Vůle ve volantu Logitech WingMan FF

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Lister
Začátečník
Začátečník

Vůle ve volantu Logitech WingMan FF

Příspěvek od Lister »

Má nově koupený volant Logitech WingMan Formula Force GP a volant se pohybuje ve vertikálním směru asi o 3mm. Ta vůle je tam od začátku a nemám pocit, že by se zvětšovala. Četl jsem zkušenosti s tímhle volantem na Czechcomputeru a taky to tam pár lidem dělalo, tak by mě zajímalo, jestli je to dáno konstukcí volantu, nebo je to vada mého kousku a mohlo by to jít na reklamačku. Ne že by mi to tak moc vadilo, ale kdyby byl vadný tak bych ho nechal vyměnit.

Mám ještě jeden dotaz po zapnutí počítače se mi valant otočí mírně doleva. Aby byl vicentrovaný tak musím asi dvakrát otočit na obě strany a pak už centruje v dobře. Nakalibrovyný je správně.

Aby to nevyznělo, že si na něj moc stěžuju - za ty prachy mi přijde dobrý a volant bez FF bych nechtěl, protože jsem si to zkoušel zahrát s vypnutým a rázem z toho bylo jen kolo na tyči.
CPU E8200 + AC Cooling Freezer 7 pro, MTB MB GIGABYTE EP35-DS3 rev 2,1, RAM ADATA 2x1GG 800MHz CL5, GK ATI Sapphire HD 3850 512MB Ultimate - pasivně chlazená, HD WD CAVIAR 3200AAKS, DVD Samsung SH-S203P, Zdroj Seasonic 400W SS-400ET OEM, Case Cooler Master Elite 333
Monitor 24 LCD - Benq FP241W
Wolant Logitech WingMan FF, gamepad Executioner. Windows XP professional SP2
Kerry
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kerry »

ja bych rek ze ta vule tam je kvuli vibracim pri FF . soused tento volant ma , tak se muzu podivat....
shadow, jeho revírem je pct forum, jeho tempo je vražedné, jeho protivníky jsou smetištní krysy, komunisti a zlí admini. Shadow postuje ve dne v noci, jeho úkolem na fóru je bránit spravedlnost...
Obrázek
Lister
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Lister »

Kelly píše:ja bych rek ze ta vule tam je kvuli vibracim pri FF . soused tento volant ma , tak se muzu podivat....
Neřekl bych, že to je kvůli vibracím. Ten volant nevibruje ve smyslu, že by se nějka moc třásl, spíš tahá ze strany na stranu. Navíc ta vůle se poměrně dost zvětšila a teď už se to hýbe mírně i do boku. Fakt ho tady nikdo nemá aby mi mohl poradit. Někde jsem četl, že by mohlo jít o vadnou serii.
CPU E8200 + AC Cooling Freezer 7 pro, MTB MB GIGABYTE EP35-DS3 rev 2,1, RAM ADATA 2x1GG 800MHz CL5, GK ATI Sapphire HD 3850 512MB Ultimate - pasivně chlazená, HD WD CAVIAR 3200AAKS, DVD Samsung SH-S203P, Zdroj Seasonic 400W SS-400ET OEM, Case Cooler Master Elite 333
Digitaldoom
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Digitaldoom »

ja ho mam taky a vuly taky ale co se da dělat :) za 2000,- zase toho nesmíš chtít moc...funguje skvěle :) a pak vždycky ho vyreklamuju zarok až mám takhle 3 :)) tenhle volant prostě není dělanej na dlouhodobé použití :)
Lister
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Lister »

Vzdyť na něm hraju jen 10 hodin denně asi jeden měsíc. Tady se o žádném dlouhodobém použití ani mluvit nedá :-D
S tou reklamačkou mě to napadlo. Budu půl roku pařit a pak si zajdu pro nový. Nebo si spíš nechám vrátit prachy a koupím Momo, protože mě to fakt brutálně chytlo :D
Digitaldoom
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Digitaldoom »

jj momo je navždy určitě bych ho koupil...už o něm taky uvažuju :) :)) hlavně má 2 motory takže síla vibrací je trochu někde jinde a to nemluvim ani o kvalitě :);)
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“