Half-Life 2 / Steam - Instalace na více počítačů???

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Oldboy
Začátečník
Začátečník

Half-Life 2 / Steam - Instalace na více počítačů???

Příspěvek od Oldboy »

Online hry nehraju, steam jsem naistaloval až s příchodem HL2, takže jsem v této branži docela lama.
Steam si bez problemu můžu kdekoli stáhnout, naistalovat a přihlásit se ke svému účtu - jasný. Takže teoreticky můžu naistalovat HL2 na více komplů, nebo se pletu (např. koleje/doma a pod.) :?: Vlatně to není jen případ vícenásobné instalace ale třeba i nové instalace na nový HDD (už mě dlouho žádný neumřel :bomb: )
Má tahle teorie nějaký háček a nebo si to bez problému můžu naistalovat na více místech???

P.S. Stále se neobjevila nějaká (legální) možnost instalace HL2 bez použití netu???
E6550 (500x7) & FX-57 & XP1600+ & Pentium III 600
tUrbine
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: Half-Life 2 / Steam - Instalace na více počítačů???

Příspěvek od tUrbine »

nejprve je treba zalozit steam ucet na CDkey ...steam si pak muzes stahnout a nainstalovat na kazdym pocitaci s internetem a po instalaci se prihlasit ke svymu uctu a HL2 stahnout z netu,nainstalovat a hrat
Charlie Breaker píše:P.S. Stále se neobjevila nějaká (legální) možnost instalace HL2 bez použití netu???
moznost se objevila,bohuzel je ale zatim nelegalni,ale to bysme uz resili warez a ja sem tezkej narcis a krome vlastni fotky v avataru nic jinyho nesnesu^^

jinak je velkej tlak ze strany hracu na Valve,aby umoznili hrat HL2 i na pocitacich bez nutnosti pripojeni k internetu - ovsem silne pochybuju,ze na to Valve pristoupi
ASUS M2NBP-VM CSM - AMD Athlon 64 X2 4800+ EE@3,0GHz(240*12,5) + Box - Sapphire HD4850 512MB - 4x512MB DDR 800MHz A-Data - 19" ASUS MB19SE - Seagate 160GB - NEC ND-1300A - 400W zdroj
Oldboy
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Oldboy »

Odpověď jsem našel nakonec i na Steamu: TADY ... jen to najít mezi 268 dotazy.... 8-)
Zdenek Teska
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Zdenek Teska »

Charlie Breaker píše:Odpověď jsem našel nakonec i na Steamu: TADY ... jen to najít mezi 268 dotazy.... 8-)
Přeložte to někdo :oops: Prosím
Phenom2 X3 720/Gigabyte MA770-DS3 rev.1 bios F7 / 2x2GB /Saphire HD4850
DVD RW LG-GSA4082B/WinFast TV 2000 XP/Samsung 160G 7200ot./550W Seasonic
hippygamer
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: Half-Life 2 / Steam - Instalace na více počítačů???

Příspěvek od hippygamer »

tUrbine píše:nejprve je treba zalozit steam ucet na CDkey ...steam si pak muzes stahnout a nainstalovat na kazdym pocitaci s internetem a po instalaci se prihlasit ke svymu uctu a HL2 stahnout z netu,nainstalovat a hrat
Charlie Breaker píše:P.S. Stále se neobjevila nějaká (legální) možnost instalace HL2 bez použití netu???
moznost se objevila,bohuzel je ale zatim nelegalni,ale to bysme uz resili warez a ja sem tezkej narcis a krome vlastni fotky v avataru nic jinyho nesnesu^^

jinak je velkej tlak ze strany hracu na Valve,aby umoznili hrat HL2 i na pocitacich bez nutnosti pripojeni k internetu - ovsem silne pochybuju,ze na to Valve pristoupi
mam dotaz: mam moznost mit CD-key... snazil jsem se pres nej zaregistrovat a stahnout HL2, ale uz pri registraci mi zarve ze musi mit nainstalovan HL2.... existuji ruzne typy klicu nebo co delam spatne??
CPU:i5-6600K 3,5Ghz @ 4,2Ghz, MB: , RAM: HyperX 2x8Gb, GK: 1070 GTX 8Gb, HDD: Barracuda 1,5Tb 200 32MB + 2TB Hybrid, Myš: Logitech MX Performance + skleneny Corepad, Monitor: 32'' Samsung UE32H5000 + 24" Samsung Syncmaster P2450H, Audio: Logitech Z-5500, OS:Win7 64-bit,
DIVAD
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od DIVAD »

ne to nedela problem,jestli to stahnu nebo nainstaluju,vse me zatim jelo
Oldboy
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Oldboy »

CD-key můžeš použít pouze jednou k jednomu steam účtu! Pokud chceš např hru prodat musíš odeslat originál výtisk CD-key (fyzicky) z žádostí o zrušení účtu a zaplatit 10 USD.... viz stránky Steamu
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“