Far Cry Multiplayer LAN po internetu....všichni vítáni

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Butch
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Butch »

Dewil píše:
miho píše:Nejvic mne potesilo narceni z cheatovani. To je znamka, ze clovek uz totalne nelami :)
Kdo? Kdy? Kdyz sem hral tak sem akorat videl, jak nekdo napsal: ,,cheaty?"....
Ale ne..hráli jsme jenom 3 na mp_radio. Já, Drak a Miho.
S tím že miho nás dost drtil.....dělal jsem si legraci, že cheatuje, protože jsem ho nemohl zabít. Ono když má člověk plné štíty a zdraví, tak často jeden zásobník nestačí...a když jsem přebíjel...tak. Ale jednou to bylo good...došly náboje a s kudlou jsem měl lepší mušku :-D
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximu​s IV GENE​-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
DewiL
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DewiL »

Butch píše:
Dewil píše: Kdo? Kdy? Kdyz sem hral tak sem akorat videl, jak nekdo napsal: ,,cheaty?"....
Ale ne..hráli jsme jenom 3 na mp_radio. Já, Drak a Miho.
S tím že miho nás dost drtil.....dělal jsem si legraci, že cheatuje, protože jsem ho nemohl zabít. Ono když má člověk plné štíty a zdraví, tak často jeden zásobník nestačí...a když jsem přebíjel...tak. Ale jednou to bylo good...došly náboje a s kudlou jsem měl lepší mušku :-D
Ale kdyz sem hral jeste s vama, tak nekdo napsal ,,cheaty?"... Nevim kdo to byl. Zrovna sem po nekom sel :D
Kerry
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kerry »

kdyby se zitra hralo tak si me pridejte na ICQ a hodte me zpravu :)
shadow, jeho revírem je pct forum, jeho tempo je vražedné, jeho protivníky jsou smetištní krysy, komunisti a zlí admini. Shadow postuje ve dne v noci, jeho úkolem na fóru je bránit spravedlnost...
Obrázek
Butch
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Butch »

Takže lidi, v zájmu neupadnutí do stereotypu jsem si dovolil vybrat pár map, které by se vám mohli líbit.

Jedná se o mapy pro DM a TDM

Tak tady je list:

crookedisle........(zajímavá mapa, napolo zalesněný ostrov)
Blood_Gulch_FFA....(Džípy, střílny, kopce, skoky - jeden středně velkej canyon)
typhoon day........(rozlehlá mapa...lodě, mosty, věže,maskované úkryty - několik ostrovů)
tropical beach.....(středně velká mapa...hodně schovek, hodně porostu, maximum adrenalinu)
tank_tdmd..........(super pouštní mapa, hlavně auta, věže, skoky)
ozziesurf..........(upravená mapa mp_surf)
mutantlake.........(nádherná mapa(čluny, rogalo auta, chajdy,)
skydive............(plno umělých bazénů džípy a sniperky)
derbyextreme.......(auta, trochu porostu)
derby..............(auta rasička s džípy)
rallyfreaks........(závody jeepů....hukot..jel jsem 20 minut a nebyl jsem na konci...spadl jsem do vody)
trade..............(obrovská mapa, super desing..podle mě minimálně tak 12 hráčů, abychom se vůbec našli)
warhead............(velká mapa s krásným vodopádem a vojenským táborem)
sunstroke..........(pár středních málo zalesněných ostrovů a jedna výborná sniper vyhlídka)
interzone..........(super pro malý počet hráčů)
shrouded...........(bunkry, lodě, střílny dva velké ostrovy...nádhera)
castlestrike.......(TDM jednoduchá mapa ideální pro méně hráčů)

S tím, že nevím, jestli se všechny dají stáhnout samostatně.
Osobně mám cca 1,5GB map do Far Cry a nainstaloval jsem to všechno(packy, sólo mapy atd...)..takže přesný původ vždy nemusím určit, ale v nejhorším případě, že by jste je nenašli na webu, je můžu poskytnout někomu s rychlou lainou, který to pak nasdílí dalším.

Map pro Far Cry jsou stovky a tohle je jen vzorek...je to podle mě to nejlepší z toho, co mám já.

