od K!ll3r »

zalezi jakou mas pracku , podle toho se rozhodni , tvrzeni, ze MX510 je vzdy nejlepsi je vtipne :wink:
skull.and.bones
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

K!ll3r píše:zalezi jakou mas pracku , podle toho se rozhodni , tvrzeni, ze MX510 je vzdy nejlepsi je vtipne :wink:
pracku mam pravou, a co je podle tebe lesi?
N-GAGE = rulez

Butch
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Butch »

skull.and.bones píše:
K!ll3r píše:zalezi jakou mas pracku , podle toho se rozhodni , tvrzeni, ze MX510 je vzdy nejlepsi je vtipne :wink:
pracku mam pravou, a co je podle tebe lesi?
Na někoho je třeba MX 510 moc velká nebo mu z nějakého důvodu nesedí tvar, to měl nejspíš K!ll3r na mysli.
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximu​s IV GENE​-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
Lord
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lord »

co treba RAZER RZD-1600C? Taky neni spatna
....ze by to byl MELOUN
K!ll3r
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od K!ll3r »

Butch píše:
skull.and.bones píše: pracku mam pravou, a co je podle tebe lesi?
Na někoho je třeba MX 510 moc velká nebo mu z nějakého důvodu nesedí tvar, to měl nejspíš K!ll3r na mysli.
presne tak ja mam taky MX310 a hral jsem prof Q3 na vysoky urovni , obecne v cely Q3 scene v defakto 80lidech mela vetsina MX500, ale ten kdo mel malou pracku tak MX310 viz ja , obe jsou super a ani jedna nema chybu navic MX310 je oboustrana :wink:
JanHavlicek
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od JanHavlicek »

Jo jasně já myslel spíš co se týče těch vlastností, to je jasný, že si radši koupím trošku horší myš, která mi dobře sedí v ruce než myš, která je sice parametrama lepší, ale po půlhodině mě z ní bude bolet zápěstí
Dell Inspiron 6400, HP mini 5103, Nokia E71, Nokia E75, HTC HD2
K!ll3r
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od K!ll3r »

parametry maj obe takove ze rozdil nepoznas ani kdyby ses nam tady postavil na hlavu :wink:
skull.and.bones
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

K!ll3r píše:parametry maj obe takove ze rozdil nepoznas ani kdyby ses nam tady postavil na hlavu :wink:
a vneposledni rade je MX310 levnejsi :)
N-GAGE = rulez

MrkEw.
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MrkEw. »

ja mam MX510(blue) a Steelpad 4D + surfry a nemohu si stežovat.........co se mi líbí mo a co využívám nejcaseteji jsou dve tlacitka na boku....jsou perfektní pro procházení stránek.....fungují jako <<Zpet a Vpred>> ...je to milé usnadnení.......jinak co já vim tak lepsí už je jen MX1000 s leisrovým paprskem.....ale je to bezdrát a me osobme se nelíbí...hlavne tvarem......mohu tedy MX510 doporucit :wink:
skull.and.bones
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

nejspis si v obchode vyskousim, jak je ktera mys velka a podle toho se mezi MX310 a MX510 rozhodnu
N-GAGE = rulez

de_ny
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od de_ny »

A co takto nieco od Microsoftu? Trebarz Intellimouse Explorer 4, mam ju a velka spokojnost... a v bulk baleni stoji kablova verzia podstatne menej ako nejake lodžiny :wink: Na Slovensku stoji uz iba nejakych 700 SK
Sice designovo na MX510 nemá, ale snimacie vlastnosti su identicke, takze hraci nenajdu medzi MX510,MX310 a Explorer 4 takmer ziadne snimacie rozdiely.
Coololooser
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Coololooser »

de_ny píše:A co takto nieco od Microsoftu? Trebarz Intellimouse Explorer 4, mam ju a velka spokojnost... a v bulk baleni stoji kablova verzia podstatne menej ako nejake lodžiny :wink: Na Slovensku stoji uz iba nejakych 700 SK
Sice designovo na MX510 nemá, ale snimacie vlastnosti su identicke, takze hraci nenajdu medzi MX510,MX310 a Explorer 4 takmer ziadne snimacie rozdiely.
ie4 je sice vyborna mys, do kanclu super,ale ma jeden hacek, pokud s ni chces hrat hry (strilecky atd) tak to kolecko je temer nepouzitelne
0118 999 881 999 119 7253
Slezman
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Slezman »

tak se konecne zacinam odklanet od Geniusu, šel jsem takhle ve Far Cry a rikam si sakra tady to nejak laguje a pak mi došlo že je to senzor . jen musim najit misto , kde ošahám MX310 a MX510 a podle toho se rozhodnu
Doma: i5-10600K, 32GB RAM, RTX 3060 Ti ********* Chalupa: i7 920, 24GB RAM, RTX 3060 ********* Děti: Q6600, 8 GB RAM, GTX 1050Ti
karf
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od karf »

