jj, chápu...mě taky ještě tak moc ne...ale nevím, jestli se mi to povede líp...jde to fakt blbě... S tou instantní rzí to jde v pohodě, ale ty prachy za to dávat nebudu...Honny píše:Me se ta tvoje rez nelibi... Asi to je tezky, ze?
PROJEKT: Rust Wi-Fi Router by Stoobi - MousePad
Moderátor: L4mka
- Stoobi
- Čestný člen
-
- Kontaktovat uživatele:
- GoodMan
- Začátečník
- XPM
- Mírně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Přímo otřesná rez já jsem taky dneska experimentoval ta dopadlo to taky tak
Nekoupíme se raději napůl instantní rez? Jsou tam 2 lahvičky:
http://www.mpmshop.cz/katlist.asp?id=26 ... akt=913504
Nekoupíme se raději napůl instantní rez? Jsou tam 2 lahvičky:
http://www.mpmshop.cz/katlist.asp?id=26 ... akt=913504
PROJECT: Digital Fantasy
Více na mých www
- Masid
- Začátečník
Stoobi mohl bys tu základovku na místech kde chceš mít rez obrousit a nechat to pár dní ve vodě. No a pak to třeba přelakovat a máš nádhernou rez
AMD Sempron 2800+, 1GB/333Mhz RAM, GeForce FX 5900XT 128MB, 120GB, 160GB HDD, SB Audigy 4, DVD ROM ....
Masid mod :
P II 300MHz, RAM - 160MB 133MHz, Riva TNT2 ultra 32MB, HDD 3,2GB WD, CD-ROM 48x Lite-on, FDD,
http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php?t=31906
Masid mod :
P II 300MHz, RAM - 160MB 133MHz, Riva TNT2 ultra 32MB, HDD 3,2GB WD, CD-ROM 48x Lite-on, FDD,
- Nox.lbc
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
brm brm brm
Myslíš že to půjde jen vodou ? To chce něco rychlejšího ne ?Masid píše:Stoobi mohl bys tu základovku na místech kde chceš mít rez obrousit a nechat to pár dní ve vodě. No a pak to třeba přelakovat a máš nádhernou rez :-D
Nikdy se nesměju nejlépe, mám strach, aby to nebylo naposled.
- ElCon
- Začátečník
-
- Kontaktovat uživatele:
- Masid
- Začátečník
Re: brm brm brm
No ja sem jednou na táboře nechal venku sekeru, večer pršelo a ráno měla pěknou rezavou barvu. Tak kdyby to nechal tak tyden někde v řece tak by to snad šlo, ne? Teda jestli ju nemá z nerezuNox.lbc píše: Myslíš že to půjde jen vodou ?
AMD Sempron 2800+, 1GB/333Mhz RAM, GeForce FX 5900XT 128MB, 120GB, 160GB HDD, SB Audigy 4, DVD ROM ....
Masid mod :
Masid mod :
- thool
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
- Masid
- Začátečník
Steně. Stoobi psal ze předí masku chce dělat novu s plechu. Tak by to mělo jit taky
Masid mod :
Masid mod :
- Nox.lbc
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Re: brm brm brm
To by ta voda musela bejt hodně slaná ne ?Masid píše:No ja sem jednou na táboře nechal venku sekeru, večer pršelo a ráno měla pěknou rezavou barvu. Tak kdyby to nechal tak tyden někde v řece tak by to snad šlo, ne? Teda jestli ju nemá z nerezu :lol:Nox.lbc píše: Myslíš že to půjde jen vodou ?
Někdo to zkuste zrovna nemám doma žádnej kousek plechu :-)
- Nox.lbc
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
brm brm brm
Cože ? Krade mi nápady :-)Masid píše:Steně. Stoobi psal ze předí masku chce dělat novu s plechu. Tak by to mělo jit taky
- Stoobi
- Čestný člen
-
- Kontaktovat uživatele:
- KOFis
- Mírně pokročilý
- thool
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
tady nekdo nema smysl pro humorKOFis píše:kdzbzs strelil do plexi glockem tak praskne cele.thool píše:typuju neco slabyho.. nejakej starej glock
ja to zkousel - nic na tom neni.... sroubovak rulezzz
zkusim na nejakym plechu tu rez udelat.. to me zajima co z toho vyleze...