Pokud se to chce někomu tahat tak tady je list většiny map a packů, ze kterých jsem vybíral:

TournamentMappack_v1.1.exe, unofficialmappack.exe, ubisoftmappack.exe
MP - Map_pack.zip, FCMP1.exe, FCMP3.exe, FCMP2.exe, sofclanmappack2.exe
Map Pack v1.3 - Final.rar, unofficialmappack_hotfix.exe
mp_tank_tdm.zip
mp_tank_v2.exe
mp_ascention.zip
mp_rallyfreaks.zip
mp_radiostation1_1.zip
mp_control.zip
mp_roadblock.zip
mp_derbyextreme2.rar
mp_airstripN_final.rar
mp_shrouded.zip
mp_crookedisle.zip
mp_TAWplantv2.zip
mp_derby.zip
mp_hangar.exe
mp_sanctuary.zip
mpboatv2.zip
mphelmscrywhitefix.zip
mpCargoTAWfix.zip
ObsidianEdge_Railway_Teaser.exe
mp_cargo.zip
mp_waterfall.zip
boxcanyons_oe_teaser.exe
mp_lostvillage.rar
mp_evilisland.zip
mp_trade.zip
mp_galapagos1.zip
mp_thetwotowers.rar
mp_sunstroke.rar
mp_jumpingjack.zip
mp_harbor.zip
mp_paradise.ra
mp_castlestrike.zip
mp_Mutant-Lake.rar
mp_Time_of_Crisis.ra
mp_lagoon.zip
mp_labyrinth.zip
mp_warisle.zip
mp_mountainstrike.zip
mp_sharkisland.zip
mp_tropical_beach.zip
mp_cryland.zip
mp_bunker.rar
mp_lab.zip

Těch packů již moc dalších není ale těch map jsou stovky. Takže enjoy google

Až najdu čas, podívám se na assault mapy.
Nebo se může zkusit snažit někdo z vás?

http://farcry.gamesweb.com
http://www.farcry-maps.com/index.php
http://www.levels4you.com/sections/farc ... &ob=rating
http://farcryarena.com
Naposledy upravil(a) Butch dne pon 14. úno 2005, 21:48, celkem upraveno 2 x.
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximu​s IV GENE​-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
Slezman
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Slezman »

zatim jsem si sosl neco malo z tiscali
http://games.tiscali.cz/clanek/dl.asp?id=8332
tak to prubnu
Doma: i5-10600K, 32GB RAM, RTX 3060 Ti ********* Chalupa: i7 920, 24GB RAM, RTX 3060 ********* Děti: Q6600, 8 GB RAM, GTX 1050Ti
Butcherson
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Butcherson »

Lidi dal bych s vama..mam 4096/1024 kb/s
Case: Chieftec LCX-01SL-SL-B Cpu: Intel P4 3,4 GHz 800FSB 1MB 775 Motherboard: Abit AG8 915 Grafika: Asus x1950 256MB pci-e HDD: Hitachi 7K250 500GB,Maxtor 250GB Palírna: DVD-RW LG4081B Repro: Genius HT 5.1Cpu Fan: Zalman 7700al/cu System: WinXP SP2 Router: SMC Barricade router 7004VBR Internet: Netbox 10mbit
Slezman
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Slezman »

Butcherson píše:Lidi dal bych s vama..mam 4096/1024 kb/s
:worship: konaktujte Butche ó pane, dostupný bude večer
Doma: i5-10600K, 32GB RAM, RTX 3060 Ti ********* Chalupa: i7 920, 24GB RAM, RTX 3060 ********* Děti: Q6600, 8 GB RAM, GTX 1050Ti
Jiri Drak
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Jiri Drak »

Butcherson píše:Lidi dal bych s vama..mam 4096/1024 kb/s
Jestli mas vecer cas, tak muzeme otestovat kvalitu tve lajny :)
MB Asus P7P55D-E, CPU Core i5-750@3700MHz, RAM 16GB, VGA Radeon RX Vega 56
DewiL
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DewiL »

