DVD média

Vše o CD-R/RW, DVD±R/RW, Blu-ray, HD DVD, ZIP, FDD a dalších.

Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567

Odpovědět
Adamsquare
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Adamsquare »

Tak už jsem napálil skoro dvacet DVD-R TRAXDATA 4x, všechno zatim v pohodě, ale všimnul jsem si takový možná jenom kosmetický vady. Jakmile se medium vypálí, tak jsou na něm takový divný fleky. Vypadá to opravdu zvláštně, světlé i tmavé fleky nepravidelných tvarů, někdy jenom takový hodně tmavý ťupky, jako by to bylo proražený hřebíkem (jenom to tak na první pohled vypadá, samozřejmě v tom ždáná díra neni :roll:) Co si o tom myslíte? Ale fungujou absolutně bez problemu, flekovitost je tak na 50%tech medií :?
Kalous píše:nic proti, mozna uz jste na to prisli, ale multaky ztraceji po pul roce data
Víme víme, sám jsem si nechal čtyři kousky. Serie z 05/2004, vypáleny před 8 měsíci a stále fungujou na 100%... tak uvidime :wink:
Acer AS315 | AMD Ryzen 7 3700U | 24GB 3200MHz | Vega 10 | 512GB SSD NVMe | Seagate 2TB | W11Pro | MX5500 Revolution | Acer B346CK 34" IPS
Kalous
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kalous »

xsuchy09 píše:Co byste doporučili na pálení filmů? Je to pro stolní DVD přehrávač - Philips, umí + i -, takže je mi to fuk, jde jen o kvalitu ... jasný jsou Verbatimy, ale +, ci - ? (Někdo říká to, jinej ono, nevíte třeba o nějakém testu v tomhle ohledu?)
Jestli ti bere + aji -, taky by to melo vcelku jedno, ale pro lepsi kompatibilitu doporucuju +
xsuchy09
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od xsuchy09 »

Bere + i - ... ale dost lidi mi prave na filmy doporucuje spis - ... tak nevim ... jinak + maj urcite vetsi budoucnost a kompatibilita je urcite lepsi ... ale momentalne je mi to jedno, takze jde jen o kvalitu ... a tu maji pry minus v tomhle ohledu lepsi (ale nevim, proto se ptam) ... dikes
MSI K7T266 Pro2, AMD AthlonXP 1600+, Xilence CPU cooler K7, 512MB DDR, GeForce2 32MB MMX 400, Seagate Barracuda 40GB 7200 ot./min., Seagate Barracuda 80GB 7200 ot./min., Samsung SP2014N 200GB 7200 ot./min., Maxtor 2B020H1 20GB 5400 ot./min., SoundBlaster 5.1 Live!, Pioneer DVR-110BK, TEAC W540E, Silicon Image SiI 0680 Ultra-133 Medley ATA Raid Controller, Ovislink LFE 8139HTX, SMC1233A-TX, MSI PC2PC Bluetooth MS-6967, Fujitsu Siemens P19-2, Genius SW 5.1 Home Theater, Enermax Liberty 500W, Chieftec BA-01B-B-SL, Razor Diamondback
Studentský portál, Diskuze.cz
britak
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od britak »

Co hovrite na znacku EMTEC
sid
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od sid »

Emtec neznám a když jsou Verbouše za solidní cenu, tak nemám potřebu experimentovat :
http://www.hwshop.cz/Main.asp?CLS=PRODUCT&PRO_ID=119738

kdo chce špičku, tak jsou to sice 4x média, ale KVALITA, páleno na Pioneer 108:
http://www.hwshop.cz/Main.asp?CLS=PRODUCT&PRO_ID=98512

Obrázek
ka-spel
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ka-spel »

Tak ty ceny jsou velice cool. Já teď kupoval po kusech Verbatim DVD+R 4x printable datalifeplus advanced azo v jewel za 20,- Páleno na Liteon 812@832 PI max 30, PIF max 4.
Naposledy upravil(a) ka-spel dne stř 9. bře 2005, 00:22, celkem upraveno 1 x.
Kalous
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kalous »

britak píše:Co hovrite na znacku EMTEC
Emtecy znam jen jako cd a ty k zahozeni nebyly, ale jako dvd jsem je este nikde ani nevidel. V kazdem pripade palim na verbose a nedam na ne dopustit - rozdily jsou jen halerove a kvalita je nesrovnatelna - samozrejme taiyo yuden by byly lepsi,ale nejsou pro me zatim moc dostupne :-)
EGRES
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od EGRES »

ja mam skor daco do "shitlistu" (ospravedlnujem sa za vyraz, ale zda sa mi byt najvhodnejsi)

Mirror -R (neviem uz presne ktore), Traxdata -R 4x (RitekG04)
s oboma sa mi vyskytli problemy s citanim po niekolkych mesiacoch, aj napriek uspesnemu vypaleniu (palene nerom s verifikaciou)

BASF/EMTEC 4x -R problemy s palenim vyssou rychlostou ako 2x nehovoriac o bubline, vdaka ktorej sa mi jedno rozpadlo

zatial bez chyby boli akurat IMATION

nic ine som neskusal....
ked to nieje taktnute, tak to nie je moje :P alias psychopat v akcii....
ak sa v niecom mylim, kludne ma opravte, rad sa nieco nove naucim
Kalous
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kalous »

Na imationy jsem palil taky a zadne problemy a vyzkousej verbace - kupuju je o 2 koruny draz nez imationy :-)

