Má mysl vodní chlazení????????????
Moderátor: morke
- robocop
- Nikdy nic nevím

-
- Kontaktovat uživatele:
Má mysl vodní chlazení????????????
Uvazoval sem o tomhle:http://www.aquacool.cz/telesa.php?lng=cz&acm=3
ale když sem videl toto:http://www.aquacool.cz/telesa.php?lng=cz&acm=3 tak se ptám,má to vůbec smysl když na AMD 2,4GHz je pri 1,8V teplota 53 stupnu.Vždyt lepších výslednků se dá dosáhnout i s obycejnym ventilatorem.(ten procak je totiž můj případ)
tak mi ukažte nejaký blok,který ja na tom líp.
ale když sem videl toto:http://www.aquacool.cz/telesa.php?lng=cz&acm=3 tak se ptám,má to vůbec smysl když na AMD 2,4GHz je pri 1,8V teplota 53 stupnu.Vždyt lepších výslednků se dá dosáhnout i s obycejnym ventilatorem.(ten procak je totiž můj případ)
tak mi ukažte nejaký blok,který ja na tom líp.
- SleepY.664
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Lépe je na tom vlastně kterýkoliv blok nevyrobený AquaCoolem, prznitelem vodních chlazení. Třeba tady je nějaký info: http://www.pctuning.cz/titulnistrana/tu ... rtId=19865 - starší článek, ale dobrej.
- robocop
- Nikdy nic nevím

-
- Kontaktovat uživatele:
co levneho a dobreho mam tedy koupit a kde?Sleepy.664 píše:Lépe je na tom vlastně kterýkoliv blok nevyrobený AquaCoolem, prznitelem vodních chlazení. Třeba tady je nějaký info: http://www.pctuning.cz/titulnistrana/tu ... rtId=19865 - starší článek, ale dobrej.
dik.
- SleepY.664
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Dobrý sou bloky od Galaxiho: http://www.galaxi.cz/robocop píše:co levneho a dobreho mam tedy koupit a kde?Sleepy.664 píše:Lépe je na tom vlastně kterýkoliv blok nevyrobený AquaCoolem, prznitelem vodních chlazení. Třeba tady je nějaký info: http://www.pctuning.cz/titulnistrana/tu ... rtId=19865 - starší článek, ale dobrej.
dik.
- robocop
- Nikdy nic nevím

-
- Kontaktovat uživatele:
- karf
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
jak myslíš to PRZNITEL? Jako že aquacool neumí wc? Nepleteš si to náhodou s aqcool.Sleepy.664 píše:Lépe je na tom vlastně kterýkoliv blok nevyrobený AquaCoolem, prznitelem vodních chlazení.
2robocop:
cascade seženeš na OCforu (4um.ocguru.cz) od Radka-B stojí asi 1000kč je to jeden z nelepších bloků je na všechny platformy a má větší nároky na čerpadlo.
note:HP Pavilion Gaming i7 10870H, 16gb, rtx 2060, 1tb OS: MS Windows 10 Home x64
Workstation: HP Z2: Intel Core i7 8700@4.6GHZ, 32gb, Quadro P620, 512GB Samsung M2, 2x HP Z24 G2 OS: MS Windows 10Pro x64
Workstation: HP Z2: Intel Core i7 8700@4.6GHZ, 32gb, Quadro P620, 512GB Samsung M2, 2x HP Z24 G2 OS: MS Windows 10Pro x64
- Digitaldoom
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
také si ho budu sestavovat....řeším to zde : http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php? ... highlight=
určitě ti doporučuji bloky od galaxiho, čerpadlo hydro a expanzku z aquacool a hadice z gumexu...výměník ze škody 120 kterej tady na foru seženeš.... a máš to v pohodě
určitě ti doporučuji bloky od galaxiho, čerpadlo hydro a expanzku z aquacool a hadice z gumexu...výměník ze škody 120 kterej tady na foru seženeš.... a máš to v pohodě
- Digitaldoom
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
no má tam adresu tuhle : http://radekb.shyper.com/ (radek-B) trošlu neušim co to má být.... já chtěl vodní chlazení
- Pajax
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Cascade je pouze prototyp, meziprodukt, polotovar... Za tu cenu(kolem 1000Kč) bych do toho nešel(leda že by byl stříbrnýrobocop píše:a kde se da koupit te Cascade Z toho testu na pctuning.cz
Nikdo nevyrábí derivace cascade a to je škoda
Nikdo nesrovnává homemade bloky a to je taky škoda
Umírá vodní chlazení?
Co tě nezabije teď, to uspěje později.
Slepé uličky je třeba prozkoumat a světu oznámit: Tudy ne, přátelé.
"Very sad life. Probably have very sad death, but at least there is symmetry."
- Jiri Drak
- Středně pokročilý

