Iriver IFP-790 a spojeni s PC
Moderátor: CageJ
- Butcherson
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Iriver IFP-790 a spojeni s PC
Zdravim,spojim prehravac s PC (win XP prof)a na displeji se ukaze ze je spojen,ale nic se dal nedeje.Zadny instalovani driveru..proste ho XP nenajdou.Nevite jak na to?
//Edit by HADES: přesun do sekce Mobilní zařízení
//Edit by HADES: přesun do sekce Mobilní zařízení
Case: Chieftec LCX-01SL-SL-B Cpu: Intel P4 3,4 GHz 800FSB 1MB 775 Motherboard: Abit AG8 915 Grafika: Asus x1950 256MB pci-e HDD: Hitachi 7K250 500GB,Maxtor 250GB Palírna: DVD-RW LG4081B Repro: Genius HT 5.1Cpu Fan: Zalman 7700al/cu System: WinXP SP2 Router: SMC Barricade router 7004VBR Internet: Netbox 10mbit
- _Stepan
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
co nainstalovat soft k tomu iRiveru? Nebo musíš změnit firmware na UMS, pak ho XP najdou jako vyměnitelný disk. Pokud budeš používat ten orig soft, tak lze popisovat FM stanice, budeš mít o něco rychlejší přenos (pouze do přehrávače!!) - z něj nic zkopírovat nejde (jakási ochrana proti pirátství s muzikou). Změnu firmware provedeš taky v tom manageru od iRivera. UMS firmware stahnes z jejich stranek. Podívej se na debaty pod jednotlivými přístroji třeba na mp3store.cz je tam dost info přímo od uživatelů.
- Butcherson
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Dik za odpoved..zkousel sem samo ten soft,ale pise ze je prehravac odpojeny.Novej firm sem samo stahl,ale nemam ho jak dostat do prehravace..A neni to treba spatnym kabelem?Jako je me divny,ze kdyby byl spatnej kabel,tak to na prehravaci nehodi tu hlasku se spojenim s PC.Ma cenu nekde shanet jinej usb kabel (treba od fotaku?)_Stepan píše:co nainstalovat soft k tomu iRiveru? Nebo musíš změnit firmware na UMS, pak ho XP najdou jako vyměnitelný disk. Pokud budeš používat ten orig soft, tak lze popisovat FM stanice, budeš mít o něco rychlejší přenos (pouze do přehrávače!!) - z něj nic zkopírovat nejde (jakási ochrana proti pirátství s muzikou). Změnu firmware provedeš taky v tom manageru od iRivera. UMS firmware stahnes z jejich stranek. Podívej se na debaty pod jednotlivými přístroji třeba na mp3store.cz je tam dost info přímo od uživatelů.
Case: Chieftec LCX-01SL-SL-B Cpu: Intel P4 3,4 GHz 800FSB 1MB 775 Motherboard: Abit AG8 915 Grafika: Asus x1950 256MB pci-e HDD: Hitachi 7K250 500GB,Maxtor 250GB Palírna: DVD-RW LG4081B Repro: Genius HT 5.1Cpu Fan: Zalman 7700al/cu System: WinXP SP2 Router: SMC Barricade router 7004VBR Internet: Netbox 10mbit
- _Stepan
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
zkus kabel, nebo i jine pc a pak asi reklamace. Je to divný...
je to trochu OT ale připojení USB se to také týka:
mám IR port na komunikaci hodinek s PC přes USB, ať jsem dělal co jsem dělal (BIOS, všechny porty USB) na MB od MSI K7N2 Delta ILSR jsem hodinky nepřiipojil, tak jsem zkusil USB v NTB a šlo to na první pokus, teď mám Asusku a taky pohoda. Nechce se mi ani věřit, že s Universal Serial Bus by mohla být nějaká drobná nekompatibilita
je to trochu OT ale připojení USB se to také týka:
mám IR port na komunikaci hodinek s PC přes USB, ať jsem dělal co jsem dělal (BIOS, všechny porty USB) na MB od MSI K7N2 Delta ILSR jsem hodinky nepřiipojil, tak jsem zkusil USB v NTB a šlo to na první pokus, teď mám Asusku a taky pohoda. Nechce se mi ani věřit, že s Universal Serial Bus by mohla být nějaká drobná nekompatibilita
- MaTTo S
- Začátečník

-
Tyh nekompatibilít je hrozne moc ani mne sa spociatku nechcelo verit ale napr. USB flash disk mi isiel na vsetkych starych doskach s USB 1.1 , isiel aj na vecsine novych dosiek ale na ABIT NF7S V2 to blikalo asi 10 sekund a nic nerobilo doska isla na reklamacku a vratila sa ze jej nic neni tak som dal flashku na reklamacku a tez jej nic nebol po dohode mi ju vymenili za iny typ
ale toho isteho vyrobcu a to ide v pohode . nechapem
to slovo universal je tam asi zo srandy ako vidim ....... a na starsej MSI nejde vôbec USB infra takze ....... je tam nejaka 800 Mhz procak alebo co ... HA
ale toho isteho vyrobcu a to ide v pohode . nechapem
to slovo universal je tam asi zo srandy ako vidim ....... a na starsej MSI nejde vôbec USB infra takze ....... je tam nejaka 800 Mhz procak alebo co ... HA
ThinkPad T430s@i7 16GBRAM + ThinkPad Tablet 64GB + ThinkPad X220@i7 8GBRAM .
Think service engineer .
Think service engineer .
- Butcherson
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Lidi,jeste dotaz..jaky pouzivate baterky?Ja sem koupil nabijeci Grandcell a je to dosz zklamani.Vydrzi to jen par hodin a ani nahodou inzerovanych 72
- _Stepan
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Butcherson
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Tak lidi kabel mam origo iRIver a vali to v poho...nahral sem novej UMS firmware 1.28 a vsechno jede jak ma.Jenom mam problemy s oggama.Proste i kdyz tam dam bit rate kterej prehravac podporuje,tak se treba upreostred songu restartuje nebo se prohodi na jinej song.Nebo to ukazuje jinyho interpreta nez doopravdy hraje..