Richard Burns Rally

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Bomba
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Bomba »

Tak si tak hraju hraju....a pokaždé jak koukám na replay tak mi to spadlo :x (modrá smrt) pomohl pouze restart....přišel jsem na to, že to byly ovladače k int. zvukovce...nahodil jsem nové (myslím, že v3.69) a už to nepadá :) 8)
To jen kdyby měl někdo stejný problém...
Lister
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Lister »

Mě zase pořád padá Patch 1,02, tak používám patch 1.01 a ten je v pohodě. Už se těším, až přijdu domů z práce a dám si pár RZ.
CPU E8200 + AC Cooling Freezer 7 pro, MTB MB GIGABYTE EP35-DS3 rev 2,1, RAM ADATA 2x1GG 800MHz CL5, GK ATI Sapphire HD 3850 512MB Ultimate - pasivně chlazená, HD WD CAVIAR 3200AAKS, DVD Samsung SH-S203P, Zdroj Seasonic 400W SS-400ET OEM, Case Cooler Master Elite 333
Monitor 24 LCD - Benq FP241W
Wolant Logitech WingMan FF, gamepad Executioner. Windows XP professional SP2
Oldboy
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Oldboy »

Nazdárek! Nemáte někdo link na nějakej sajt s doporučeným nastaveními pro jednotilvé RZ??? Zatím jsem hledal bez úspěchu a věřím že se tím daj získat vteřiny, vzhledem k rozsahu a možnostem ve hře. Ale zkoušet to metodou pokus/omyl např u pérování (nic neříkající čísla - je to tuhy nastavení nebo ne atd...) je pro mě sebevražda....THX
E6550 (500x7) & FX-57 & XP1600+ & Pentium III 600
John Keats
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od John Keats »

to charlie :

na www.bhmotorports/rbr najdes v diskusi nejlepsi dosazene casy vcetne replay. stahni si u kazde RZ nejakej ten replay , edituj ho jako textak az narazis na nastaveni auta, stejne tak otevri v textaku ulozene nastaveni tveho auta, tusim. lsp v adresari savedgames (dej si bacha at editujes stejne auta). no a az narazis na stejne radky, tak je prepis.

naky rpl. jsou aj tady: http://www.rbr-racing.com/stagetimes.php?country=France
http://personal.inet.fi/atk/mmaki/RBR%20enkat.htm

doporucuji : http://www.swedishsimracers.com/rbr/index.cfm .. fakt brutalni casy, asi nebudes sam, co nad nima bude kroutit hlavou

!!!! jsou tu u kazdeho replaye i nastaveni s jakym to zajel, tak nemusis nic editovat ... :twisted: nasel jsem to az jsem tenhle clanek napsal. tak uz to mazat nebudu :twisted:
Barton 2500+@220*11, VCore 1,67V Watercooled / ASUS A7N8X-Deluxe Watercooled / Kingstone 512MB 400DDR+ A-Data 512MB DDR500 /ATI ASUS X800 XT PE @GPU600-DDR1200 Watercooled / Seagate 80GB ATA-100 8MBcache Watercooled / SB Audigy / TEAC 32x / Logitech Cordless Mouseman optical + Logitech MX510 / SONY 19" E400
Killmistr
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Killmistr »

Tak jsem se dival na ty casy a porovnaval. Je to fakt brutal. Jsem tak o 10s pozadu. Jak budu mit naladu, tak zase trochu zatrenuju. Ted se me moc nechce :( ... Hral jsem ted na volantu Tocu, tak jsem uplne rozhozenej :) ... Budu se to muset znova ucit. Pred casem jsem to zkousel a byl jsem tak o 2min pomalejsi nez obvykle :lol:
Lister
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Lister »