2Cool.user: Lighitech jsem sice nezkoušel, takže nemam možnost porovnání a možná jsem zarytej microsofťák (co se týče myši) ale v profi hraní asi kolečko neni potřeba neníli pravda.
note:HP Pavilion Gaming i7 10870H, 16gb, rtx 2060, 1tb OS: MS Windows 10 Home x64
Workstation: HP Z2: Intel Core i7 8700@4.6GHZ, 32gb, Quadro P620, 512GB Samsung M2, 2x HP Z24 G2 OS: MS Windows 10Pro x64
Coololooser
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Coololooser »

karf píše:2Cool.user: Lighitech jsem sice nezkoušel, takže nemam možnost porovnání a možná jsem zarytej microsofťák (co se týče myši) ale v profi hraní asi kolečko neni potřeba neníli pravda.
Jak ceho,samozrejme ze kdyz budes parit nejaky rally tak ti je kolecko celkem u ****, ale v fpskach se celkem zmena zbrani hodi :roll: prostetady plynulej pohyb kolecka je hodne velkym minuskem a to mluvim z vlastni zkusenosti, dohral jsem na Wireless Intellimouse Explorer BlackLeatheru hl2 a to kolecko je fakt prusvih
0118 999 881 999 119 7253
K!ll3r
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od K!ll3r »

cool.user píše:
karf píše:2Cool.user: Lighitech jsem sice nezkoušel, takže nemam možnost porovnání a možná jsem zarytej microsofťák (co se týče myši) ale v profi hraní asi kolečko neni potřeba neníli pravda.
Jak ceho,samozrejme ze kdyz budes parit nejaky rally tak ti je kolecko celkem u ****, ale v fpskach se celkem zmena zbrani hodi :roll: prostetady plynulej pohyb kolecka je hodne velkym minuskem a to mluvim z vlastni zkusenosti, dohral jsem na Wireless Intellimouse Explorer BlackLeatheru hl2 a to kolecko je fakt prusvih
no co rict , neznam nikoho z prof Q3 sceny, kterej pouziva kolecko na zmenu zbrani je to tak pomaly, ze by to musela bejt total lama aby to pouzival... , samo pokud tim myslis jen 2 guny , Wheel up a Wheel down tak to jo, ale jinak je kolecko na 2 veci na nic a na hov :) krome page ve widlich , jinak obecne co se tyce kvality IE krys a MX tak MX pouziva mnohem vic lidi , proc je zrejme :wink: i kdyz IE4 ma uz kvalitku
HollyG
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HollyG »

V exploreru bez kolecka? To bych neprezil :)
Základní deska: DFI LP UT NF4Ultra-D nForce4 Ultra Procesor: AMD Opteron 144 1800MHz@1080*2400 0,95V*1,4V Paměti: DUALCHANNEL 2xA-DATA 512 MB Grafická karta: Sapphire Ati Radeon X800 HDD: PATA Hitachi 160GB 8MB 7200RPM, SATA Hitachi 250GB 8MB 7200RPM Mechaniky: DVD+RW DL Pioneer DVR-108 Klávesnice: KB-21e Krysa: Logitech MX510 Monitor: LCD 19" HP1955 3Dmark2001:: 25 230 3Dmark2003: 10 798 3Dmark2005: 4945 Inet by GTS/Telenor - Office 2M, 220KB down, 32KB up, NIX 10ms, NoFUP
Slezman
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Slezman »

HollyG píše:V exploreru bez kolecka? To bych neprezil :)
navic ja jsem game-lama a zbrane menim koleckem, takze logitech, navic mi kamos rikal, ze mu microsoft snimala tak 5 cm nad podlozkou a přehmat vedl potom k ústřelu...něco jako tedka se deje u MX1000
Doma: i5-10600K, 32GB RAM, RTX 3060 Ti ********* Chalupa: i7 920, 24GB RAM, RTX 3060 ********* Děti: Q6600, 8 GB RAM, GTX 1050Ti
Odpovědět

Zpět na „Vstupní zařízení“