//Bathory: promazáno
Adamsquare
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Tak co myslíte ty Traxdata? :? Fleky mě znervozňujou, a příspěvek Egrese tomu ještě přidvádá... to je nikdo nemá nebo co?
Acer AS315 | AMD Ryzen 7 3700U | 24GB 3200MHz | Vega 10 | 512GB SSD NVMe | Seagate 2TB | W11Pro | MX5500 Revolution | Acer B346CK 34" IPS
Kalous
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kalous »

Adamsquare píše:Tak co myslíte ty Traxdata? :? Fleky mě znervozňujou, a příspěvek Egrese tomu ještě přidvádá... to je nikdo nemá nebo co?

ja je nemam :-)

//Bathory: Výborně, je tu ještě někdo, kdo je nemá??? Vážně je to děsně zajímavá informace... :wink:
ka-spel
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ka-spel »

Adamsquare píše:Tak co myslíte ty Traxdata? :? Fleky mě znervozňujou, a příspěvek Egrese tomu ještě přidvádá... to je nikdo nemá nebo co?
Traxdata mám jak +, tak - z cake po 10 ks a kvalita téměř srovnatelná s Verbatim. Ty + šmakují mojí palírně víc. Teď jsem natrefil na levnější Verbatimy, tak už není co řešit.
Adamsquare
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Oká, budu jim důvěřovat :)
Ale ne jenom pro tebe ale i pro ostatní: Máte na mediích taky podobný fleky? :?
Dark100
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark100 »

Tak jsem koupil 10 medii DVD+R Verbatim Photo Printable 8x a jsem maximální naštvaný. Vypálil jsem sedm a ted jsem zjistil že ty "zmetky" pokaždé špatně vypálily poslední 3 minuty filmu. ZKoušeno na dvou vypalovačkách od rychlosti 2x až po 8x
Ještě jsem ten samý film vypálil na DVD+RW Verbatim a na něm žádný problém.
A to jsem si ještě dneska koupil další čtyři :x :x :x :x :x :x :x

// To samé jsem ted vypálil na Xidex DVD+R a uplně bezproblému. Kua 200Kč v p*deli :x :x :x :x

// Po tomhle už nechci pěknou chvíli Verbatimy ani vidět, protože tohle mě fakt na*ralo :evil: :x
i7 12700F|ASUS TUF GAMING B660-PLUS|Kingston Fury Beast DIMM DDR4 32GB 3200MHz|Gainward RTX 5080 Phoenix
sid
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od sid »

tohle ti bohužel mohu potvrdit, respektive dostal jsem 10ks těchto médií na vánoce a v KProbe jsem zjistli, že konec média pěkně ulítne (u všech,nazávisle na rychlosti pálení), v přehrávači to sice jede, ale i tak mě to naštvalo a přiznám se, že se to týká pouze PRINTABLE, u ostatních Verbatimů noproblemo, ba naopak, v KProbe je to špička a Pastely (TY) jsou naprostá no.1

tohle je ten Printable:
Obrázek
Dark100
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark100 »

S ostatníma Verbatimama jsem taky neměl problém, i jak jsem psal tak na to DVD+RW Verbatim to jelo v pohodě, ale fakt mě to naštvalo. Konec DVDčka fakt pěkně ulítnul, přehrávač to nádherně přeskakoval :x
i7 12700F|ASUS TUF GAMING B660-PLUS|Kingston Fury Beast DIMM DDR4 32GB 3200MHz|Gainward RTX 5080 Phoenix
Kalous
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kalous »

s Verbacema zadny spatny zkusenosti nemam, takze proti nim nic moc nenamitam... vlastne jediny mizerny zkusenosti mam s multidiskama a gigamasterama a to jsem na ne ani nepalil pro sebe :-)
Dark100
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark100 »

Kalous píše:s Verbacema zadny spatny zkusenosti nemam, takze proti nim nic moc nenamitam... vlastne jediny mizerny zkusenosti mam s multidiskama a gigamasterama a to jsem na ne ani nepalil pro sebe :-)
Tak to si ještě nezkusil tyhle PRINTABLE :)
Kalous
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kalous »

Dark100 píše:Tak to si ještě nezkusil tyhle PRINTABLE :)
ne nezkousel, ale nejak se do toho ani nehrnu :-) je dobre cist si tohle forum :-D
Predator1880
Nováček
Nováček

Příspěvek od Predator1880 »

Na napalovacke LG GSA-4163B som mal problemy so znackami PRINCO po 2 mesiacoch poslednych 20% necitatelnych. so znackou FORTIS po 2 mesiacoch kazde druhe 5% necitatelnych. VERBATIM ma nesklamal pouzivam ho uz polroka este na predchadzajucej napalovacke LG GSA-4120B a bezproblemov. Resume PRINCO + FORTIS = SHIT!!!
AMD Athlon64 754 3000+ Venice, 1024MB RAM V-Data 400MHz CL3, ASUS K8N-E, Seagate 160GB SATA, Seagate 200GB 8MB P-ATA, LG GSA-4167B, Pioneer DVD-119, PowerColor Sapphire Radeon X800GT 256MB AGP 8pip 475/490, MSI TV@nywhere Master, Pinnacle Firewire 1394, 3Com 3C905b-TX, modem Microcom DeskPorte56K, FDD, Enermax EG-375AX-EV(W)(24P)
Odpovědět

Zpět na „Optická, výměnná a jiná zařízení“