America's Army
Moderátor: Baneshee
- X-diablo
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- kvee
- Začátečník

Re: AMERICA'S ARMY - Je to k něčemu?
AA je vyhradne ONLINE hra - jedna z najmakanejsich a najrealistickejsich /vraj - nebol som americkej armadeSlezman(CZE) píše:na CHIP DVD jsem uviděl "hru" America's Army". Zkusil jsem to hrát a nemůžu přejít do další fáze tréninku, kdy (jsem offline) nemůžu najet na svůj (neexistující) účet na netu a zapsat poslední výsledky, najedu do menu a odtud zase můžu jen na ten první trénink.
1. Hrál jste to někdo
2. má někdo zkušebnost s LAN hraním (už nemáme co nového hrát)
3. to vše při režimu offline
Díky moc
i7 2600 , Noctua NH-C14 , MB Asus Sabertooth P67 rev.3.0 , skrina NZXT Zero 2 , SSD OCZ Agility 2 ser. 120GB , RAM Corsair 16GB DDR3 , HDD WD Caviar Black 1,5TB , zdroj Enermax 850W Bronze , ASUS GTX 590 , LCD Acer 24°° GD245HQ , 3D Vision kit , Dvd Plextor
- Martin Veselý
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- VictimCZ
- Začátečník

-
treningy je treba... sice ne vsechny ale je tam nekolik zakladnich aby te to vubec pustilo na server (officialni ci autorizovany / jinde to nema cenu hrat)Martin Veselý píše:Zkoušel jste to někdo hrát na Gamezone? Jde to hrát na netu i když nemám splněný tréning nebo tím musím přejít?
po spleni zakladniho minima treningu jsou tam dalsi co ti umozni hrat vice map ci pouzivat dalsi zbrane. ty uz nutne k hrani nejsou ale rozhodne se hodi.
jinak doporucuju hrat na officialnich/pronajatych. takova GZ je sice fajn ze je CZ a tedy blizko ale je tam malo lidi a moc se tam toho nenaucis.
C2D E8500, Noctua NH-U12P, 4GB DDR2 Patriot 1066MHz, Gigabyte P45-DQ6, Veloci Raptor 300GB, Gainward HD 4870 Golden Sample 512MB DDR5, Enermax MODU82+ 525W
- Martin Veselý
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- VictimCZ
- Začátečník

-
ujisti se ze mas verzi 2.2.1Martin Veselý píše:Jsem v 1.fázi terninku, mám taktický výcvik, mám otevřít dveře, hodit flashbang a postřílet tam ty figury. Ale co potom, podle pokynů bech měl pokračovat dál, ale ty další dveře nejdou otevřít.
tedy pouzity patch na verzi 2.2.0
ponevac v 2.2.0 je tam bug v treningu.
pokud nemas tak najdes na offic strankach. pokud mas nevim kde je problem.
C2D E8500, Noctua NH-U12P, 4GB DDR2 Patriot 1066MHz, Gigabyte P45-DQ6, Veloci Raptor 300GB, Gainward HD 4870 Golden Sample 512MB DDR5, Enermax MODU82+ 525W
- kiklop7
- Nováček

-
Ahoj všichni, nevím jaký máte názor na tuto hru, ale mě se líbí moc. Jen mám problém v tréninku hned na počátku. Prošel jsem všechny části tréninku, i nemocnici a první pomoc a teď jsem v té poslední, kde mě helikoiptéra vysadí v přírodě a já se mám asi nepozorovaně někam dostat. Můžete mi poradit, co a jak s tím ? Nemám žádnou zbraň a pokud se chci proplížit vždy mě načapají a já nevím co s tím. Je poslední věc, před akcemi. Jinak já se připojuji bez problémů na různé servery a je to perfektní si po síti zahrát s ostatními např. boj o most je dostz dobrý.
Díky za radu.
Jura
Díky za radu.
Jura
- VictimCZ
- Začátečník

