L&C Technology INC. = LP Power???

Nevizuální úpravy HW, elektronika - Voltage-mody, regulace otáček, schémata... nejde o přetaktovávání.
Odpovědět
-HoNY-
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

L&C Technology INC. = LP Power???

Příspěvek od -HoNY- »

potrebuju vyjasnid odpoved na tuto otázku, mám 2x 350W zdroje s nálepkou L&C Technology INC. LC-B350ATX a jsou to straśný shity...

tak např.: na výstupu chybí LC filtry (taže kolísání napětí na 12V je cca 0.5V, na 5V 0.2- to jeste de, na 3.3V 0.1 takze krome 12V v poho)- místo tlumivky je to prodrátovaný a kondí mají néjak malý kaapcity; zdroj má hodně malý trafo... takhle bych mohl pokracovat hodne dlouho...

Výstup: 12V 16A; 3.3 28A + 5V 35A = 5V+3,3V max load 200W
na utáhnutí mýho systému tio celkem stčilo. když jsem pridal do zátěže dva SCSI-2 2x2GB disky tak se zvlnení ustálilo na 0.3V na 12V větvi.

Ale nechápu jak takovej shit můžou prodávat :oops: tak špatný nejsou ani ty zdroje na který lepí EC svoje nálepky
Já bych všechny ty pisálky, co se opravdové práce bojí, nahnal do Mišelinky tahat gumy.
Stoobi
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

Pokud vím, tak je to stejná společnost, ale naprosto odlišný zdroje...

Ten teď známej Lcpower 550W je už úplně něco jinýho a jedná se o dost kvalitní PSU. Ty co ty uvádíš jsou starý modely (možná se ještě prodávaj) a dělaj se někde v rákosu :-D Kvalita je nesrovnatelná...sám jsem měl do nedávna L&C 250W a nakonec u něj shořela právě 3,3V a 5V větev...prostě shit... :wink:
-HoNY-
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -HoNY- »

Stejný spolecnost rikas :? uplne to samy je J&C ze by jsme se zajeli podívat na exkurzi :lol:
Treba mají obchodní praktyky jako EC - lepí na cizi svoje nalepky :lol:
Já bych všechny ty pisálky, co se opravdové práce bojí, nahnal do Mišelinky tahat gumy.
Odpovědět

Zpět na „Modifikace hardware“