Mys - Drat nebo bezdrat??

Klávesnice, myši, volanty, tablet, joysticky, podložky, pedály, řadící páky, atp.
smates
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od smates »

Don píše:jedina chyba ktera me na mx xxx vadi je ze se ta bezdratova mys neda vypnout... takze kdyz ji vypnes proud tak musis vyndat baterky jinak ji nelze vytknout nic
Vypnout se da,dole ma vypinac.Nevidim duvod ty baterky vyndavat.U moji MX1000 ani baterka vyndat nejde.
Intel i5-4670K+Thermalright HR-02 Macho Rev.A/MSI Z87-G45 Gaming/PALiT GeForce GTX 1050 Ti KalmX, 4GB/8GB RAM/SSD Crucial M500 240GB/Zdroj CoolerMaster Silent ProM 700W/Zabaleno v CoolerMa​ster Storm Enforce​r Editio​n
smates
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od smates »

prf.KuBA píše:
Wiruz píše:pro me jedine drat, bezdrat jsou moc tezky a velky , tot muj nazor
S tou velikostí.. Věř, že MX1000 má špičkovou ergonomii. :wink: Jinak bezdratové Logitechy jsou stejně velké jako jejich bráškové s ocáskem. :roll: (MX510 - MX900)
Uplny souhlas.A ze jsou trochu tezsi mi vubec nevadi.Ver ze jde jenom o zvyk a nijak to neomezuje :lol:
Intel i5-4670K+Thermalright HR-02 Macho Rev.A/MSI Z87-G45 Gaming/PALiT GeForce GTX 1050 Ti KalmX, 4GB/8GB RAM/SSD Crucial M500 240GB/Zdroj CoolerMaster Silent ProM 700W/Zabaleno v CoolerMa​ster Storm Enforce​r Editio​n
Don
Administrátor
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Don »

mx1000 sem v ruce nemel... tam se asi soudruzi z logitechu konecne poucili z predchozich kousku... protoze moje mys... tim padem ani mx900 (jediny rozdil je ze je to pres BT) nema vypinac... a nizsi rady pochybuju... vsichni to logitechu dost vytykali tak konecne dokonala mys :wink:
CPU:i3-10105; MB:Gigabyte B560M D3H; RAM:HyperX 2x8GB DDR4; HDD: SSD Samsung Pro 1TB, Samsung EVO 500GB, WD Red 1TB NVMe; PS:Corsair HX650W; Case:SilverStone GD09B Grandia; Monitor:Panasonic VX-P50VT50E; Mouse:Logitech MX Performance; Keyboard:Logitech Wireless Illuminated K800
Audio: Asus Xonar Essence ST, NAD C375BEE, VMA-II S
prf.KuBA
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od prf.KuBA »

smates píše:
prf.KuBA píše: MX1000 bych také podpořil, ta myš má jednu chybu proč jsem si ji nevybral... že nemá vyndávací akumulátor... :( Ale s MX510 jsem naprosto spokojen.:)
Ja si nemyslim ze je to chyba,je v tom li-on aku takze je ta mys lehci nez s 2x AA.Az nekdy za x let odejde tak se urcite da vymenit,ale to urcite uz budou jine mysi tak je to vlastne fuk :wink:
No jasné, ale u takhle drahé a nabušené myši vyžaduji naprostou skopojenost, a né divný pocit že ten akumulátor nemohu vyndat.. :roll: Jinak problém nevidím. :wink: Jde spíš o můj subjektivní pocit... (:
Apple MacBook Pro 16" M1 MAX 24/32GB/1TB // Nillkin ProDesk Adjustable Laptop Stand // Apple Magic Keyboard & Logitech MX Master // Apple iPhone 13 Pro 512GB // Microsoft Xbox Series X + LG CX65 OLED
K!ll3r
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od K!ll3r »

ja bych si bezdrat nikdy nevzal a ani vzit nemoh :) , pokud zamyslite hrat opravdu na nejake profesionalni urovni tak pouzivat 180 gramovou mrchu , ktera ma sice peknou ergonomii, ze se v ni dobre pise ve wordu :D, ale na nejaky OPRAVDOVY fps , nemyslim CS a podobne je mene vhodna nez nejaka mensi a lehci kryska ...