Bomba píše:Tak si tak hraju hraju....a pokaždé jak koukám na replay tak mi to spadlo :x (modrá smrt) pomohl pouze restart....přišel jsem na to, že to byly ovladače k int. zvukovce...nahodil jsem nové (myslím, že v3.69) a už to nepadá :) 8)
Tak já jsem včera nainstaloval nové ovladače pro grafárnu a začalo to blbnout. Sekne se to pak konec a modrá smrt. Zkusím dnes ještě nainstalovat nové ovladače k desce a když to nepomůže vrátím tam ty staré. Jak jsi zjistil v čem je chyba.
CPU E8200 + AC Cooling Freezer 7 pro, MTB MB GIGABYTE EP35-DS3 rev 2,1, RAM ADATA 2x1GG 800MHz CL5, GK ATI Sapphire HD 3850 512MB Ultimate - pasivně chlazená, HD WD CAVIAR 3200AAKS, DVD Samsung SH-S203P, Zdroj Seasonic 400W SS-400ET OEM, Case Cooler Master Elite 333
Bomba
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Bomba »

Rimer píše: Jak jsi zjistil v čem je chyba.
V adresáři kde mám RBR nainstalované se mi vytvořil text. dokument "sounderror" tak jsem zkusil hodit nové ovladače a bylo.. :)
Lister
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Lister »

Bomba píše:Tak si tak hraju hraju....a pokaždé jak koukám na replay tak mi to spadlo :x (modrá smrt) pomohl pouze restart....přišel jsem na to, že to byly ovladače k int. zvukovce...nahodil jsem nové (myslím, že v3.69) a už to nepadá :) 8)
No vidíš netrvalo to dlouho a měl jsem stejný problém. Jen mi to nepadalo jen při opakovačkách, ale pořád. Po nainstalování nových ovladačů ke grafice to najednou při stejných frekvencích začalo zatuhávat pak modrá smrt a restart. Tak jsem dal nové ovladače k desce a zvukovce a je to pohoda tak dík za tuhle radu. Soubor sounderror se mi vytcořil taky.

OFF topic: jenom změnou těch ovladačů se mi zvedl výsledek v 3DMarku o 30%, takže uprgrade se nakonec vyplatil. :D
Killmistr
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Killmistr »

Bomba píše:Tak si tak hraju hraju....a pokaždé jak koukám na replay tak mi to spadlo :x (modrá smrt) pomohl pouze restart....
Me zase u nekterych RZ v replay vypadava zvuk motoru. Neda se to poslouchat :x ... Zustane tam jenom to mlaceni a hvizdot pneumatik. Jinak jsem to zase zacal zkouset, ale vysledky nic moc :( ...Zlepsil jsem se v nekterych RZ tak o par vterin. Nekde jemom setiny sekundy :(
Bomba
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Bomba »

Tak to já jsem si dneska zajel rekord na 2.rz USA :D výsledky
zkusím sem dát replay, ale nevím jestli půjde vyzkokušejte a řekněte ftp://rbr:rbr@213.194.246.63
//edit: defaultní nastavení (Xsara)
//edit: snad už to pojede :?
Naposledy upravil(a) Bomba dne sob 19. úno 2005, 12:52, celkem upraveno 1 x.
Killmistr
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Killmistr »

Bomba píše:zkusím sem dát replay, ale nevím jestli půjde vyzkokušejte a řekněte...
Mě to teda nejde :(
Naposledy upravil(a) Killmistr dne sob 19. úno 2005, 14:57, celkem upraveno 1 x.
Zanach
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zanach »

ha, tak to tu ozilo, ja uz myslel, ze richarda uz nikdo nehraje :-)

k nastraveni: myslim, ze na vetsine sotolinovych rally je defaultni nastaveni strasne tvrdy, auto je vic ve vzduchu, nez na zemi, takze doporucuju ubrat
MSI K8N NEO4 FI, AMD Opteron 144@2492MHz + Arctic-Cooling FREEZER 64 PRO, 2x A Data 512 MB 500Mhz DDR, Radeon 1950GT 512MB, Seagate Barracuda 7200.9 160 GB, 7200.11 500GB Logitech MOMO racing wheel
Killmistr
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Killmistr »

Bomba píše://edit: snad už to pojede :?
Jo už jsem se na to dival. Jsem na prvním mezičase rychlejší o 2s, ale nejde mě ta vrchní pasáž. Na druhým už jsme stejně a ve finále mám na tebe ztrátu 2s. Jedu to jak posera :lol:
Bomba
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Bomba »

