project No X-treme Hotovo? - drobnej update 13,11,2005

Hotové nebo rozdělané projekty - úpravy a modifikace počítačových skříní krok za krokem.
V této sekci se nezapočítají příspěvky.

Moderátor: L4mka

Woyta
Středně pokročilý
Středně pokročilý

project No X-treme Hotovo? - drobnej update 13,11,2005

Příspěvek od Woyta »

http://www.pc-teritory.wz.cz/?page=pc/i ... =index.php
Trochu jsem zacal upravovat svuj case protoze uz byl odrenej a plasty vybledly.Fotky se budu snazit dodavat jak to jen pujde. Takže od začatku.

1: Vyrezal jsem vsechny diry pro vetraky a do zdroje jsem nacpal vetrak Artic Cooler PRO TC. Mrizka v supliku nahrazena sitkou na komary a nasvicena LED.
2:Spachal jsem Windtunnel v1 a na grafiku dal uprveny pasiv ze socket 370.
3:Pridal jsem par dalsich vetraku Artic Cooler PRO TC a upravil MSI D bracket 2 (2x USB 2.0 + informacni LED) do predni sachty drune disketove mechaniky.
4:Windtunel v1.1 (pridan prachovy filtr (podkolenka)).
5:Dal jsem hezci chladic CPU Cooler Master HHC-L61 a Windtunel 1.2 (zkracen a odstranen filtr)
6:Pokus o vyrobu osvetleni z LED. Zavrzeno mala svitivost.
7:Vyroba okna lupenkovou pilou.
8:Sehnana levna zelena katoda Sunbeam i s invertorem.
9:Vyroba ovladaciho panelu pro ventilatory a odstraneni termoregulaci z ventilatoru.
10: Polepeni PC hlinikovou samolepici folii. (Dobre se to omejva a asi to bude odolnejsi nez barva)

Pripravovano:
1:Velky cerny tribal na pravy bok a na druhy napis. Zmena vzledu predny strany.
2:Vrchni fialovy kryt bude odsunovaci nahoru. (jen co najdu Merkur)
3:Tahokov misto dvou pozic pod VGA (chlazeni je chlazeni)
4:Kdo vi?

Posledni fotky podle noveho narizeni dne 4.3.2006

Takhle to zacalo:
Obrázek
A tohle vzniklo:
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Naposledy upravil(a) Woyta dne sob 4. bře 2006, 11:13, celkem upraveno 3 x.
AMD Ryzen 7 5800X, XFX Radeon RX 7900 GRE, Asus ROG STRIX B550-A Gaming, 2x8GB Corsair Vengance LED 3200mhz, 2x8GB G.SkillRGB 3200mhz, 1TB SSD Patriot Viper VP4300, 2TB1TB SSD Samsung 970 EVO, 1TB SSD Samsung 840 EVO, 3TB Western Digital, 4TB Western Digital,Creative Sound Blaster Z, Seasonic Focus+ 650W, 31,5" MVA 4k LCD Samsung , myš Logitech G602, klávesnice Tesoro Colada, volant Logitech G25

Intel C2Q Q9400@3,3ghz, Saphire RX 550, DFI Blod Iron P35, 4x2GB G. Skill PI Series 1066mhz, 640GB Seagate,Creative Sound Blaster Audigy, Seasonic S12 550W

It is better to live dangerously for 34 years than to be bored for 84 years. (Adelaide Siffert)
Nox.lbc
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

brm brm brm

Příspěvek od Nox.lbc »

Neurazí, nenadchne ...
Nějak se mi nechtěj načítat velký fotky .... nechceš je hodit do PCTuning galerie ?

Potom ti řeknu konkrétní result :-)
Nikdy se nesměju nejlépe, mám strach, aby to nebylo naposled.
Stoobi
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

S tím neurazí nenadchne bych souhlasil...to asi tak vystihuje...není to zlý, ale prostě nic originalního, nic převratnýho :wink:
OverKill
Červená karta
Červená karta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od OverKill »

Ten predni panel je podle me trochu preplacenej jinak taky nic novyho proste takovy uz normalni casemody kterejch jsou stovky, ale po dalsich upravach by nemusel bejt tak spatnej tak se snaz :wink:
CPU:Athlon 2600+@3200+ Barton water coolingMB:Epox 8kra2+RAM:512MB DDR 400Mhz KingStonVGA:nVidia GeForce 5600XTSOUND:SoundBlaster Audigi pro platinum eXHDD:Maxtor 80GB,Seagate Baracuda Sata 80GBHitachi Deskstar Sata 160GB
OverKill's Casemod 1.0
Nox.lbc
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

brm brm brm

Příspěvek od Nox.lbc »

Stoobi píše:nic originalního, nic převratnýho :wink:
Copy & paste :-)
TomV
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TomV »

Neudělal jsi na tom v podstatě nic moc, ale souhlasím s klukama - není to ošklivý... A vypadá to celkem decentně... :)
The problem has been eaten.Obrázek
Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou
thool
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od thool »

(pod)prumerna klasika :)

a to hlavne kvuli bocnici - co ma byt ten promacknutej plech? :sad:
Better pizza than happy meal ||| It's better pizza than happy meal
Healthy food is made of steel ||| Better pizza than happy meal!
Nox.lbc
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

brm brm brm

Příspěvek od Nox.lbc »

thool píše:co ma byt ten promacknutej plech? :sad:
Yep! taky jsem si toho všimnul, tohle by se nemělo ukazovat :-D
kuavik
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od kuavik »

bocnice a osvetleni pekny, ale chtelo by to naky nastrik, ta sediva je haluz, a taky predelat ten predek do decentniho stylu :wink:
Toshiba P100-10P

