HIS Ati R9600 měření teploty GPU?
Moderátoři: morke, Walker1134, Wilik
- ymrich
- Nováček

HIS Ati R9600 měření teploty GPU?
Taxemi zdá, že takováto karta podobnou možnost vůbec nemá
. Přesto jsem na fóru viděl někoho psát ve smyslu že to jde (téma bylo jaká max. teplota je únosná a jakou naměřil), navíc jeho R9600 byla od jiného výrobce. Chci trošičku taktovat a mít o tom přehled. Pokud to jde, poraďte mi prosím někdo jak. Dík moc.
Naposledy upravil(a) ymrich dne stř 2. úno 2005, 21:19, celkem upraveno 1 x.
- kolo
- Mírně pokročilý

His 9600 nema teplotne cidlo..............iba ze by si si tam dal externe
Je tu dost podobnych threadov o cidlach takze pohladaj..............
Je tu dost podobnych threadov o cidlach takze pohladaj..............
Amd AthlonXp 2500+
Titan D5TB/CU35/R1,Epox 8KRAI(Via KT600),PQI 2x256 MB 400 CL2.5,ATI Sapphire Radeon 9550 128mb/128bit 250/200@435/265 + GLACIAL NorthPole 1000,Maxtor 15GB "5400" 2mb cache,Mercury HT4500 5.1,TTC-003,WinXp+SP2
Titan D5TB/CU35/R1,Epox 8KRAI(Via KT600),PQI 2x256 MB 400 CL2.5,ATI Sapphire Radeon 9550 128mb/128bit 250/200@435/265 + GLACIAL NorthPole 1000,Maxtor 15GB "5400" 2mb cache,Mercury HT4500 5.1,TTC-003,WinXp+SP2
- ymrich
- Nováček

kolik HIS R9600 max uchladí s původním větráčkem?
nechtěl jsem zakládat další thread, tak to píšu sem. tedy znovu:kolik HIS R9600 max uchladí s původním větráčkem? Už jsem ji jednou reklamoval kvůli rozpraskání větráčku. Mohlo k tomu dojít přehřátím? Má s tím někdo zkušenosti? Zajímavé je, že i když se větráček zřejmě netočil už dost dlouho, vesele jsem pařil docela zátěžový záležitosti a to GPU 325@355 a paměti 200@220. 
- prf.KuBA
- Středně pokročilý

Je to chladič, je hloupost aby popraskal přehřátím, ty materiály jsou na vysoké teploty stavěné.
Neměl jsi to moc utažené? 
Apple MacBook Pro 16" M1 MAX 24/32GB/1TB // Nillkin ProDesk Adjustable Laptop Stand // Apple Magic Keyboard & Logitech MX Master // Apple iPhone 13 Pro 512GB // Microsoft Xbox Series X + LG CX65 OLED
- random
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Presne tak....., alebo vyrobca zvolil nie moc kvalitny ventilator, co sa stava pomerne casto a ten proste nevydrzal....
Naviac 355Mhz na GPU rozhodne nieje nijak vysoky pretakt...., pri tejto frekvencii stale staci aj vacsi pasivny chladic a dobre odvadzanie tepla ( ventilacia..... ) .....
Naviac 355Mhz na GPU rozhodne nieje nijak vysoky pretakt...., pri tejto frekvencii stale staci aj vacsi pasivny chladic a dobre odvadzanie tepla ( ventilacia..... ) .....
Sempron 2800@2160MHz ( 270x8 ), 1024MB GoodRam, MSI K8N Neo-FSR, Radeon 9800SE@8 pip 128MB 128b 378/290, 200GB HD Maxtor Pata, DVD RW LG4163
- orange_juice
- Začátečník

-
Re: HIS Ati R9600 měření teploty GPU?
teplotu umí měřit karty které mají označení XTymrich píše:Taxemi zdá, že takováto karta podobnou možnost vůbec nemá. Přesto jsem na fóru viděl někoho psát ve smyslu že to jde (téma bylo jaká max. teplota je únosná a jakou naměřil), navíc jeho R9600 byla od jiného výrobce. Chci trošičku taktovat a mít o tom přehled. Pokud to jde, poraďte mi prosím někdo jak. Dík moc.
- ymrich
- Nováček

dík za info
Díky, to jsem si tak nějak myslel. 355 se mi taky nezdá moc, takze chladic je asi sunt. Urcite jsem do nej nehrabnul a moc utazenej taky bejt nemoh, protoze jsem snim proste vubec nic nedelal...
S tim cidlem je to smula. Neco jsem tu nakonec nasel, ohledne ty diody, ale prijde mi, ze cpat to cidlo mezi chladic a GPU by mohlo vykon chladice ponekud omezit, protoze se tim musi trochu odchlipnout a nebo se to cely musi utopit v paste a nebo musi byt na jinym miste, coz ovsem uz zase nebude presnz udaj,....
takze na mereni teploty se asi vykaslu a budu doufat ze vydrzi....
S tim cidlem je to smula. Neco jsem tu nakonec nasel, ohledne ty diody, ale prijde mi, ze cpat to cidlo mezi chladic a GPU by mohlo vykon chladice ponekud omezit, protoze se tim musi trochu odchlipnout a nebo se to cely musi utopit v paste a nebo musi byt na jinym miste, coz ovsem uz zase nebude presnz udaj,....
- Návštěvník
-
Re: dík za info
dokud se vetracek toci, vydrziymrich píše:Díky, to jsem si tak nějak myslel. 355 se mi taky nezdá moc, takze chladic je asi sunt. Urcite jsem do nej nehrabnul a moc utazenej taky bejt nemoh, protoze jsem snim proste vubec nic nedelal...
- prf.KuBA
- Středně pokročilý