Default WinXP ikony...

Všechny dotazy, problémy a řešení týkající se Windows XP, Windows 2000 a Windows NT.

Moderátor: Loki5567

Odpovědět
DewiL
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Default WinXP ikony...

Příspěvek od DewiL »

Takze- zmenil sem si ikony tento pocitac a kos [nainstaloval sem styleXP, aby se nahrali theme a pak odinstaloval (theme zustanou), v motivech sem nastavil motiv ,,blade", aby se zmenily ikony, pote sem ve vzhled-okna a tlacitka nastavil ,,Zion" (abych mel nabidku start a okna, takjak chci). Ikony zustanou z theme ,,blade", nabidka start a okna z ,,Zion"].... Driv mi to takto fungovalo (pred reinstalem woken) , ale ted pri kazdym restartu se mi vrati defautni ikony, ale nabidka start a okna zustanou ,,Zion"... Co mam udelat, aby me zustali ty ikony z theme ,,blade"??? Popr. co mam spatne nastaveny, nebo co mam nastavit??
HADES
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HADES »

A máš SP2? On totiž SP2 mění možnosti použití themes, proto je potřeba nahradit jeden systémový soubor jiným. Je to soubor uixtheme.dll nebo tak nějak. Budeš ale potřebovat verzi pro SP2 (pokud ten service pack používáš)
Intel Core2Duo E8200 @3GHz / Gigabyte EP35-DS3 / PowerColor ATI HD 6850 1GB DDR5/ Patriot 2x2GB DDR2 800MHz 5-5-5-12 / Kingston V+ 64GB SNVP325 / Samsung Spinpoint F1 HD320HJ / WD1001FALS / WD5000AAKS / Samsung S203P / SB X-Fi X-Treme Gamer / Genius SW5.1HT / Speedlink Medusa Home / Logitech MX518 Gaming Grade / LOGITECH Deluxe 250 / Dragonlord PC-K58 / Scythe Mugen / Samsung 226BW / Windows 7 Home Premium 64bit
DewiL
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DewiL »

HADES píše:A máš SP2? On totiž SP2 mění možnosti použití themes, proto je potřeba nahradit jeden systémový soubor jiným. Je to soubor uixtheme.dll nebo tak nějak. Budeš ale potřebovat verzi pro SP2 (pokud ten service pack používáš)
Service pack 2 nemam.. Kdybych nemel v podpisu pi*oviny, taks to vedel rovnou... sorry :oops:
Hugo
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Hugo »

Nejakym zahadnym sposobom sa mi zmenili ikony jednotiek DVD a CD. Jednoducho na nich chyba popis (zelene písmo v ciernom ramiku).
Zrejme mam poskodeny C:\WINDOWS\system32\shell32.dll. Naistaloval som si program na zmenu ikon, ale potrebujem default XP ikony. Viete mi, prosim, poradit?
Intel Core i5-3570@3,40 GHz, Asus P8Z77-V, Corsair TX650W, PALIT GeForce GTX460 1GB Sonic Platinum, 2x 4 GB DDR3 1600 MHz Corsair Vengeance, Crucial M4 256 GB, WD Raptor 150 GB, Hitachi 160 GB, DVD HL-DT-ST GH22LS50, SB X-Fi XtremeMusic, Lian Li PC-A17, Sennheiser PC 160, Razer Tarantula, Logitech G9, 22" LCD Dell 2209WA, Win7 Pro Eng SP1 64-bit
Odpovědět

Zpět na „Windows XP, 2000, NT“