i blba MX510 vazi o 1/3 mene ! a to je taky letadlo , a MX310 vazi pulku... , ja bych si na hrani MX1000 nevzal ani zadarmo a to myslim vazne ....
smates
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od smates »

K!ll3r píše:ja bych si bezdrat nikdy nevzal a ani vzit nemoh :) , pokud zamyslite hrat opravdu na nejake profesionalni urovni tak pouzivat 180 gramovou mrchu , ktera ma sice peknou ergonomii, ze se v ni dobre pise ve wordu :D, ale na nejaky OPRAVDOVY fps , nemyslim CS a podobne je mene vhodna nez nejaka mensi a lehci kryska ...

i blba MX510 vazi o 1/3 mene ! a to je taky letadlo , a MX310 vazi pulku... , ja bych si na hrani MX1000 nevzal ani zadarmo a to myslim vazne ....
Je to rada MX,tak by mela byt stejne rychla jako ta 510.Ja to taky nehraju profi a jak rikam jde spis o zvyk :wink:
K!ll3r
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od K!ll3r »

smates píše:Je to rada MX,tak by mela byt stejne rychla jako ta 510

co tim myslis? jsem nejak out :) , no o zvyk , zvykat si muzes jak chces, ale i kdyz si budes zvykat rok , tak pak stejne vezmu jinou krysu a ten laser mouse vyhodim z okna :lol:
prf.KuBA
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od prf.KuBA »

K!ll3r píše:co tim myslis? jsem nejak out :) , no o zvyk , zvykat si muzes jak chces, ale i kdyz si budes zvykat rok , tak pak stejne vezmu jinou krysu a ten laser mouse vyhodim z okna :lol:
Ale tak to bychom přece neudělali. :roll:
Ale podle mě je ta váha také jenom o zvyk... Po pár dnech používání to těžké ani nepřijde, spíš se pak budete divit jak jsou ostatní myši lehké. :twisted:
Apple MacBook Pro 16" M1 MAX 24/32GB/1TB // Nillkin ProDesk Adjustable Laptop Stand // Apple Magic Keyboard & Logitech MX Master // Apple iPhone 13 Pro 512GB // Microsoft Xbox Series X + LG CX65 OLED
K!ll3r
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od K!ll3r »

prf.KuBA píše:
K!ll3r píše:co tim myslis? jsem nejak out :) , no o zvyk , zvykat si muzes jak chces, ale i kdyz si budes zvykat rok , tak pak stejne vezmu jinou krysu a ten laser mouse vyhodim z okna :lol:
Ale tak to bychom přece neudělali. :roll:
Ale podle mě je ta váha také jenom o zvyk... Po pár dnech používání to těžké ani nepřijde, spíš se pak budete divit jak jsou ostatní myši lehké. :twisted:
bohuzel nikdy , zvyknes si, ze vazi 2x tolik , ze je o pulku vetsi , ale nikdy s tim nebudes podavat takovy vysledky jako na mensi kryse , samo v gamesach ala CS je to jedno :lol:
Don
Administrátor
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Don »

ja hraju ut a nepride mi ze by se zhorsil muj vykon... spis naopak... ale muzu zkusit vzit starsi mysku... schvalne co to udela :)
CPU:i3-10105; MB:Gigabyte B560M D3H; RAM:HyperX 2x8GB DDR4; HDD: SSD Samsung Pro 1TB, Samsung EVO 500GB, WD Red 1TB NVMe; PS:Corsair HX650W; Case:SilverStone GD09B Grandia; Monitor:Panasonic VX-P50VT50E; Mouse:Logitech MX Performance; Keyboard:Logitech Wireless Illuminated K800
K!ll3r
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od K!ll3r »

