problém s dokumenty u MS Office

Vývojová prostředí, aplikace, skripty, http://www... síťové programy, internet, sdílení...
Odpovědět
gt3200
Nováček
Nováček

problém s dokumenty u MS Office

Příspěvek od gt3200 »

máme problém s dokument MS Office XP ... když dám pravým tlačítkem myši na ikonu dokumentu Word nebo Excel tak místo aby se objevila nabídka tak mi vyjede " chyba v EXPLORER.EXE " ... tuto chybu hlásí jen u některých dokumentů , ale otevřít jdou všechny ... zkoušel jsem novou instalaci Office včetně záplat a nepomohlo ... provozováno na notebooku Hewlett-Packard, WinXP Home SP , Office XP ... NB je připojen k sítě přes Novell GroupWise

Díky
* Athlon XP 2200+ * Spire Whisper Rock IV * Abit NF7 2.0 * 2x 256MB Kingmax DDR 500MHZ Dual Channel * WD 200GB ATA + Maxtor 160GB ATA * GigaByte GF FX5500 128MB * DVD-RW Sony * Proview 19" * Case Modecom * Zdroj Chieftec 300W ATX * Repro : Encore P-705 *
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dzin »

To by spíš chtělo opravit nebo přeinstalovat explorer.
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
miho
Čestný člen
Čestný člen

Příspěvek od miho »

Poskozene kontekstove menu rovna se vetsinou bordel v registrech a to je vetsinou na preinstalovani windows :(

Dzin: kterak se da preinstalovat explorer? (explorer a internet explorer neni totez)
127.0.0.1, sweet 127.0.0.1
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dzin »

2 Miho: Já vím taky jsem psal jen explorer.
Myslel jsem třeba opravit pomocí instalCD. Ikdyž asi reinstal nebo lépe pokud dotyčnej používa Ghost to by bylo nejrychlejší........ :)
gt3200
Nováček
Nováček

Příspěvek od gt3200 »

notebook je kolegy a minulý týden mu instalovali nový systém , ale klasický Windows XP Home a ne ty co byli k notebooku ... EXPLORER.EXE je součástí Windows ... instalaci IE jsem nezkoušel , ale to by na to nemělo mít vliv ... pokud složky z dokumentů překopíruju jinam tak je vše OK
* Athlon XP 2200+ * Spire Whisper Rock IV * Abit NF7 2.0 * 2x 256MB Kingmax DDR 500MHZ Dual Channel * WD 200GB ATA + Maxtor 160GB ATA * GigaByte GF FX5500 128MB * DVD-RW Sony * Proview 19" * Case Modecom * Zdroj Chieftec 300W ATX * Repro : Encore P-705 *
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

zkus CCleaner :wink: umí to najít a opravit bordel v registrech. samo to nepozná co tam patří, ale zlikviduje to nesmysly takže to nebude padat a házet chyby. když to nepomůže, přeinstaluj Office
ignorelist: kremrole a dezoláti
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dzin »

2 Zombux: Píše že reinstal Office už zkoušel........... :)
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

Dzin píše:2 Zombux: Píše že reinstal Office už zkoušel........... :)
:oops: v tom případě je o starost míň, ten CCleaner by to měl zmáknout. když ne, hmmmm... tak se uvidí 8-)
ignorelist: kremrole a dezoláti
gt3200
Nováček
Nováček

Příspěvek od gt3200 »

díky za rady .... zkusím Ccleaner
Odpovědět

Zpět na „Programování a web“