samovolné spouštění PC :(

Rady při výběru PC sestav i jejich větších částí a odstraňování problémů s nimi.

Moderátoři: Walker1134, PKBO

Odpovědět
Digitaldoom
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

samovolné spouštění PC :(

Příspěvek od Digitaldoom »

sestavil jsem následující sestavu :

A64 3000+ s939
MSI k8n neo2 Nforce3 s939 platinum
512 kingmax 400Mhz
R9550 saphire 128/128
Hitachi 160Gb 8MB ATA
a mějakej EC 5412 BS 350W

sestavil jsem to všechno v pohodě ale při prvním zapojení do zásuvky se spustí všechny větráky(CPU,NB,GPU a dva další) a lcd display taky :( ale nic jiného deska nestartuje nic ....musim stisknout power a pak se přidá i deska a vše ostatní a je vše OK . takže to vypnu a vzadu na zdroji přepnu na vypnuto , pak to znova zapnu ale nic se nezapne a normálně se vše zapne až na stisk poweru na bedně :( jenomže když celej komp zase vytáhnu ze zásuvky a dam ho tam znova vše se opakuje ... prostě poprvý když se to připojí k el síti a zdroj přepnu do on tak se samovolně pustí všecky větráky a po stisknutí power normálně naběhne bios a ostatní, když to pak vypnu a PC necham v zásuvce jenom vypnu a zase zapnu zdroj tak nic se nestane a normálka to čeká na power ....

nevíte někdo co stím??? mě se nikdy nic podobnýho nestalo :( buď to snad nejde všechno nebo de všechno ale tohle je divný :(
Kraki
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kraki »

ja bych to tipoval na zdroj asi nejak neustoji napetovy raz. byt tebou, tak zkusim nekde pujcit jinci lepsi zdroj a otestoval to s nim.
CPU: Athlon XP Barton 2500+ BOX@2000MHz|MB: MSI KT6 Delta-FISR|RAM: 2x512MB DDR400|VGA: MSI NX6600-VTD128 Diamond@GT|HDD: Seagate 60+8.5GB, Maxtor 30GB|DVD: Toshiba SD-R5372|Monitor: ADI E75|Dalsi: Audigy2PEX + Genius 5.1HT, Logite MX1000, APC CyberFort 500
Dony
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Dony »

co to udela, kdyz mas ten vypinac porad zapnutej a vytahles to a strcis do zasuvky?
Obrázek Avatar tancuje, nechce se mu na záchod... :) Windows Vista je tady, řekněte "WTF" :D
Digitaldoom
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Digitaldoom »

Dony píše:co to udela, kdyz mas ten vypinac porad zapnutej a vytahles to a strcis do zasuvky?
vypne se pak to tam strčim a znova se pustí pouze větráky a nic jiného :) tlačítkem power pak pustim bios a ostatní ... ale když to znova vypnu tak už to neudělá...pokaždý to udělá jenom po vytáhnutí ze zásuvky... v biosu jsem na power managementkoukal měl by bejt OK ... fakt jsem se s podobným chováním ještě nesetkal když zdroj propouští tak všechno ale jenom větráky ...to je divné :( mno už sem to odnesl na reklamaci tak sem zvědav co oni na to :)
Odpovědět

Zpět na „Počítačové sestavy“