Gigabyte 8I915P Pro (775, 915P + ICH6)

Základní desky firmy ASRock a firmy Gigabyte.

Moderátor: Eddward

Odpovědět
AllInOne
Nováček
Nováček

Gigabyte 8I915P Pro (775, 915P + ICH6)

Příspěvek od AllInOne »

Dobrý den.Koupil jsem si zakladnidesku GIGABYTE 8I915P Pro s775,915 DDR,GLA,PCI-EX a do toho CPu apod.

Ale mam problem ten,ze dkyz PC vypnu,tak se me znova tak po 10ti sekundach pusti.Udela to tak 7x z 10ti..z sem aj vymenil zdroj,ale tim to nebylo,a tak nevim,jestli by to mohla byt treba zakladni deska nebo neco.CO si myslite vy?diky za rady a tipy

//Edit by HADES: přesun z Modifikace HW
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Re: Samozapínáni PC

Příspěvek od Dzin »

AllInOne píše:Dobrý den.Koupil jsem si zakladnidesku GIGABYTE 8I915P Pro s775,915 DDR,GLA,PCI-EX a do toho CPu apod.

Ale mam problem ten,ze dkyz PC vypnu,tak se me znova tak po 10ti sekundach pusti.Udela to tak 7x z 10ti..z sem aj vymenil zdroj,ale tim to nebylo,a tak nevim,jestli by to mohla byt treba zakladni deska nebo neco.CO si myslite vy?diky za rady a tipy

//Edit by HADES: přesun z Modifikace HW
doufám že zapínání modemem a po síti si vypnul v BIOS nebo ne? :)
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
_Honza_
Nováček
Nováček

Příspěvek od _Honza_ »

Ten samý problém jsem měl také,v biousu wake u všeho disabled,ale pořád se to zapínalo.Stačilo v nastavení síťové karty ve správci zařízení vypnout wake on lan a už se nezapínal.řekl by,že to bylo kvuli tomu,že ta interní síťová karte je přes pci-e a v biosu se to nastavuje pro pci.
P43,0E,Msi Combo 915P,1GB dual chanel kingston 400 MHZ,Leadtek 6600GT,160 GB SATA WD,SONY DVD-RW,LCD SONY 17' SDM-HX73
AL@H
Nováček
Nováček

Příspěvek od AL@H »

Mal som podobny problem a stacilo mi vypnut v nadstaveni wake on lan a uz to neroby.
P4 530J, MSI 915P Combo, 2x512MB Ram, Rx600 256Mb, Audigy 2, 120 Gb Maxtor
Odpovědět

Zpět na „ASRock a Gigabyte“