Killmistr píše: Jedu to jak posera :lol:
:-D :-D ale někdy se to vyplatí...než se vyhrabávat z příkopu :twisted: ..taky tam nám místy mezery :)
Killmistr
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Killmistr »

Bomba : Uz jsem ten tvůj rekord zdolal o 4s. Jízda to není moc uhlazená. Začátek mě celkem vyšel, ale zase ten vrch :x ...Ovšem nejvíc jsem zkazil ten sjezd. Přišlápl jsem moc brzdu a už to šlo do smyku. Se zbytkem jsem se vůbec nepáral :)
Kdybyste se někdo chtěli podívat, tak replays - http://www.killmistr.wz.cz/rb%20rally.htm
Bomba
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Bomba »

Killmistr píše:Bomba : Uz jsem ten tvůj rekord zdolal o 4s.

:jaw: :jaw: to je .....zase abych šel jezdit :lol:
musím to znovu nainstalovat, protože se mi po.... deska :( a čert ví jak jsem to měl nastavené...ten volant :? :( no snad to nějak rozchodím :)
Killmistr píše:Kdybyste se někdo chtěli podívat, tak replays - http://www.killmistr.wz.cz/rb%20rally.htm

:oops: :oops: nejde... :lol: (zatím..)
//edit: už mi to jede :)
Naposledy upravil(a) Bomba dne sob 19. úno 2005, 21:02, celkem upraveno 1 x.
Oldboy
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Oldboy »

John Keats píše:to charlie :
.... doporucuji : http://www.swedishsimracers.com/rbr/index.cfm .. fakt brutalni casy, asi nebudes sam, co nad nima bude kroutit hlavou

!!!! jsou tu u kazdeho replaye i nastaveni s jakym to zajel, tak nemusis nic editovat ... :twisted: nasel jsem to az jsem tenhle clanek napsal. tak uz to mazat nebudu :twisted:

Díky za ten link švédský stránky po použití nastavení těch nejlepších se auto změnilo k nepoznání oproti default, je to jak nacheatovaný ... :) Z divoké kozy posakující na každé neviditelné nerovnosti, jančící při každém lehkém dotyku brzdy je super auto. I když o těch časech si mužu nechat jen zdát. Chce to k ruce (spíš k monitoru 8-) ) Krestova mechanika aby napovídal bez něj jsem v té záplavě čísel totálně ztracenej...
E6550 (500x7) & FX-57 & XP1600+ & Pentium III 600
Killmistr
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Killmistr »

Charlie Breaker píše:Díky za ten link švédský stránky po použití nastavení těch nejlepších se auto změnilo k nepoznání oproti default, je to jak nacheatovaný ... :) Z divoké kozy posakující na každé neviditelné nerovnosti, jančící při každém lehkém dotyku brzdy je super auto.
Já jsem to taky zkusil. Stáhl jsem nastavení nějakýho borca co jel asfalt s Xsarou a byl tam na docela dobrým místě. Zkusil jsem stejnou trať, ale zdálo se mě to stejný :? ... Asi to jestě vyzkouším.
Bomba
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Bomba »

:evil: sakra!!! nějak nemůžu toho richarda rozjet na mojí provizorní desce K7S5A :x jak se dostanu do menu tak to po 2 sekundách zatuhne a pomůže až reset :evil: takže replay zatim neuvidím :( a lepší časy bohužel taky ne :( :jaw:
Killmistr
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Killmistr »

Bomba píše::evil: sakra!!! nějak nemůžu toho richarda rozjet na mojí provizorní desce K7S5A :x jak se dostanu do menu tak to po 2 sekundách zatuhne a pomůže až reset :evil: takže replay zatim neuvidím :( a lepší časy bohužel taky ne :( :jaw:
Škoda. Teď jsem stáhl jiný nastavení Xsary na asfalt a je fakt, že to líp drží na silnici. Taky se jezdí líp přes ručku do zatáček. Ještě to musím otestovat. Chtěl jsem trochu potrápit Keatse lepším časem ve Francii :twisted: ale jestě na to nemám :oops: ...Musím se zlepšit :)
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“