Zdravim,potřebuju poradit KDE sehnat novější verzi biosu u mé desky-Intel Billings D845BG-výrobce biosu je AMI,ale ten za upgrade požaduje 29$,dále ofic.stránky
Intelu ukončily podporu-poslední verze je 08(30.1.2003)tu mám nainstalovanou a novější hardware(GK Leadtek 6600)nechce spolupracovat...
Všem díky za jakoukoliv radu
NO po vložení karty mi comp vůbec nenaběhnul-musel jsem vyndat baterku,vytahnout napájecí kabel a pak to šlo v pohodě,v biosu mám položku AGP MEMORY 64/256MB-dal jsem jak 1možnost tak i2,ale nic nefunguje-AIDA mi ukazuje doporučení ohledně upgrade biosu...
Tak další poznatky,toho Leadteka jsem měl pučenýho a dneska ho vracel a pro změnu mám GF FX 5500 128MB/64bit,je mi jasný,že ten zdroj je na hraně-zvlášt když gr.karta má přídavný napájení(GF6600),ale proč mi to nefunguje s GF FX5500 která nemá takový nároky na nápájení?Přitom ta karta je srovnatelná s tou mojí stávající(viz.dole)
Srovnatelná tedy moc není a ten zdroj je hodně pod hranou. Jestli máš možnost to vyzkoušet se silnějším zdrojem, tak to udělej nebo odpoj aspoň ty mechaniky.
Takže jsem se dostal tam,kam jsem věděl.že to stejně směřuje...
A to upgrade MB a s tím spojené...
Každopádně díky za snahu
special thank's to intelman