WinFast DV2000 - bez obrazu
- mrk
- Nováček
-
WinFast DV2000 - bez obrazu
Bohuzel jsem nikde ve foru nenasel podobny problem. Mam nainstalovany ovladac a pripojenou kartu k antene. I kdyz zadam Auto Fine Tune, tak mi nenajde ani naznak nejakeho obrazu - jen sum. Muzete poradit, kde by mohl byt problem? Ve spravci zarizeni je ovladac v pohode.
Diky
Diky
- Shit
- Odborník PCT
Re: WinFast DV2000 - bez obrazu
Nastavení "anténa" nebo "kabel" ?mrk píše:Bohuzel jsem nikde ve foru nenasel podobny problem. Mam nainstalovany ovladac a pripojenou kartu k antene. I kdyz zadam Auto Fine Tune, tak mi nenajde ani naznak nejakeho obrazu - jen sum. Muzete poradit, kde by mohl byt problem? Ve spravci zarizeni je ovladac v pohode.
Diky
- mrk
- Nováček
-
- Dzin
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: WinFast DV2000 - bez obrazu
Ale auto fine tune je jen jemné automatické doladění.mrk píše:Bohuzel jsem nikde ve foru nenasel podobny problem. Mam nainstalovany ovladac a pripojenou kartu k antene. I kdyz zadam Auto Fine Tune, tak mi nenajde ani naznak nejakeho obrazu - jen sum. Muzete poradit, kde by mohl byt problem? Ve spravci zarizeni je ovladac v pohode.
Diky
Musíš první proskenovat všechny kanály až pak fine tune......
Máš dobře region a normu?
- mrk
- Nováček
-
- Dzin
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Pal D/K , neznám konkrétně tuto kartu mám Leadtek WinFast2000XPmrk píše:jo zkousel jsem B/D i kazdy zvlast a nic. ted jsem si vsiml, ze kdyz mi to skenuje tak v kolonce Frequency mi vynulovava vsechny prednastavene frekvence u vsech kanalu. znamena to neco?
ale mělo být podobné. Zkus tu kartu u někoho v kompu ale ještě koukni na ty normy a přede si dostal návod, ne?
- mrk
- Nováček
-
- Dzin
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
- mrk
- Nováček
-
- Dzin
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele: