Nové DVD médium není prázdné
Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567
- avening
- Nováček

-
Nové DVD médium není prázdné
Muze se stat ze nove dvd neni prazdne? U jednoho se mi stalo ze jsem chtel vypalit film a napsalo to ze DVD neni prazdne. V neru to pise kapacita k dispozici 0MB. Divne
//Bathory: upravil jsem nadpis
//Bathory: upravil jsem nadpis
- Fifi
- Středně pokročilý

Re: DVD media
Jednou se mi stalo že na tzv. novém cd byly nějaké soubory z MS office, ale to zdřejmě nebude tvůj případ. Myslím že to popletli v tom schopu.
Jde určitě o chybu DVDčka. Pokud jsi to koupil u solidního dealera, tak ti určitě rád médium vymění. Protože jeden nasraný zákazník udělá více škody než dokáže napravit stovka spokojených.
Jde určitě o chybu DVDčka. Pokud jsi to koupil u solidního dealera, tak ti určitě rád médium vymění. Protože jeden nasraný zákazník udělá více škody než dokáže napravit stovka spokojených.
- avening
- Nováček

-
- Fifi
- Středně pokročilý

- trodas
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Hmmm, ale zapomnel jsi napsat, jake to bylo medium a v jake mechanice...?
At vime, ceho se vyvarovat, ze
At vime, ceho se vyvarovat, ze
"It is dangerous to be right in matters on which the established authorities are wrong." - Voltaire
"I believe that all the people who stand to profit by a war and who help provoke it should be shot on the first day it starts..." - Hemingway
"I believe that all the people who stand to profit by a war and who help provoke it should be shot on the first day it starts..." - Hemingway
- skromny
- Nováček

-
- kuavik
- Mírně pokročilý

- Allatutti
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele: