Mys - Drat nebo bezdrat??
- Scorp
- Mírně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
- JanHavlicek
- Středně pokročilý

- Fifi
- Středně pokročilý

Hmm mám úplně opačné zkušenosti. Do sestav dávám jedině drátové myšky a klávesnice Logitech, protože je to mnohem jednodušší než uživatelům vysvětlovat že i baterky se mohou vybýt. Šetří to čas i peníze. Doma mám rád pohodlí a dneska mi myš s ocáskem už připadá nepříjemná. Prostě staromódní, nejsem však profi hráč. Ale jedno platí obecně ať má nebo nemá drát měl by to být Logitech. (Né že by mrkvosoft dělal špatné myšky)register píše:optika s kabelem, nic jinyho bych uz nekoupil, baterky dojdou vzdycky kdyz je nejvic potrebujes
- Coololooser
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- lMarky
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
já s výdrží problémy nemam ( ehhm ve smyslu výdrže myšicool.user píše:no tak ale tady bych nesouhlasil , microsoft u svych bezdratovych mysek ma jednu obrovskou vyhodu oproti logitechu a tou je vydrzFifi píše:Ale jedno platí obecně ať má nebo nemá drát měl by to být Logitech. (Né že by mrkvosoft dělal špatné myšky)
- MrkEw.
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Coololooser
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
njn a to je prave to, zapomenes nabit a jses v *****lmarky píše: já s výdrží problémy nemam ( ehhm ve smyslu výdrže myši) .. mam MX700.. je fakt, že když jsem pařil nonstop CS a nedal to přes noc nabíjet, taxem byl druhej den za chvilku v prd.eli, ale myslim, že poměr výdrž / manévrovatelnost / citlivost je super
..
s tou mskou se proste nemusis starat o nejake nabijeni, staci mit po ruce jen jedny zalozni baterky, ci dokonce staci mit jen jednu baterku a na dalsich par mesicu mas vystarano
0118 999 881 999 119 7253
- lMarky
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
a já zas žádný náhradní baterky nepotřebujucool.user píše:njn a to je prave to, zapomenes nabit a jses v *****lmarky píše: já s výdrží problémy nemam ( ehhm ve smyslu výdrže myši) .. mam MX700.. je fakt, že když jsem pařil nonstop CS a nedal to přes noc nabíjet, taxem byl druhej den za chvilku v prd.eli, ale myslim, že poměr výdrž / manévrovatelnost / citlivost je super
..
![]()
s tou mskou se proste nemusis starat o nejake nabijeni, staci mit po ruce jen jedny zalozni baterky, ci dokonce staci mit jen jednu baterku a na dalsich par mesicu mas vystarano
- Don
- Administrátor

- Kontaktovat uživatele:
mam tez mx700 a je naprosto v pohode... jednou jsem to zkousel co vydrzi... 39h nepretrzite... myslim ze pak nepotrebuje uz dobit mys ale ja
... a je perfektni... diky baterkam je tezsi a presnejsi... jeste se mi nestalo ze by me nekde nechala (mam ji skoro 2 roky)
a baterky porad origos co byly v baleni... a zadnou nabijecku nemam
CPU:i3-10105; MB:Gigabyte B560M D3H; RAM:HyperX 2x8GB DDR4; HDD: SSD Samsung Pro 1TB, Samsung EVO 500GB, WD Red 1TB NVMe; PS:Corsair HX650W; Case:SilverStone GD09B Grandia; Monitor:Panasonic VX-P50VT50E; Mouse:Logitech MX Performance; Keyboard:Logitech Wireless Illuminated K800
Audio: Asus Xonar Essence ST, NAD C375BEE, VMA-II S
- Fifi
- Středně pokročilý

- lMarky
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Don
- Administrátor

- Kontaktovat uživatele:
proste a jednoduse... logitech mys... zbytek krysy... po drivejsich zkusenostech mi to uz nikdo nevysvetli a nerozmluvi... a ted co mam bezdrat... to je naprostej rozdil... ale to poznate az ochutnate

CPU:i3-10105; MB:Gigabyte B560M D3H; RAM:HyperX 2x8GB DDR4; HDD: SSD Samsung Pro 1TB, Samsung EVO 500GB, WD Red 1TB NVMe; PS:Corsair HX650W; Case:SilverStone GD09B Grandia; Monitor:Panasonic VX-P50VT50E; Mouse:Logitech MX Performance; Keyboard:Logitech Wireless Illuminated K800
- smates
- Začátečník

