Tak je to tady. Porazí hravě Radeon 9550 i 9600. A to za podobnou cenu !!!! http://www.autonovinky.cz/04/80/27.html otázkou je, za jak dlouho se dostane AGP verze k nám, čím dřív tím líp, cena PCIx je 2700,- tekže AGP bude podobná. Jen ať je tam panebože nv 43 !!!! Nevím jestli ten rozdíl bude zásadní, kdyby při nv 44 ubylo výkonu max do 15 % tak bych ji stejně bral.
Opengl 1.5 a dx9 C, taky nějaký Shadermodel 3.0 domnívám se že je to velký skok oproti Ati.
hehe na CZC u klasicky figuruje s dobou dodání neznámou, přičemž z diskuze vyplnulo že o dostupnosti karty ví stejně jako o řešení globálního oteplování
No nevím, jeden čas jsem o ní také uvažoval, ale 3tis se mi zdá na tuto kartu docela dost. Počítal jsem s cenou pod 3 tis někde kolem 2500. Ale nechám se překvapit...
Rotdil mezi 6200 a 6600 (ne 6600GT) je tak okolo 400,- no a vykonostni rozdil za to myslim, ze stoji. Teda alespon podle cisel. Ale tak to nemuzu brat. Tam priplatit, tam priplatit za trochu vykonu a najednou jsme u 6800GT. Moc se tesim na test ATI9550 a nVidia6200.
Přesně tak, joži koukni na test grafiky 6200 od MSI toi ti bude stačit, přemlátí to z trochou víry nataktováno i 9600XT ! Taky čekám cenu plusmínus 2600,- ale výkonovou cenu orpoti Ati to má tak 3500,- tak co . .
Captain_Pepek píše:Přesně tak, joži koukni na test grafiky 6200 od MSI toi ti bude stačit, přemlátí to z trochou víry nataktováno i 9600XT ! Taky čekám cenu plusmínus 2600,- ale výkonovou cenu orpoti Ati to má tak 3500,- tak co . .
Tak to tě asi zklame, tak jako mě, taky jsem čekal cenu pod 3 tisíce ... a ejhle ... koukám na CZC a tam jí mají (zatím nemají) za 3600
Captain_Pepek píše:Přesně tak, joži koukni na test grafiky 6200 od MSI toi ti bude stačit, přemlátí to z trochou víry nataktováno i 9600XT ! Taky čekám cenu plusmínus 2600,- ale výkonovou cenu orpoti Ati to má tak 3500,- tak co . .
Tak to tě asi zklame, tak jako mě, taky jsem čekal cenu pod 3 tisíce ... a ejhle ... koukám na CZC a tam jí mají (zatím nemají) za 3600
nevim co cekate , myslite si, ze kazdy novinka je levna?vzdyt i 6600gt kdyz prisli stali 7500 a ted stoji 6K , to je logicky, ze zatim je cena vysoka , 6200 se budou pohybovat okolo 3K , 6600 napriklad od leadteku se da taky ted sehnat za 3700 , coz mi neprijde tak velky rozdil a skocil bych spise do 6600
Podle me kdyz se pocka jeste tak 2 mesice tak ji v CZC dostanou cena urcite klesne.. odhaduju to tak na 3200KC
Urcite to bude dobra karta.. chtelo by ji ale od vic vyrobciu zatim jsme ji videl jen od club 3D... setkali jste se nekdo s dalsimi???
Captain_Pepek píše:Tak mi prosím vysvětlete, proč ji Gigabyte jako PCX verzi prodává za 2999,- s dph ???? Snad má menší výkon ? Bych ani neřek . . .
nevím přesně, ale myslim si, že PCIe karty jsou levnější ze dvou důvodů:
1) výrobci chtějí přejít na PCIe, proto je levnější než AGP
2) na AGP kartách, které jsou nejdříve určeny pro PCIe, je navíc ten HSI můstek - to je něco navíc - větší výrobní náklady - vyšší cena
Slezman(CZE) píše:hehe na CZC u klasicky figuruje s dobou dodání neznámou, přičemž z diskuze vyplnulo že o dostupnosti karty ví stejně jako o řešení globálního oteplování
Ehm není ten můstek náhodou na kartách co byly na AGP a jsou přemosťeny na pciex ? Možná se pletu. Jinak by to logicky vysvětlovalo jejich zdražení, u 6200 je předělávka a ne samostatná výroba na AGP janou, takže je to škoda.
Já si počkám, stejně nemám Tolik, abych si ji koupil, jinak je to dělo jako dělo.