Mys - Drat nebo bezdrat??

Klávesnice, myši, volanty, tablet, joysticky, podložky, pedály, řadící páky, atp.
Scorp
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Scorp »

ale tuhle drátovku dávaj jen ve stříbrný, myslim, a jaká je ergonomie, přesnost atd?
JanHavlicek
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od JanHavlicek »

No ergonomie je dobrá a přesnost je taky dobrá, alespoň podle mě
Dell Inspiron 6400, HP mini 5103, Nokia E71, Nokia E75, HTC HD2
Fifi
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Fifi »

register píše:optika s kabelem, nic jinyho bych uz nekoupil, baterky dojdou vzdycky kdyz je nejvic potrebujes :wink:
Hmm mám úplně opačné zkušenosti. Do sestav dávám jedině drátové myšky a klávesnice Logitech, protože je to mnohem jednodušší než uživatelům vysvětlovat že i baterky se mohou vybýt. Šetří to čas i peníze. Doma mám rád pohodlí a dneska mi myš s ocáskem už připadá nepříjemná. Prostě staromódní, nejsem však profi hráč. Ale jedno platí obecně ať má nebo nemá drát měl by to být Logitech. (Né že by mrkvosoft dělal špatné myšky)
Coololooser
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Coololooser »

Fifi píše:Ale jedno platí obecně ať má nebo nemá drát měl by to být Logitech. (Né že by mrkvosoft dělal špatné myšky)
no tak ale tady bych nesouhlasil , microsoft u svych bezdratovych mysek ma jednu obrovskou vyhodu oproti logitechu a tou je vydrz
0118 999 881 999 119 7253
lMarky
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lMarky »

cool.user píše:
Fifi píše:Ale jedno platí obecně ať má nebo nemá drát měl by to být Logitech. (Né že by mrkvosoft dělal špatné myšky)
no tak ale tady bych nesouhlasil , microsoft u svych bezdratovych mysek ma jednu obrovskou vyhodu oproti logitechu a tou je vydrz
já s výdrží problémy nemam ( ehhm ve smyslu výdrže myši :oops: ) .. mam MX700.. je fakt, že když jsem pařil nonstop CS a nedal to přes noc nabíjet, taxem byl druhej den za chvilku v prd.eli, ale myslim, že poměr výdrž / manévrovatelnost / citlivost je super :) ..
MrkEw.
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MrkEw. »

MX510 :up:

mam ji spolecne s 4D a sem velice spokojen....
Coololooser
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Coololooser »

lmarky píše: já s výdrží problémy nemam ( ehhm ve smyslu výdrže myši :oops: ) .. mam MX700.. je fakt, že když jsem pařil nonstop CS a nedal to přes noc nabíjet, taxem byl druhej den za chvilku v prd.eli, ale myslim, že poměr výdrž / manévrovatelnost / citlivost je super :) ..
njn a to je prave to, zapomenes nabit a jses v ***** :(
s tou mskou se proste nemusis starat o nejake nabijeni, staci mit po ruce jen jedny zalozni baterky, ci dokonce staci mit jen jednu baterku a na dalsich par mesicu mas vystarano
0118 999 881 999 119 7253
lMarky
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lMarky »

cool.user píše:
lmarky píše: já s výdrží problémy nemam ( ehhm ve smyslu výdrže myši :oops: ) .. mam MX700.. je fakt, že když jsem pařil nonstop CS a nedal to přes noc nabíjet, taxem byl druhej den za chvilku v prd.eli, ale myslim, že poměr výdrž / manévrovatelnost / citlivost je super :) ..
njn a to je prave to, zapomenes nabit a jses v ***** :(
s tou mskou se proste nemusis starat o nejake nabijeni, staci mit po ruce jen jedny zalozni baterky, ci dokonce staci mit jen jednu baterku a na dalsich par mesicu mas vystarano
a já zas žádný náhradní baterky nepotřebuju :) přece jenom tu půlhodinku to vydržim :)
Don
Administrátor
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Don »

mam tez mx700 a je naprosto v pohode... jednou jsem to zkousel co vydrzi... 39h nepretrzite... myslim ze pak nepotrebuje uz dobit mys ale ja :wink: ... a je perfektni... diky baterkam je tezsi a presnejsi... jeste se mi nestalo ze by me nekde nechala (mam ji skoro 2 roky) :twisted: a baterky porad origos co byly v baleni... a zadnou nabijecku nemam
CPU:i3-10105; MB:Gigabyte B560M D3H; RAM:HyperX 2x8GB DDR4; HDD: SSD Samsung Pro 1TB, Samsung EVO 500GB, WD Red 1TB NVMe; PS:Corsair HX650W; Case:SilverStone GD09B Grandia; Monitor:Panasonic VX-P50VT50E; Mouse:Logitech MX Performance; Keyboard:Logitech Wireless Illuminated K800
Audio: Asus Xonar Essence ST, NAD C375BEE, VMA-II S
Fifi
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Fifi »