-
ten trening neni nutny pro hrani...ale umozni ti od honoru 15 modifikovat zbran na SF mapach.kiklop7 píše:Ahoj všichni, nevím jaký máte názor na tuto hru, ale mě se líbí moc. Jen mám problém v tréninku hned na počátku. Prošel jsem všechny části tréninku, i nemocnici a první pomoc a teď jsem v té poslední, kde mě helikoiptéra vysadí v přírodě a já se mám asi nepozorovaně někam dostat. Můžete mi poradit, co a jak s tím ? Nemám žádnou zbraň a pokud se chci proplížit vždy mě načapají a já nevím co s tím. Je poslední věc, před akcemi. Jinak já se připojuji bez problémů na různé servery a je to perfektní si po síti zahrát s ostatními např. boj o most je dostz dobrý.
Díky za radu.
Jura
zakladni vec je se plizit a to ete pooomaaaluuuu a to smeren pres body v poradi jak se ti ukazuji. takze poooomaaaaluuu pupkem drit o zem.
- Teddy
- Nováček

-
Re: Trénink
Je to fakt len o plazeni, pripadne aj zvolit si spravnu cestu. Treba sa drzat tiena, vyhybat sa svetelnym kuzelom, sledovat kde su straze (tusim binocular mas, nie?). Neviem kolko tych bodov je, ale priznam sa, ze ma islo porazit a par krat som to s ohavnymi nadavkami vypol. Nastastie ta to nevrati vzdy uple na zaciatok, ale len po posledny bod ktory si uspesne presiel. Ale je to dost huste, a v samotnej hre prakticky nepouzitelne. Lahsie nastrielam 36/40 na snipera, nez toto absolvovat este raz. Ale oplati sa, potom mozes zahrat sf-mapy (nie len ako domorodci s AK47) a mozes si modovat zbran (pridat granatomet napr.). Jo a ked uz tie treningy absolvujes, zazalohuj si profil.kiklop7 píše:Opravdu jde pouze o plížení ? Nedá se to nějak obejít ? Kolik těch bodů je potřeba projít, abych tento úkol zvládnul ? Jak jsou strážci bdělí ? Vždy mě najdou ať se pohybuji pomaleji, snažím se vyhýbat křovinám, protože je slyšet šelest
- kiklop7
- Nováček

-
Tak ti moc děkuji¨- myslel jsem , že to nějak obejdu, ale jak je vidět budu muset se do toho pustit. Máš nějakou taktiku, když jsi u toho vydržel ? Mě to nebaví, pořád se vracím zpět k počátku, kde mě vyhodí vrtulník, potom se dostanu ať zleva k věži, nebo zprava k táboru, kde stojí dva maníci na pokraji u auta, snažím se lést po kopci vlevo od nich, ale vždy mě zmerčí, ikdyž jsem za keřem. Už toho opravdu mám dost.
- Teddy
- Nováček

-
> Máš nějakou taktiku, když jsi u toho vydržel ?
Jasne, taktika je lahka: musis ist tak aby ta nezbadali! :-)
Ale vazne, aspon par tipov: k cielu nemusis ist priamo, skus vyuzivat doliny, rokliny (nie kopce, tam ta najdu este skor). Cely cas sa treba plazit (okrem tusim par metrov, ktore sa dali aj prejst. Ked niekto zo strazi cosi zakrici (a putujuci luc svetla zastane), musis aj ty okamzite zastat a nehybat sa. Po case straze cosi zamrmlu, a idu dalej. Niektore straze sa pohybuju, musis vystihnut okamih ked sa na svojej trase dostanu dalej (napr. na moste nad tym potokom stoji vojak, musis si ho pozriet dalekohladom a plazit sa pod most az ked sa vojak otoci na druhu stranu). BTW, myslim ze ten uvod je este lahky, skutocne huste to zacalo byt v takom udolicku, kde sa clovek musel cvachtat potokom...
Jasne, taktika je lahka: musis ist tak aby ta nezbadali! :-)
Ale vazne, aspon par tipov: k cielu nemusis ist priamo, skus vyuzivat doliny, rokliny (nie kopce, tam ta najdu este skor). Cely cas sa treba plazit (okrem tusim par metrov, ktore sa dali aj prejst. Ked niekto zo strazi cosi zakrici (a putujuci luc svetla zastane), musis aj ty okamzite zastat a nehybat sa. Po case straze cosi zamrmlu, a idu dalej. Niektore straze sa pohybuju, musis vystihnut okamih ked sa na svojej trase dostanu dalej (napr. na moste nad tym potokom stoji vojak, musis si ho pozriet dalekohladom a plazit sa pod most az ked sa vojak otoci na druhu stranu). BTW, myslim ze ten uvod je este lahky, skutocne huste to zacalo byt v takom udolicku, kde sa clovek musel cvachtat potokom...
- kiklop7
- Nováček