Ja mam Logitech MX1000 a naprosta spokojenost
mys s ocaskem uz nechci ani videt
Pouzivam ji i na akcni hry a zadne zpozdeni sem nezjistil 
Intel i5-4670K+Thermalright HR-02 Macho Rev.A/MSI Z87-G45 Gaming/PALiT GeForce GTX 1050 Ti KalmX, 4GB/8GB RAM/SSD Crucial M500 240GB/Zdroj CoolerMaster Silent ProM 700W/Zabaleno v CoolerMaster Storm Enforcer Edition
- prf.KuBA
- Středně pokročilý

MX1000 bych také podpořil, ta myš má jednu chybu proč jsem si ji nevybral... že nemá vyndávací akumulátor...smates píše:Ja mam Logitech MX1000 a naprosta spokojenostmys s ocaskem uz nechci ani videt
Apple MacBook Pro 16" M1 MAX 24/32GB/1TB // Nillkin ProDesk Adjustable Laptop Stand // Apple Magic Keyboard & Logitech MX Master // Apple iPhone 13 Pro 512GB // Microsoft Xbox Series X + LG CX65 OLED
- Don
- Administrátor

- Kontaktovat uživatele:
jedina chyba ktera me na mx xxx vadi je ze se ta bezdratova mys neda vypnout... takze kdyz ji vypnes proud tak musis vyndat baterky jinak ji nelze vytknout nic
- Wiruz
- Pokročilý

pro me jedine drat, bezdrat jsou moc tezky a velky , tot muj nazor
CPU: Intel Core i5 12600K @ -0,05mV COOLER: Deepcool AK400 MB: Gigabyte B660M Gamming X DDR4 RAM: Kingston 2x 16GB DDR4 3600 CL18 VGA Sapphire PULSE RX 9070 16GB @ 200W / -80mV SSD / HDD: 1TB KC3000 NVME / Seagate BarraCuda 3TB CASE: Fractal Design Define Mini C PSU: Corsair RM550x 550W LCD: 27" Samsung ViewFinity S60UA IPS 2560x1440 @75Hz REPRO: Logitech Z3 2.1 MOUSE: CM MM720 KEYBOARD: MS Sidewinder X4 OS: Win 11 Pro 64

- Fifi
- Středně pokročilý

- prf.KuBA
- Středně pokročilý

S tou velikostí.. Věř, že MX1000 má špičkovou ergonomii.Wiruz píše:pro me jedine drat, bezdrat jsou moc tezky a velky , tot muj nazor
Apple MacBook Pro 16" M1 MAX 24/32GB/1TB // Nillkin ProDesk Adjustable Laptop Stand // Apple Magic Keyboard & Logitech MX Master // Apple iPhone 13 Pro 512GB // Microsoft Xbox Series X + LG CX65 OLED
- smates
- Začátečník

Ja si nemyslim ze je to chyba,je v tom li-on aku takze je ta mys lehci nez s 2x AA.Az nekdy za x let odejde tak se urcite da vymenit,ale to urcite uz budou jine mysi tak je to vlastne fukprf.KuBA píše:MX1000 bych také podpořil, ta myš má jednu chybu proč jsem si ji nevybral... že nemá vyndávací akumulátor...smates píše:Ja mam Logitech MX1000 a naprosta spokojenostmys s ocaskem uz nechci ani videt
Ale s MX510 jsem naprosto spokojen.
Intel i5-4670K+Thermalright HR-02 Macho Rev.A/MSI Z87-G45 Gaming/PALiT GeForce GTX 1050 Ti KalmX, 4GB/8GB RAM/SSD Crucial M500 240GB/Zdroj CoolerMaster Silent ProM 700W/Zabaleno v CoolerMaster Storm Enforcer Edition
- Butch
- Středně pokročilý

MX1000 se vypnout dá(má na to vespod tlačítko)...ale asi jako jediná.Don píše:jedina chyba ktera me na mx xxx vadi je ze se ta bezdratova mys neda vypnout... takze kdyz ji vypnes proud tak musis vyndat baterky jinak ji nelze vytknout nic
Jinak ta výdrž bez vypínání při častém používání je cca 14dní.
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximus IV GENE-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06