Také jsem takový problém nezaznamenal. Moje PCcko běží 24 hodin denně. Používám baterky GP 2000 NimH.
lMarky
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lMarky »

je pravda, že v tý době jsem tam taky měl ty základní baterky -> teď mam Energizery 2300 mAh a pohoda :twisted:
Don
Administrátor
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Don »

proste a jednoduse... logitech mys... zbytek krysy... po drivejsich zkusenostech mi to uz nikdo nevysvetli a nerozmluvi... a ted co mam bezdrat... to je naprostej rozdil... ale to poznate az ochutnate :-D :wink:
CPU:i3-10105; MB:Gigabyte B560M D3H; RAM:HyperX 2x8GB DDR4; HDD: SSD Samsung Pro 1TB, Samsung EVO 500GB, WD Red 1TB NVMe; PS:Corsair HX650W; Case:SilverStone GD09B Grandia; Monitor:Panasonic VX-P50VT50E; Mouse:Logitech MX Performance; Keyboard:Logitech Wireless Illuminated K800
smates
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od smates »

Ja mam Logitech MX1000 a naprosta spokojenost :-D mys s ocaskem uz nechci ani videt :blee: Pouzivam ji i na akcni hry a zadne zpozdeni sem nezjistil :up:
Intel i5-4670K+Thermalright HR-02 Macho Rev.A/MSI Z87-G45 Gaming/PALiT GeForce GTX 1050 Ti KalmX, 4GB/8GB RAM/SSD Crucial M500 240GB/Zdroj CoolerMaster Silent ProM 700W/Zabaleno v CoolerMa​ster Storm Enforce​r Editio​n
prf.KuBA
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od prf.KuBA »

smates píše:Ja mam Logitech MX1000 a naprosta spokojenost :-D mys s ocaskem uz nechci ani videt :blee: Pouzivam ji i na akcni hry a zadne zpozdeni sem nezjistil :up:
MX1000 bych také podpořil, ta myš má jednu chybu proč jsem si ji nevybral... že nemá vyndávací akumulátor... :( Ale s MX510 jsem naprosto spokojen.:)
Apple MacBook Pro 16" M1 MAX 24/32GB/1TB // Nillkin ProDesk Adjustable Laptop Stand // Apple Magic Keyboard & Logitech MX Master // Apple iPhone 13 Pro 512GB // Microsoft Xbox Series X + LG CX65 OLED
Don
Administrátor
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Don »

jedina chyba ktera me na mx xxx vadi je ze se ta bezdratova mys neda vypnout... takze kdyz ji vypnes proud tak musis vyndat baterky jinak ji nelze vytknout nic
Wiruz
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od Wiruz »

pro me jedine drat, bezdrat jsou moc tezky a velky , tot muj nazor
CPU: Intel Core i5 12600K @ -0,05mV COOLER: Deepcool AK400 MB: Gigabyte B660M Gamming X DDR4 RAM: Kingston 2x 16GB DDR4 3600 CL18 VGA Sapphire PULSE RX 9070 16GB @ 200W / -80mV SSD / HDD: 1TB KC3000 NVME / Seagate BarraCuda 3TB CASE: Fractal Design Define Mini C PSU: Corsair RM550x 550W LCD: 27" Samsung ViewFinity S60UA IPS 2560x1440 @75Hz REPRO: Logitech Z3 2.1 MOUSE: CM MM720 KEYBOARD: MS Sidewinder X4 OS: Win 11 Pro 64
Obrázek
Obrázek
Fifi
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Fifi »

Don píše:jedina chyba ktera me na mx xxx vadi je ze se ta bezdratova mys neda vypnout... takze kdyz ji vypnes proud tak musis vyndat baterky jinak ji nelze vytknout nic
plný souhlas
prf.KuBA
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od prf.KuBA »

Wiruz píše:pro me jedine drat, bezdrat jsou moc tezky a velky , tot muj nazor
S tou velikostí.. Věř, že MX1000 má špičkovou ergonomii. :wink: Jinak bezdratové Logitechy jsou stejně velké jako jejich bráškové s ocáskem. :roll: (MX510 - MX900)
Apple MacBook Pro 16" M1 MAX 24/32GB/1TB // Nillkin ProDesk Adjustable Laptop Stand // Apple Magic Keyboard & Logitech MX Master // Apple iPhone 13 Pro 512GB // Microsoft Xbox Series X + LG CX65 OLED
smates
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od smates »

prf.KuBA píše:
smates píše:Ja mam Logitech MX1000 a naprosta spokojenost :-D mys s ocaskem uz nechci ani videt :blee: Pouzivam ji i na akcni hry a zadne zpozdeni sem nezjistil :up:
MX1000 bych také podpořil, ta myš má jednu chybu proč jsem si ji nevybral... že nemá vyndávací akumulátor... :( Ale s MX510 jsem naprosto spokojen.:)
Ja si nemyslim ze je to chyba,je v tom li-on aku takze je ta mys lehci nez s 2x AA.Az nekdy za x let odejde tak se urcite da vymenit,ale to urcite uz budou jine mysi tak je to vlastne fuk :wink:
Intel i5-4670K+Thermalright HR-02 Macho Rev.A/MSI Z87-G45 Gaming/PALiT GeForce GTX 1050 Ti KalmX, 4GB/8GB RAM/SSD Crucial M500 240GB/Zdroj CoolerMaster Silent ProM 700W/Zabaleno v CoolerMa​ster Storm Enforce​r Editio​n
Butch
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Butch »

Don píše:jedina chyba ktera me na mx xxx vadi je ze se ta bezdratova mys neda vypnout... takze kdyz ji vypnes proud tak musis vyndat baterky jinak ji nelze vytknout nic
MX1000 se vypnout dá(má na to vespod tlačítko)...ale asi jako jediná.
Jinak ta výdrž bez vypínání při častém používání je cca 14dní.
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximu​s IV GENE​-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
Odpovědět

Zpět na „Vstupní zařízení“