THE SETTLERS - Heritage of Kings

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
mr_sheen
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

THE SETTLERS - Heritage of Kings

Příspěvek od mr_sheen »

mam odehranych asi 5 misi,hra je pomerne hodne zjednodusena,napr.do dolu nemusite mit uz ani ryby ani maso ani chleb...proste pobliz postavite farmu a je to:),grafika super a hodne me prekvapila velmi prijemna hudba,tidle settleri
uz sou "hodne rychla hra" oproti 3a4,takze je moznost ze se budou hrat na PG urovni,celkovy dojem z hrani mam velmi dobry,autori prechod do 3D zvladli brilantne.
Sapphire Radeon NITRO RX 6800 16G OC Gaming + AMD Ryzen 7 5700X + Seagate FireCuda 530 1TB + Odyssey G50A 32 + ASUS ROG STRIX B550-A GAMING + Kingston Fury Renegade Black 32GB DDR4 3600 CL16 + Seasonic Focus GX-850 + Fractal Design Meshify 2 Compact
KOFis
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od KOFis »

settleri na PG? to snad ne :)
james.flashpoint
Červená karta
Červená karta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od james.flashpoint »

jo jo přesně tak. Settleri jsou zpátky ale už to nejsou takoví settleři jak jsme je znali.... Spíše mi to připomíná stronghold. Kde jsou časy orgiálního budouvání ve dvojce :)))) no ale pořád je to goood hra 8-)
mr_sheen
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mr_sheen »

james.flashpoint píše:jo jo přesně tak. Settleri jsou zpátky ale už to nejsou takoví settleři jak jsme je znali.... Spíše mi to připomíná stronghold. Kde jsou časy orgiálního budouvání ve dvojce :)))) no ale pořád je to goood hra 8-)
jen good hra?sem uz nekde u konce a kotelne se bavim,ale je pravda ze k od starsich dilu to uslo kus cesty:)
Sapphire Radeon NITRO RX 6800 16G OC Gaming + AMD Ryzen 7 5700X + Seagate FireCuda 530 1TB + Odyssey G50A 32 + ASUS ROG STRIX B550-A GAMING + Kingston Fury Renegade Black 32GB DDR4 3600 CL16 + Seasonic Focus GX-850 + Fractal Design Meshify 2 Compact
C@esar
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od C@esar »

to uz vyslo???
CPU: AMD64 Winchester 3000+@1,8GHz , VCore 1,4V; Cooler: TT Tower 102; MB: Abit AV8; RAM: 2,5 GB; HDD: Seageate Barracuda 120GB 7200rpm 2MB cache; 2x Seageate Barracuda 250GB SATA 7200.10 16MB cache (raid 0) VGA: ASUS Radeon x1950, 512MB, AC Accelero X2; Mechaniky: Asus DVD-E616P, DVD-RW LG; Audio: Creative Sound Blaster Audigy2 ZS; Case: MidiTower 3R System Neon Light/AKASA 460W; Repro: Creative Inspire P580 5+1; Mouse: Logitech MX1000; Keyboard: Logitech Internet Navigator; Monitor: HP w2207h
ICE
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ICE »

bez chleba, bez vody?? zadny prasata a koseni obili?? tak to nechcu...
mr_sheen
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mr_sheen »

ICE píše:bez chleba, bez vody?? zadny prasata a koseni obili?? tak to nechcu...
2 Caesar : jop,v stredu..kdys si rychly:)
ICE jo mas pravdu...je to takove jine ale clovek si na to zvykle..nejsou to uz takovy mily setleri..kde sis piplal vsechno do posledniho detailu...ale moc se me to libi...hlavne hrdinouve sou tam bozi..btw: nejoblibenejsi serii mam 3ku..tu sem dal 3x za kazdy narod
Inferno
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Inferno »

Zdravim.Ptam se za jedoho myho kamarada.Hraje datadisk a je tusim v seste misi kde ma v jednom ukolu zapalit ctyri taboraky aby mu prisly posily ale on nevi jak ty taboraky zapalit.Muzte nekdo poradit?
SHOCK_WAWE
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SHOCK_WAWE »

mam tu mensi problem, nainstaloval sem si tu hru a normalne hral po nejake dobe odinstaloval a asi po mesicu jsem ju znovu nainstaloval a chcu hrat, zapnu gamesu a asi po 20 vterinach jeste v menu se to sekne(upne celej system, nic nereaguje jenom restart), zkusil jsem nainstalovat patch 1.04 porad stejny, zkusil jsem jiny ovladace gk porad to stejny, tak uz nevim :( :( :( ,.. mam A64 3000+,1Gb ram, 6600gt
SHOCK_WAWE
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

tak fakt nikdo nevite co by to mohlo delat??? :(
SHOCK_WAWE
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

tak jsem to vyresil, odtaktoval jsem procak a jede :? :? :?
BRKO
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BRKO »

kde je bogy?
:lol:

win10: b450, 1600af, 16GB 3200mhz, rx570, 550W
win10: b450, 5700x3d, 32GB 3200mhz, rx 6600, 550W
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“