-
Díky za radu, ale dnes jsem to zkoušel už po 20 a vždy mě vyhmátli, tak nevím a přitom si myslím lezu pomalu a opatrně, využívám každé skuliny, temného místa, vyhýbám se křoví atd. A stejně mě to nerpomůže. Nemám na to nervy a kašlu na to. Vrátím se k tomu až zase někdy, kdy budu mít chuť. Mám lae jiný problém. Jakým způsobem se využívá granátometu když ho mám přidělaná, mám tam dva zásobníky, kulky a granáty, ale na ty granáty nevím, jak se přepnout. A ještě to vykukování zpoza rohu abych se nemusel ukázat celý...
Díky za radu..
Jura
Díky za radu..
Jura
- Teddy
- Nováček

-
Na vsetko su nejake klavesy. Na granatomet sa tusim prepne standartne klavesou "G" (musi ti tak zdvihnut zbran), a "vykukovanie spoza rohu" (lean-out) je tusim standartne na klavesy "," a "." (ja som si to prehodil na "Q" a "E", je to blizsie k "WSAD" a pohotovejsie). Ale ked lezis, tak to "lean-out" sa smeni na "roll-out" (prekotulas sa do strany).
BTW, asi by som to nemal hovorit, ale na nete mozes polahky najst save-file uz so vsetkymi absolvovanymi treningami, staci ho nahrat do svojho profilu a raz sa konektnut na "personal jacket" server, aby sa to na serveri updatlo. Doplnim ze sa oplati ten fajl si aj zazalohovat... :-)
BTW, asi by som to nemal hovorit, ale na nete mozes polahky najst save-file uz so vsetkymi absolvovanymi treningami, staci ho nahrat do svojho profilu a raz sa konektnut na "personal jacket" server, aby sa to na serveri updatlo. Doplnim ze sa oplati ten fajl si aj zazalohovat... :-)
- Lipfeather
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- kiklop7
- Nováček

-
Adv. Marksmanship
Ahoj všem, tak mám hotový celý trénink, ale ještě mi chybí sekce Adv.Marksmanship, ale do ní se nemohu dostat. Je potřeba ještě někde něco splnit ? Je to poslední část tréninku, co mám udělat. Prosím poraďte.
Díky moc.
Jura
Díky moc.
Jura
- kiklop7
- Nováček

-
- Teddy
- Nováček

-
Re: Adv. Marksmanship
kiklop7 píše:Ahoj všem, tak mám hotový celý trénink, ale ještě mi chybí sekce Adv.Marksmanship, ale do ní se nemohu dostat. Je potřeba ještě někde něco splnit ? Je to poslední část tréninku, co mám udělat. Prosím poraďte.
Díky moc.
Jura
aby si mohol ist spravit "advanced marksmanship" (a teda volit si v hre aj sniperku) musis najprv v "basic marksmanship" nastrielat aspon 36 zasahov zo 40. Skor ta na adv.marksmanship nepusti. Je to dost, ale da sa to zvladnut, len to chce trpezlivost...
- kiklop7
- Nováček

-