Ty prvni 2 mista byly jen data ze stranek, na kterych jsem snad nekdy mel byt (ale jen u 1 z nich o tom vim) a na ktery sotva kdy jeste polezu, takze ty jsem bez rozpaku smazal. U tech druhych 2 to tam ale pokracuje ...flashplayer\sys a v ty slozce sys byly jednak data stejnejch stranek jako v 1. pripade (ty jsem tedy taky smazal) a navic nakej soubor settings.sol (1 kB) z 5.2.2005 - tedy v celku novej, ale na zminenejch strankach jsem uz davno nebyl, takze nevim, cim se vytvoril nebo obnovil. Jeho obsah jefolder cannot be opened in MS-DOS mode because its MS-DOS name, including the names of any folders it is in, is longer than 66 characters
To domains tele2.ch titus.de yourbodyextreme.com jsou ty zmineny webovy stranky.¿ cTCSO settings gain @I echosuppression defaultmicrophone defaultcamera defaultklimit @Y defaultalways windowlessDisable autoUpdateDisabled autoUpdateInterval @> autoUpdateLastCheck Bp8^<à crossdomainAllow crossdomainAlways domains tele2.ch titus.de yourbodyextreme.com
Opetovny Scandisk uz ty prvni 2 pripady nehlasi, ty druhy 2 porad. Restartnul jsem to z diskety, udelal ScanDisk v DOSu a ten je cistej. Pak jsem to jeste prekontroloval dukladnym ScanDiskem na skrabance, taky nenasel chybu. Takze znova do Woken, znova ScanDisk a tady ty 2 hlaseni zustavaj, ac pri konecnym souhrnu prijde oznameni
Zkusil jsem jeste z toho settings.sol vyhodit ty domeny, takze ted vypada takhle:ScanDisk did not find any errors on this drive
ale ani to na veci nic nezmenilo.¿ cTCSO settings gain @I echosuppression defaultmicrophone defaultcamera defaultklimit @Y defaultalways windowlessDisable autoUpdateDisabled autoUpdateInterval @> autoUpdateLastCheck Bp8^<à crossdomainAllow crossdomainAlways domains
O co mi jde:
Nenarazil jsem sice zatim na konkretni problem, jehoz by tohle bylo jednoznacnou pricinou, ale protoze nejasnejch chovani pocitace je porad vic nez dost, tak clovek nevi, a proste tohle do cistyho behu nepatri. Pak bych rad taky zas jednou defragmentoval a to by se s chybama v datech nemelo delat.
- Takze moje 1. otazka je, jak dalece muzu bez obav v tehle Aplikacnich Datech mazat, obzvlast ten zminenej soubor settings.sol?
- Pokud by to jen tak nemelo jit, pak bych nejradsi odinstaloval Macromedia FlashPlayer, pak by to muselo bejt mozny to smazat, pokud by to deinstalace nevzala s sebou. Jenze nenasel jsem na tuhle deinstalaci moznost - v seznamu odebratelnych programu na Ovladacim panelu neni a tak vznika 2. otazka, jestli to vubec jde.
- 3. otazka: Jestli nejde ani jedna z predchozich moznosti, tak co s tim?