Don píše:ja hraju ut a nepride mi ze by se zhorsil muj vykon... spis naopak... ale muzu zkusit vzit starsi mysku... schvalne co to udela :)
samo zalezi co znamena "hraje UT" jestli 7h dene , 7dni v tydnu a hrajes 1 UT ligu , ci jen tak 1h dene for fun :)
majty
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od majty »

zdarvim, chci se s vami taky podelit o svoje zazitky s bezdratem :D
ja mam tohle : http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=25164

a musim rict : MAXIMALNI SPOKOJENOST, nejaky zpozdeni nebo lagy sem jeste nezaznamenal, a jak tu nekdo mluvil o tom ze mezi tim prijimacem a mysi nesmi byt cizi teleso, tak to je hloupost, pac ja sem ho mel asi metr daleko a mezi tim byl muj case, a absolutne bez problemu ! :) Az sem CUMEL ze to facha tak krasne :lol:

navic bezdrat je prijemnej tim ze se vam nikde nezasekava kabel, takze mate absolutni volnost...a to ze je o neci tezsi ? Verte mi ze si behem hodinky dvou zvyknete....takze jedine bezrdat ! :wink:
Don
Administrátor
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Don »

to je blbost... protze se to honi pres klasicky "radio"... me mys funguje i pres zed :-D
Fifi
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Fifi »

Plně souhlasím z Donem, není problém abych svůj komp ovládal i mimo rodinný dům, ve kterém bydlím. Stalo se mi že se moje myška přihlásila k jinému snímači co mám doma a ovládal sem úplně jiné PC, které je vybaveno stejným setem. Takže dosah je úplně v pohodě.

Né každý je profihráč. A pokud už něco hraju, tak většinou pro zábavu. Vždyť od toho se tomu také říkají hry né?
K!ll3r
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od K!ll3r »

Fifi píše:Plně souhlasím z Donem, není problém abych svůj komp ovládal i mimo rodinný dům, ve kterém bydlím. Stalo se mi že se moje myška přihlásila k jinému snímači co mám doma a ovládal sem úplně jiné PC, které je vybaveno stejným setem. Takže dosah je úplně v pohodě.

Né každý je profihráč. A pokud už něco hraju, tak většinou pro zábavu. Vždyť od toho se tomu také říkají hry né?
jasny ale me by nebavilo se trapit s 200g kravou , kterou musim nabijet a je velka a nemuzu s ni poradne udelat ani 180° :)
Fifi
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Fifi »

200g ti připadá hodně? :o
K!ll3r
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od K!ll3r »

Fifi píše:200g ti připadá hodně? :o
jasny kdyz treba MX310 vazi kolem 80g coz je pulka , ci MX510 ktera vazi 125g , nic proti, ale poznas jestli mas v kapse telefon co ma 200g to jest treba starej alcatel one touch to velky padlo , ci tam mas malou 6510 ktera vazi tretinu?
SleepY.664
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SleepY.664 »

Mě víc v ruce sedí "těžká kráva" místo lehoučkejch, malejch myší. Každýmu vyhovuje něco jinýho, zbytečný se hádat :wink:
K!ll3r
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od K!ll3r »

Sleepy.664 píše:Mě víc v ruce sedí "těžká kráva" místo lehoučkejch, malejch myší. Každýmu vyhovuje něco jinýho, zbytečný se hádat :wink:
samo jak neco s tou tezkou kravou si nezahrajes treba q3 :lol:
Slezman
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Slezman »

musim potvrdit ze ta hmotnost je pro me zatim jedinej problem, na rozdil od mx510 mi tahle mx1000 sedne parádně do ruky, ovšem pokud sedim v práci 8 hodin u pocitace s zakladnim geniusem, prichazim dom a mam prvnich deset minut problem, uz jsem laboroval se třema podložkama
a) moje stary dobry linoleum - velkej odpor pri rychlejch dlouhejch pohybech ok, problem nastava pri malinkatem posunu (označení dvou pismen ve wordu)
b) pouze deska stolu (typ univerzál) - odpor menší, ale furt je to dost, pri posunu o 5 mm např. je námaha
c) podložka hladká (LEVEL bonus) - myška jezdí skvěle, jediným problémem je přejetí cíle setrvačností (o pár pixelů), takže menší rychlost reakce
Naštěsti FPS hraju jen pro zabavu a výkony mě moc netíží. Když tu myš mám v ruce, cítím se skvěle :oops:
Doma: i5-10600K, 32GB RAM, RTX 3060 Ti ********* Chalupa: i7 920, 24GB RAM, RTX 3060 ********* Děti: Q6600, 8 GB RAM, GTX 1050Ti
Odpovědět

Zpět na „Vstupní zařízení“