problem s FX 5200
Moderátoři: Walker1134, Wilik
- Mr_Stanley
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
problem s FX 5200
Zdravim. Mam takovy mensi problem s touto kartou. Drive bezela na win98 s orig drivery (z CD) uplne v pohode. Pokud jsem ovsem nainstaloval drivery z internetu ( at uz od nVidie, MSI, nebo ASUSu), tak prestaly behat 3D aplikace (hry). Pred nedavnou dobou jsem se rozhodl nainstlovat win XP. Jenze ted mi bezi vsechny programy, ale hry zadne. Zkoumal jsem cim to je a na nic neprisel. IRQ jsou v pohode, drivery jsem vyzkousel uz od vsech firem i ruzne stare a stejne nic. Jakmile spustim hru, tak se nacte (v lepsim pripade) a bezi strasne zpomalene...1 frame z intra za zhruba 1 minutu....v horsim pripade se pocitac restartuje. Teplotu jsem kontroloval a karta se neprehriva. Uz fakt nevim co s tim. Snad mi nekdo poradite..... Deska je od MSI (nevim presne typ), AMD 1800+
- Jan Machalík
- Mírně pokročilý

Re: problem s FX 5200
CauMr_Stanley píše:Zdravim. Mam takovy mensi problem s touto kartou. Drive bezela na win98 s orig drivery (z CD) uplne v pohode. Pokud jsem ovsem nainstaloval drivery z internetu ( at uz od nVidie, MSI, nebo ASUSu), tak prestaly behat 3D aplikace (hry). Pred nedavnou dobou jsem se rozhodl nainstlovat win XP. Jenze ted mi bezi vsechny programy, ale hry zadne. Zkoumal jsem cim to je a na nic neprisel. IRQ jsou v pohode, drivery jsem vyzkousel uz od vsech firem i ruzne stare a stejne nic. Jakmile spustim hru, tak se nacte (v lepsim pripade) a bezi strasne zpomalene...1 frame z intra za zhruba 1 minutu....v horsim pripade se pocitac restartuje. Teplotu jsem kontroloval a karta se neprehriva. Uz fakt nevim co s tim. Snad mi nekdo poradite..... Deska je od MSI (nevim presne typ), AMD 1800+
tak v prvni rade si zkontroluj zda-li mas ovladace na desku.Pokud jo, tak se podivej do biosu a zkus vypnout Fastwrite a snizit AGP Aparature Size.Mohlo by to pomoc.Mozna zkus resetnou bios.Když ani tohle nepude, tak ji zkus vyndat a zandat.Potom to zkus v jinym compu a kdyz ani to nepomuze tak reklamace.
Cuss !!
SilentiumPC Regnum RG6V ARGB | Asus TUF Gaming B550M-Plus | AMD Ryzen 5 3600X | 16GB DDR4 Patriot Blackout 3600MHz CL17@3733MHz CL16 | ASRock Radeon RX 5600 XT D2 | Samsung 980 Pro Nvme 512GB | Crucial MX500 1TB SATA | Toshiba 3TB | Corsair TX750 | ARCTIC Liquid Freezer II 360 |
- Joži
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- kaktus
- Nováček

- Rajče
- Mírně pokročilý

- Mr_Stanley
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
kaktus: jo byly tam
rajče: ani todle nepomohlo
reseni: nevim jak je to mozny.. w2k se vsema service packama => NIC
.. winXP Home se service packama => NIC
Nakonec se mi to povedlo na winXP profesional s integrovanejma obouma SP. Naslo si ji to hladnce a vse ted bezi ok. Ta grafika byla NONAME, takze byl problem asi v tomdle. Kazdopadne uz to bezi. Diky vsem za odpovedi.
Nakonec se mi to povedlo na winXP profesional s integrovanejma obouma SP. Naslo si ji to hladnce a vse ted bezi ok. Ta grafika byla NONAME, takze byl problem asi v tomdle. Kazdopadne uz to bezi. Diky vsem za odpovedi.
- Rajče
- Mírně pokročilý

trochu OT...Počkej...jak, NONAME..to byla koupená jako OEM?Stejně by si měl znát výrobce,ne?...ale hlavně,že Ti to jde...Mr_Stanley píše:kaktus: jo byly tam