Něco sem našel, na víc nemám nervy :old9:

crookedisle........(zajímavá mapa, napolo zalesněný ostrov)
typhoon day........(rozlehlá mapa...lodě, mosty, věže,maskované úkryty - několik ostrovů)
tank_tdmd..........(super pouštní mapa, hlavně auta, věže, skoky)
mutantlake.........(nádherná mapa(čluny, rogalo auta, chajdy,)
skydive............(plno umělých bazénů džípy a sniperky) - nevím, jestli je to skydive - našel jsem jenom dive
derby..............(auta rasička s džípy)
rallyfreaks........(závody jeepů....hukot..jel jsem 20 minut a nebyl jsem na konci...spadl jsem do vody)
trade..............(obrovská mapa, super desing..podle mě minimálně tak 12 hráčů, abychom se vůbec našli)
castlestrike.......(TDM jednoduchá mapa ideální pro méně hráčů)

Nějáký zajímavý mapy:

Palmbeach
Mars
Omaha ve dne a v noci
UT
Butch
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Butch »

Do 25.2., mám směny tak h*vadsky, že nedostanu domů dříve než v 20:15.
Takže prosím žádosti o zapojení se do našich multikillerových počinů, pište Slezmanovi...nebo pokud Vám nebude vadit pozdější odpověď tak i mě.
Slezman
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Slezman »

no takže dneska se námnějak nevedlo. Tak buď
a) je ta hra pro online hraní ulne nevhodná, protože posílá v packetech i teplotu u mě doma nebo velikost mých trenek,
b) neco je spatne na strane ADSL, nebo netboxu, UPC boys jedou na pohodu :?
Butch
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Butch »

Holly založil a hráli jsme cca 3 hodiny úplně v pohodě v 6ti lidech.
Assault, deatchmatch a žádné lagy.

Tobě to Slezi, víc jak 4 lidi stabilně prostě nevezme.

BTW pro Miha. Dělali jsme crash test a na zboření vrat v assaultu je potřeba 5 raket z raketometu nebo podobné množství granátů. Ostatní jsou mi svědkové, že lze zbořit vše postavené.
HollyG
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HollyG »

Tak me napadlo, je tam nastaveni rychlosti lajny, normalne to mam na max, nemohlo by pomoct trochu to snizit? Za pokus by to stalo...

EDIT:// Jak tak koukam do logu v netlimiteru, tak to ma 3x vetsi upload nez download, coz mi prijde docela divny...
Základní deska: DFI LP UT NF4Ultra-D nForce4 Ultra Procesor: AMD Opteron 144 1800MHz@1080*2400 0,95V*1,4V Paměti: DUALCHANNEL 2xA-DATA 512 MB Grafická karta: Sapphire Ati Radeon X800 HDD: PATA Hitachi 160GB 8MB 7200RPM, SATA Hitachi 250GB 8MB 7200RPM Mechaniky: DVD+RW DL Pioneer DVR-108 Klávesnice: KB-21e Krysa: Logitech MX510 Monitor: LCD 19" HP1955 3Dmark2001:: 25 230 3Dmark2003: 10 798 3Dmark2005: 4945 Inet by GTS/Telenor - Office 2M, 220KB down, 32KB up, NIX 10ms, NoFUP
Jiri Drak
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Jiri Drak »

HollyG píše:Tak me napadlo, je tam nastaveni rychlosti lajny, normalne to mam na max, nemohlo by pomoct trochu to snizit? Za pokus by to stalo...

EDIT:// Jak tak koukam do logu v netlimiteru, tak to ma 3x vetsi upload nez download, coz mi prijde docela divny...
Jo to sem tam taky videl, mohlo by se to zkusit stahnout
Butch
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Butch »

HollyG píše:...Jak tak koukam do logu v netlimiteru, tak to ma 3x vetsi upload nez download, coz mi prijde docela divny...
To není divné, to tak je.
Když zakládáš, tak záleží hlavně na tom jakou máš rychlost uploadu. Od toho se odvíjí počet lidí, které můžeš připojit.