-
Cascade je taky homemade a u nas urcite jeden z nejlepsich (do moji spinave vody by se ale nehodil
). Kazdej nema moznost doma vyrabet bloky, takze je jen dobre, ze jsou tu lidi jako galaxi, erty, radek-b, K&P atd.
Pokud bys mel zajem tak asi jedine chytit Radka na ICQ nebo pres SZ. Dneska uz myslim dela i bloky na chipsety a grafiky, jestli to teda jeste dela.
Pokud bys mel zajem tak asi jedine chytit Radka na ICQ nebo pres SZ. Dneska uz myslim dela i bloky na chipsety a grafiky, jestli to teda jeste dela.
MB Asus P7P55D-E, CPU Core i5-750@3700MHz, RAM 16GB, VGA Radeon RX Vega 56
- Pajax
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Nic proti tomu, plně souhlasím. Jen jsem nemohl uvěřit, že někdo dovede doma na koleni udělat takový blok jako cascade, galaxi(profesionálně provedeno).Jiri Drak píše:Cascade je taky homemade a u nas urcite jeden z nejlepsich (do moji spinave vody by se ale nehodil). Kazdej nema moznost doma vyrabet bloky, takze je jen dobre, ze jsou tu lidi jako galaxi, erty, radek-b, K&P atd.
Nic ale němění to, že cascade je IMHO střední třída H-M bloků.
- Stoobi
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
Oba ty bloky jsou opravdu home_made, ale samozřejmě dělaný na CNC, takže to není dělaný pilníkem...já osobně jsem teda spíš zastánce právě těchto bloků, než shánět někde někoho, kdo udělá blok podle mách návrhů a dám za to stejně, kdy tohle je otestovanej a kvalitní blok...zas tolik nestojí...
Ale Radek už bloky tolik nedělá...začal něco na CNC se dřevem...já už ho uháním asi 3měsíce na wb do zdroje a pořád nemá čas...
Takže jedině, jestli má nějaký cascade na skladě..
Ale Radek už bloky tolik nedělá...začal něco na CNC se dřevem...já už ho uháním asi 3měsíce na wb do zdroje a pořád nemá čas...
- Pajax
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Waterblock ze dřeva? Proč ne. Vkusné zejména do dřevěných skříní!Stoobi píše:...začal něco na CNC se dřevem...já už ho uháním asi 3měsíce na wb do zdroje a pořád nemá čas...Takže jedině, jestli má nějaký cascade na skladě..
//edit Už nechci přidávat další příspěvek: Reakce k následnému. Samozřejmě myšleno NEvážně. Jinak ten casemod je opravdu kus práce...
Naposledy upravil(a) Pajax dne úte 8. úno 2005, 17:40, celkem upraveno 1 x.
- Stoobi
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
- Digitaldoom
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
no A64 mají také jednu ošklivou vlastnost
skoro každej normální A64 na kterej jsem narazil se nedostal přez 2,55Ghz
sice moc nehřeje ale také se nedá zrovna moc taktovat
( alespoň mě se to nepodařilo.... zatímco intelovo prescotty maj taktovací hranici trochu někde jinde a s vodníkem se dá dosáhnout užasných výsledků... akorát ta spotřeba 
jo a krom toho vodníkem se zaplácne vše GPU i NB
a skvěle vypadá
Waterbloky : osobně si myslim že bloky od galaxiho jsou skvělý.... hlavně za ty prachy
nemá moc cenu se rozhlížet po jinejch... mě hlavně trápí ten výměník a pořádná expanzka
(
jo a krom toho vodníkem se zaplácne vše GPU i NB
Waterbloky : osobně si myslim že bloky od galaxiho jsou skvělý.... hlavně za ty prachy
- K!ll3r
- Středně pokročilý

- Digitaldoom
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Stoobi
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
- Digitaldoom
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
no expanzka je navrhnutaStoobi píše:Jen tak mimo...ad tvoje expanzka Digitaldoome...já osobně bych teda uvažoval spíš o homemade než o té od aquacoolu...viděj jsi jí v reálu? Je malinká "skoro jak skumavka"...já osobně bych do ní nešel...
Podívej se na fotky vodníka Kofise...ten jí má...
HomeMade rulezzz
sem zvědav kolik bude stát
- Prokop
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
takze
RadekB bloky samozrejme dela, a nejen to porad je taky vylepsuje. mam uz druhou revizi cascady a naprosta spokojenost, velmi precizni prace. Doporucuju. Mel jsem aquacool, i Galaxiho ale Radkova Cascade je nejlepsi , oproti Galaximu i 6stupnu dolu pri zatezi. doporucuji
RadekB bloky samozrejme dela, a nejen to porad je taky vylepsuje. mam uz druhou revizi cascady a naprosta spokojenost, velmi precizni prace. Doporucuju. Mel jsem aquacool, i Galaxiho ale Radkova Cascade je nejlepsi , oproti Galaximu i 6stupnu dolu pri zatezi. doporucuji
AXDA1800DLT3C TIXIB @ 236x11,5 1,89V - Burning DFI Infinity A+ ( 6-19 3D Fire R2 - TicTac Edition )
512MB Hynix D43 @ 472 2,5 3 3 10 3,2V
Hercules R9800NP (R350) @ Vmod 1,72@1,98V 465/760
Watercooled 19°C Water | Modded Cascade by RadekB | Galaxi NB,GPU,HDD | Opel Kadett + Papst 140cfm @ 12V | Eheim Compact 600
IBM T21 PIII 800 | 256MB | 20GB | DVD/CD | 14'' | ET CDMA[/color]
512MB Hynix D43 @ 472 2,5 3 3 10 3,2V
Hercules R9800NP (R350) @ Vmod 1,72@1,98V 465/760
Watercooled 19°C Water | Modded Cascade by RadekB | Galaxi NB,GPU,HDD | Opel Kadett + Papst 140cfm @ 12V | Eheim Compact 600
IBM T21 PIII 800 | 256MB | 20GB | DVD/CD | 14'' | ET CDMA[/color]