Program na flashnuti BIOSu
Moderátor: Eddward
- Teal'c
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Program na flashnuti BIOSu
Potreboval bych flashovací program, kterej nekontroluje systém a prostě tam ten BIOS nahraje. Nevite o nejakem??
- Dzin
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
- Lord
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Teal'c
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Dzin
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
No přesně teda asi nerozumím ale nebylo by lepší to Flashnout přes flopku při startu? Do win vůbec nemusíš přeci.Teal'c píše:jenom za ja to dam do uplne jiny desky!!!!! co znamena ze ten to soft mi podle me napise ze to neni ten typ!Dzin píše:Tak snad tady si vybereš.
Klikni
Dáš na flopku a při startu podržíš home a ještě asi control, najdeš to v BIOS FAQ.
- Teal'c
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
problem ze uz s tim nic neudelam ja jsem se to snazil flashnout ve win nejakym sof a on stahl nainstaloval a napsal chybu....tak jsem restartoval a uz to nic nedela...CERNA OBRAZOVKA tak to musim prehrat v jiny zakladce a na to potrebuju soft, ktery se nepta a instaluje...oni to rozebiraly zde http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php?t=23170a podle me to nenapsaly...Dzin píše:No přesně teda asi nerozumím ale nebylo by lepší to Flashnout přes flopku při startu? Do win vůbec nemusíš přeci.Teal'c píše:jenom za ja to dam do uplne jiny desky!!!!! co znamena ze ten to soft mi podle me napise ze to neni ten typ!
Dáš na flopku a při startu podržíš home a ještě asi control, najdeš to v BIOS FAQ.
- TomV
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Teal'c
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Shit
- Odborník PCT

Ale taky to jde - záleží ale na napětí chipu s BIOSem... - , je to ale trošku složitější. Taky se to tady na fóru už řešilo.Teal'c píše:pri ODLISNE to nejde???TomV píše:Poměrně "brutální" způsob je nabootovat nějaké PC se stejnou deskou a pak za provozu vyměnit ty FlashROMky a naflashovat to. Ale chce to stejný typ desky...
http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php?t=13131