MSI 815EM Pro vs. celeron 700MHz PŘETAKTOVÁNÍ

Vše o procesorech Integrated Electronics.

Moderátoři: Eddward, Baneshee

Odpovědět
Schenatko
Nováček
Nováček

MSI 815EM Pro vs. celeron 700MHz PŘETAKTOVÁNÍ

Příspěvek od Schenatko »

Mám desku MSI 815EM Pro (MS-6315) ver.1.0 je po opravě. Výměna nafouklých kondíků. V ní mám celerona 700/128/66MHz.

Deska nepodporuje taktování ani v BIOSu ani na desce.
A já jsem z toho nešťastný,protože se z mého PC vždy snažím dostat maximum. Doposud jsme měl Asus P2B + Pentium II 300 @ 466 MHz

Tak bych potřeboval poradit, jak zvyšovat FSB, VCore. Asi to ale nepujde jinak než mechanicky, ale to mi vubec nevadi :o)

Díky moc za rady!
škoda 110R
Johny_g
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Johny_g »

nějaký soft na zvyšování FSB z windows (softFSB apod.), zkus hledat. Ale nepočítej že bez zvýšení napětí se dostaneš moc vysoko. vidím to tak 10,5x75= 780 MHz zhruba.
Gigabyte P35-DS3, C2D E7500, 2x2048 MB A-Data, WD6400AAKS, Soundblaster Live!, HD5670 512 MB, Corsair VX450, Toshiba 1612 DVDROM, LG DVDRW, Samsung 214T.
Schenatko
Nováček
Nováček

Příspěvek od Schenatko »

Jak klidně udělám cokoliv.
U procesorů na SLot1 stačilo přelepit nožičky a měl jsem větší napětí. Kdybych tady nožičku ucvakl, popř zalakoval, taky by to šl zvýšit, ne?
Ale kterou nožičku? Nikde jsem nic nenašel :(

SoftFSB ? Zkusim něco najít. Máš nějaký tip?
škoda 110R
ICE
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ICE »

a proc jsi se proboha toho asuse zbavil???????? dyt pres redukci by ti v ni chodil ten celer uplne v poho a po uprave i tulen... OMFG
Schenatko
Nováček
Nováček

Příspěvek od Schenatko »

No, prodal jsem ho i s procákem.
Co si budem vykládat, ale měl AGP 2x... navic bych musel schánět redukci FCPGA ....

Takže jsem to raději prodal jako celek.

Ale to stále neřeší můj problém... Jak s napětím?
Navíc jsme zjistil, že program softFSB nepodporuje moji desku, nebo jsem aspon nenašel ten Winbond co mám na desce v tom programu, takže nemužu taktovat :(
škoda 110R
Odpovědět

Zpět na „Procesory Intel“