DVD Decrypter - místo na disku

Veškerý software týkající se zvuku, videa, fotografie, počítačové grafiky a podobné.
Odpovědět
Balikesir
Nováček
Nováček

DVD Decrypter - místo na disku

Příspěvek od Balikesir »

Zdravím.

Můj problém spočívá v tom, že jsem natahoval film z DVD do PC. V průběhu mi Decrypter vyhodil chybu ve čtení a musel jsem akci přerušit. Klinknul jsem ano smazat nedokončené DVD, nesmazalo se, tak jsem složku smazal manualně, ale když jsem koukal na místo na disku, tak se mi neshodovalo. Zkusil jsem to samé DVD stáhnout asi 4x, ani jednou to nevyšlo, ale na disku mi zmizeli skoro 4Gb.

Koš jsem totálně promazal několikrát, koukal jsem do Document Setings i do složky DVD Decrypteru, jestli si někde neukládá nějaké soubory, ale nic jsem neobjevil.

Poraďte někdo, kde může být problém. Dík Bali
P4 2.8Ghz Pres.; MSI 848P neo-V; 1Gb SDRAM 400Mhz; GF 6600GT; WD 1200 (2x); WD 2000 SATA; _NEC 2500@2510A;
_Stepan
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od _Stepan »

co obyčejný scandisk od Winů, zkus to tím prohnat, třeba se opraví velikost praázdného místa.
Dony
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Dony »

nebo si to uklada tempy nekam uplne jinam, stahni si program TreesizePro ( http://www.jam-software.com/treesize/ ) a proskenuj tim disk, 4GB snad neprehlednes
Obrázek Avatar tancuje, nechce se mu na záchod... :) Windows Vista je tady, řekněte "WTF" :D
Odpovědět

Zpět na „Audio, video a grafika“