Problem " Pri pokusu kontaktovat ..... vyprsel casovy
Moderátor: Don
- kamro
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
Problem " Pri pokusu kontaktovat ..... vyprsel casovy
Ahoj mam cdma a asi 2 tydny se mi ted stava, ze mi zhruba pulka www stranek pise tuto blbost "pri pokusu kontaktovat napr. www.seznam.cz vyprsel casovy limit". Nevite co s tim? to vypada podle me na problem errortelu s proxy serverem. JInak jeste dodam, ze pokud resetuju modem a pripojeni tak jedou a opet nejedou zase jiny stranky 
ASUS A7V600, Barton 2500+ Box@3000+(10.5*200, 1.65V), 2*512MB DDR 400 V-Data cl 2.5, Seagate Baracuda IV 80 GB+Seagate Baracuda IV 160GB, SB Audigy, Original ATI Radeon 9700@9700 Pro 128 MB, Pioneer DVD-RW DVR 108, Teac DW 548D, case middle tower 300W Fortron, AOC 19" 9K+
- lMarky
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- krizovka
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Re: Problem " Pri pokusu kontaktovat ..... vyprsel cas
Prostě k tobě nepřicházejí žádné pakety a proto se ti ani nenačte stránka.Je chyba v přenosu k tobě.Nainstaluj si DU Meter a uvidíš.kamro píše:Ahoj mam cdma a asi 2 tydny se mi ted stava, ze mi zhruba pulka www stranek pise tuto blbost "pri pokusu kontaktovat napr. www.seznam.cz vyprsel casovy limit". Nevite co s tim? to vypada podle me na problem errortelu s proxy serverem. JInak jeste dodam, ze pokud resetuju modem a pripojeni tak jedou a opet nejedou zase jiny stranky
CPU: Pentium 4 3.0GHz Cooler Master Hyper 48 KHC-L91-U2 MB:ASUS P4P800 SE VGA:Asus 6600 GT/TD RAM:2x 1024 DDR 400Mhz Kingston(DualChannel) HDD:640GB Western S-ATA 16MB MECHANIKA:DVD+CDRW NET:Wifi 3/2 ZDROJ:Fortron 350W 12cm ventilátor SATA MYŠ:Logitech MX 1000 laser
- lMarky
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
k čemu to je? to jenom měří ztracený pakety nebo to nějak pomůže?krizovka píše:Prostě k tobě nepřicházejí žádné pakety a proto se ti ani nenačte stránka.Je chyba v přenosu k tobě.Nainstaluj si DU Meter a uvidíš.kamro píše:...
-EDIT-
tak to jo, to nepotřebuju
Naposledy upravil(a) lMarky dne pon 7. úno 2005, 20:43, celkem upraveno 1 x.
- krizovka
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Ne ne .to neměří stracené pakety ten měří rychlost spoje.Uvidíš na grafu jak k tobě tečou data.Nebo taky ne.lmarky píše:k čemu to je? to jenom měří ztracený pakety nebo to nějak pomůže?krizovka píše: Prostě k tobě nepřicházejí žádné pakety a proto se ti ani nenačte stránka.Je chyba v přenosu k tobě.Nainstaluj si DU Meter a uvidíš.
CPU: Pentium 4 3.0GHz Cooler Master Hyper 48 KHC-L91-U2 MB:ASUS P4P800 SE VGA:Asus 6600 GT/TD RAM:2x 1024 DDR 400Mhz Kingston(DualChannel) HDD:640GB Western S-ATA 16MB MECHANIKA:DVD+CDRW NET:Wifi 3/2 ZDROJ:Fortron 350W 12cm ventilátor SATA MYŠ:Logitech MX 1000 laser
- Hajs
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele: