Dobrý den.Koupil jsem si zakladnidesku GIGABYTE 8I915P Pro s775,915 DDR,GLA,PCI-EX a do toho CPu apod.
Ale mam problem ten,ze dkyz PC vypnu,tak se me znova tak po 10ti sekundach pusti.Udela to tak 7x z 10ti..z sem aj vymenil zdroj,ale tim to nebylo,a tak nevim,jestli by to mohla byt treba zakladni deska nebo neco.CO si myslite vy?diky za rady a tipy
//Edit by HADES: přesun z Modifikace HW
Gigabyte 8I915P Pro (775, 915P + ICH6)
Moderátor: Eddward
- AllInOne
- Nováček
-
- Dzin
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Samozapínáni PC
doufám že zapínání modemem a po síti si vypnul v BIOS nebo ne?AllInOne píše:Dobrý den.Koupil jsem si zakladnidesku GIGABYTE 8I915P Pro s775,915 DDR,GLA,PCI-EX a do toho CPu apod.
Ale mam problem ten,ze dkyz PC vypnu,tak se me znova tak po 10ti sekundach pusti.Udela to tak 7x z 10ti..z sem aj vymenil zdroj,ale tim to nebylo,a tak nevim,jestli by to mohla byt treba zakladni deska nebo neco.CO si myslite vy?diky za rady a tipy
//Edit by HADES: přesun z Modifikace HW

- _Honza_
- Nováček
-
Ten samý problém jsem měl také,v biousu wake u všeho disabled,ale pořád se to zapínalo.Stačilo v nastavení síťové karty ve správci zařízení vypnout wake on lan a už se nezapínal.řekl by,že to bylo kvuli tomu,že ta interní síťová karte je přes pci-e a v biosu se to nastavuje pro pci.
P43,0E,Msi Combo 915P,1GB dual chanel kingston 400 MHZ,Leadtek 6600GT,160 GB SATA WD,SONY DVD-RW,LCD SONY 17' SDM-HX73