******** http://www.kuavikphoto.zde.cz ********
Woyta
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Woyta »

To promacknuti je kvuli vysouvani. Kdybych to odstranil tak nemuzu dat plexi az ke kraji protoze neni misto. Barvy se bojim ze to poskrabu a tak jsem to vzal stribrnou folii. Fotky dodam. Je to jak zrcadlo. Na pravej bok prijde velkej cernej tribal (naka inspirace?) a na druhej nejakej napis. Predek horni fialova cast odklapeci asi taky folie cerna,stribrna jeste nevim jak. (Nejake napady?)
To Stoobi: 1: Ja vim ze na tebe to zdaleka nema je to muj prvni pokus a ucim se na tom.
2: To PC je moje jen z 1/2 druha je rodicu a ty neradi videj jak se tak hrabu v tak drahy veci. Proto se jedna spis o decentni mod.
3: Az si zacnu vydelavat pak se pustim do nejake silenosti. Ted potrebuju hlavne funkcni PC ktere muzu prenaset na LAN Party.
AMD Ryzen 7 5800X, XFX Radeon RX 7900 GRE, Asus ROG STRIX B550-A Gaming, 2x8GB Corsair Vengance LED 3200mhz, 2x8GB G.SkillRGB 3200mhz, 1TB SSD Patriot Viper VP4300, 2TB1TB SSD Samsung 970 EVO, 1TB SSD Samsung 840 EVO, 3TB Western Digital, 4TB Western Digital,Creative Sound Blaster Z, Seasonic Focus+ 650W, 31,5" MVA 4k LCD Samsung , myš Logitech G602, klávesnice Tesoro Colada, volant Logitech G25

Intel C2Q Q9400@3,3ghz, Saphire RX 550, DFI Blod Iron P35, 4x2GB G. Skill PI Series 1066mhz, 640GB Seagate,Creative Sound Blaster Audigy, Seasonic S12 550W

It is better to live dangerously for 34 years than to be bored for 84 years. (Adelaide Siffert)
M@tosh
Nováček
Nováček

Příspěvek od M@tosh »

Jako modding-lama moc nemůžu posuzovat, ale rozhodně to není žádnej zázrak, ten předek se mi prostě nějak hnusí...ale to je můj boj. Chtělo by na tom udělat ještě hodně úprav, ale jako první mod je i toto good.... :wink:
..::AMD AthlonXP 1700+@default::MB MSI K7N2 Delta-L nForce2 rulezzz::DualChanel 2x256MB Kingston DDR333 PC2700 CL2.5-3-3-7::GeCube ATI Radeon 9550XT 128MB DDR, 128bit, AGP8x, 398/500@450/580::HDD Hitachi 80GB::HDD Seagate BIV 80GB::PowerSupply 450W Mercury::ToxicCase MOD(ve výstavbě)::..
Sir_Killer
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sir_Killer »

Vysoko decentny mod...pacil by sa mojej matke...
[na moj povedala : "Fuj, to vypada jak pooblievane smolou..."] :mrgreen: :mrgreen:
http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php? ... 76#6639076
Now working on project :

Hazard[2] - sketches complete, hdd complete
Nox.lbc
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

brm brm brm

Příspěvek od Nox.lbc »

Sir_Killer píše:[na moj povedala : "Fuj, to vypada jak pooblievane smolou..."] :mrgreen: :mrgreen:
:-D gratuluji
Sir_Killer
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: brm brm brm

Nox.lbc píše:
Sir_Killer píše:[na moj povedala : "Fuj, to vypada jak pooblievane smolou..."] :mrgreen: :mrgreen:
Uvidime, co na to povies tak ya mesiac, ked to bude hotove a niekde slohnem fotak... :mrgreen:
Now working on project :

Sir_Killer
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Nox.lbc píše:
Uvidime, co na to povies tak ya mesiac, ked to bude hotove a niekde slohnem fotak... :mrgreen:
Now working on project :

Sir_Killer
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Nox.lbc píše:
Uvidime, co na to povies tak za mesiac, ked to bude hotove a niekde slohnem fotak... :mrgreen:
Naposledy upravil(a) Sir_Killer dne stř 16. úno 2005, 08:35, celkem upraveno 1 x.
Now working on project :

Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník »

nic noveho, nic prevratneno ... ale libi se mi to decentni osvetleni
Woyta
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Woyta »

@llb_in píše:nic noveho, nic prevratneno ... ale libi se mi to decentni osvetleni
Tak se koukni na nocni fotky to tak decentni uz neni.

Tak konecne nafoceno a par fotek hozeno na web.
Ta predni cast jeste neni doresena tohle je jen pokus.

Stoobi
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

No ta folie to rozhodně vylepšila, ale vnitřek není moc upravenej a hlavně to kazí předek...ten je vždycky nejvíc vidět, tak by jsi s ním měl něco udělat... :wink:
Woyta
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Woyta »

S předkem je trochu problem ze mechaniky jsou v zaruce jedine pred ne udelat vyklopny dvirka ale jinak me moc nenapada co s predkem. Na bok jasnej tribal jen vymyslet jakej.

Odpovědět

Zpět na „Projekty“