Better pizza than happy meal ||| It's better pizza than happy meal
Healthy food is made of steel ||| Better pizza than happy meal!
Healthy food is made of steel ||| Better pizza than happy meal!
- Nox.lbc
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
brm brm brm
Ufff, tak to jsem si oddych :-)Stoobi píše:Jinak Noxi neboj, určitě nebudu dělat to stejný co ty... :wink:
P.S. Dík že jsi vyskloňoval moji přezdívku správně :-) ... někteří píšou Noxy :-0
- .axis.
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
I kdy6 nerad kritiyuju v2ci kter7 l9p ud2lat neumim[ nebo je vůbec neumim], tak tady musím říct že se ti to opravdu nepovedlo,byl to fakt krok vedle a to ani ne z hlediska rzi (kdybys s ní pokryl celej case tak by to nebylo tak hrozný) ale z hlediska toho ostatního.Tohle upatlání totiž nepůsobí esteticky jak u pilouxova módu ale je to takový normální upatlání který je na všem upatlaném (jestli si dobře rozumíme lol )
No zkrátka každýmu to někdy nevyjde nebo ujede (i Stoobimu).Na druhou stranu jseš první odvážlivec který něco podobného zkouší (Overkill myslím ale taky něco tvoří - uvidíme)
No zkrátka každýmu to někdy nevyjde nebo ujede (i Stoobimu).Na druhou stranu jseš první odvážlivec který něco podobného zkouší (Overkill myslím ale taky něco tvoří - uvidíme)
/*- +¨´= ;,.-ů§ú)#$○ %▼▲↨ #§↑↓→← ∟↔
Loweryho princip:
Když to nejde po dobrém, dělej to násilím. Jestliže se to ulomí, šlo o vadnou součástku
Loweryho princip:
Když to nejde po dobrém, dělej to násilím. Jestliže se to ulomí, šlo o vadnou součástku
- 3lemen7
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
mno, doufal sem ze s tim neco jeste udelas, ale jak koukam tak to asi zustane takhle... Dal sis s tim dost prace, vsechno je provedeno precizne (jak to uz u tebe byva ) ale konecny vysledek se mi proste nelibi , nevim cim to je, ale asi tema barvama, prece jenom nechat vetsinu case takhle cervenou, no nevim nevim... ta rez na boku se mi taky nejak zvlast nezamlouva.
Plexi mas krasne popraskany, ale ten font kterym je tam ten nadpis mi k tomu moc nesedi...
jeste doufam ze to nejak dodelas... Overkilluv modding taky nevypadal ze zacatku nejlepe.
Plexi mas krasne popraskany, ale ten font kterym je tam ten nadpis mi k tomu moc nesedi...
jeste doufam ze to nejak dodelas... Overkilluv modding taky nevypadal ze zacatku nejlepe.
- XPM
- Mírně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Tak mě to spíše připadá jakoby na tu case někdo hodil šavli.... (žeby Stoobi?) Tu case si asi měl spíše natřít na šedo a pak by ta rez možná byla lepší...
Naštěstí je to "jen" router kterej můžeš šoupnou někam kde není vidět...
Naštěstí je to "jen" router kterej můžeš šoupnou někam kde není vidět...
PROJECT: Digital Fantasy
Více na mých www
- Zbyna
- Mírně pokročilý
-
- Kontaktovat uživatele:
- Stoobi
- Čestný člen
-
- Kontaktovat uživatele:
Rozhodně to tak nenechám, určitě bych to rád nějak dodělal, ale musím dostat nějakej nápad Nějak se mi v neděli asi nedařilo. Teď jsem na to tak koukal a fakt to není nic moc...máte pravdu. No někdy se prostě něco nepovede (i když mi připadá, že se mi nedaří celej týden ). Tak snad na něco přídu. A díky za upřímnost...to si cením...