Seagate 120 GB Nenalezen
Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567
- ElCon
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Seagate 120 GB Nenalezen
Big problém ... koupil jsem disk Seagate 120 GB ... najumperuju ho jako slave a píchnu ho na šedou kšandu ... nabootuju z mé staré 40-ky (černej - master) . Wokna naběhnou, ale disk nikde ... ve správci zařízení taky není ... ale bios je ok ... vše je ok až na ty winy ... dostal jsem radu, že mám oba najumperovat na cable select ... to jsem udělal, ale pořád to stejný ... díky za rady ...
wAr3z. p0m0zT3 v b0jI, kT3rý j3 zDáNliVě pR0hRaNý
- Dzin
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
Mě když nestíhal zdroj tak sem taky 2. disk neviděl ale Koukni na něj třeba přes boot disketu pro winME jestli ho uvidíš......
pokud ano tak ho rovnou naformátuj nebo rozděl...
pokud ano tak ho rovnou naformátuj nebo rozděl...
Naposledy upravil(a) Dzin dne sob 12. úno 2005, 16:13, celkem upraveno 1 x.
- Shoorty
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Pokial wiem tak vo winoch naskoci az potom co ho v dose naformatujes, ja som pred tyzdnom kupoval Hitachi 120 GB a presne toto iste, tak som hlavny disk odpojil, a v instalacke Win XP som ho rozdelil a naformatoval, nainstalovalo sa XP, zapojil som aj starya v pohode to islo, sorry jednoduchsi sposob zatial neviem 
- ElCon
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- Dzin
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
- ElCon
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- Shit
- Odborník PCT

http://www.pctuning.cz/titulnistrana/la ... rtId=20548ElCon píše:Už to mám ... já kokot jsem tam kdesi vypnul takovou tu fci, po každým startu čekovat novej hardwaresu kokot. .. ale ještě větší kretén jsem za to, že nevím, kde se to zas zapíná? Poradíte mi ?
- ElCon
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Přesně tohle ...Shit píše:http://www.pctuning.cz/titulnistrana/la ... rtId=20548ElCon píše:Už to mám ... já kokot jsem tam kdesi vypnul takovou tu fci, po každým startu čekovat novej hardwaresu kokot. .. ale ještě větší kretén jsem za to, že nevím, kde se to zas zapíná? Poradíte mi ?
wAr3z. p0m0zT3 v b0jI, kT3rý j3 zDáNliVě pR0hRaNý