Jinak teď jsme dali s Drakem a jeho bratrem cca 40 minut mapu Blood_Gulch_FFA a bylo to hustý. Džípy rulezzz a černí pasažéři na sedadle spolujezdce také 8)
Jiri Drak
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Jiri Drak »

Slezman(CZE) píše:no takže dneska se námnějak nevedlo. Tak buď
a) je ta hra pro online hraní ulne nevhodná, protože posílá v packetech i teplotu u mě doma nebo velikost mých trenek,
b) neco je spatne na strane ADSL, nebo netboxu, UPC boys jedou na pohodu :?
Potrebuje to cca 64kb upload pro kazdeho pripojeneho, aby to jelo v pohode.
Slezman
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Slezman »

HollyG píše:nemohlo by pomoct trochu to snizit?
možná jsi na to kápl....včera mě to taky napadlo, jenom jestli to nebude mit jen ten efekt, že se v menu sníží počet max. hráčů ze 16 dolu, ale jinak budem tam, kde jsme byli :?

Kód: Vybrat vše

Připojení pro hru více hráčů: Přístup k UBI.com online gaming service (služba pro hru po síti), vyžaduje rychlé aktivní připojení k internetu s rychlostí odesílání dat alespoň 64 Kbps. 
Hry více hráčů po LAN vyžadují aktivní připojení k síti TCP/IP. Doporučujeme používat kabelové nebo ADSL připojení s rychlostí 512 Kb/s pro příjem a 128 kb/s pro odesílání.
jak je vidět, hra patrně obsluhuje síťovou hru jinak při online hraní přes Ubi.com a při módu LAN. Neni zakopán pes zde?

//takže když snížím rychlost hry z těch základních 100kb/s, menu se nezmění, je tedy naděje, že hra se tomu opravdu přizpůsobí.
Zkusme tedy při zakládání dalších her zvolit rychlost odpovídající nejnižšímu uploadu v našem týmu, tedy 60kb/s, pripadne pro jistotu 50 kb/s
Jiri Drak
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Jiri Drak »

Zkusit to muzeme, ale moc neverim, ze to bude mit vliv.
ManchesterUnited
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ManchesterUnited »

Popravde me to taky pred par dny napadlo... docela by me zajimalo jestli to opravdu bude mit efekt..

To Butch i ostatni... vcera sem si uvedomil, ze mam nejakou jinou rychlost pripojeni.... :? a to download 288 a upload 576... mam to i v podpisu. az budu doma kouknu znovu na to, ale tohle mi to pise... je mozny ze muzu mit takovy pripojeni...? :?
CPU: i9-9900K + NZXT Kraken X53, MB: GIGABYTE Z390 D, MEMORY: G.SKILL 32GB KIT DDR4 3200MHz CL16 Gaming series Aegis, VGA: GIGABYTE GeForce RTX 2080Ti GAMING OC 11G, DVDRW: ASUS SDRW-08U9M-U, HDD: SSD Samsung 970 EVO 1TB, CASE: NZXT H510 Matte Black, ZDROJ: SilverStone Essential Gold Semi-modular 750W, SOUND: M-Audio M-Track DUO, REPRO: Logitech Z207, MOUSE: Logitech MX Master 3, LCD: Dell SE2417HG, Powered by iPhone 14 Pro 128GB Notebook: ASUS ZenBook UX430UQ-GV218T
Kerry
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kerry »

ManchesterUnited píše:Popravde me to taky pred par dny napadlo... docela by me zajimalo jestli to opravdu bude mit efekt..

To Butch i ostatni... vcera sem si uvedomil, ze mam nejakou jinou rychlost pripojeni.... :? a to download 288 a upload 576... mam to i v podpisu. az budu doma kouknu znovu na to, ale tohle mi to pise... je mozny ze muzu mit takovy pripojeni...? :?
tak upload vetsi nez download vidim poprve... :? mozny to ale asi je... :)

ta vcerejsi trihodinovka byla super ...ke konci uz jsem se zacal trocha chytat...

btw : kdy zas zahrajem ??? :roll:

// Ten upload/download vyresenej pres ICQ ...jenom zmatek v cislech... :lol:
shadow, jeho revírem je pct forum, jeho tempo je vražedné, jeho protivníky jsou smetištní krysy, komunisti a zlí admini. Shadow postuje ve dne v noci, jeho úkolem na fóru je bránit spravedlnost...
Obrázek
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“