vytížení procesoru celeron 566
- ca302614
- Nováček

-
vytížení procesoru celeron 566
Zdravím Vás, mám problémy s vytížením procesoru.Vše bylo ok.jen do minulého týdne,když jsem zjistil,že mi procesor stále na něčem běží je pořád vytížen aniž bych spustil nějakou aplikaci.Měl jsem v pc. trojského koně ten jsem odstranil,ale mám pocit jako by tam ještě něco zustalo.AVG,ADVARE ATD nic už neodhalil.Podle win.měřiče mi stále běží a je vytížen na 80 %.Vše je na něm pomalé a trhavé.Nevím kde by mohla být chyba.Lidičky prosím poraďte.Děkuji za odpovědi.
Sestava: P3 566,ram 192 Mb,grafika ati-vonder 128,direx 8.2,OS Win 98 SE. PC je asi 5 let starý,takže na dnešek nic moc.[/b]
Sestava: P3 566,ram 192 Mb,grafika ati-vonder 128,direx 8.2,OS Win 98 SE. PC je asi 5 let starý,takže na dnešek nic moc.[/b]
- ICE
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
- Intelman
- Začátečník

- ICE
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
- ca302614
- Nováček

-
- Intelman
- Začátečník

- ca302614
- Nováček

-
Právě proto jsem tady na foru abych eliminoval co je třeba udelat,reinstal jsem delal před 14 dny a musím to projít jak to vypadá znovu.Asi přejdu na XP péčka.WIn 98 jsou podle mě taky dost nestabilní.Místo aby mi komp.pomáhal,tak já pomáhám jemu.Jinak jak říkáš radši vyhořet.Intelman píše:jj, re-install je nejjistější a nejlepší řešení, ale než to člověk dá do původního stavu, nastaví Windows, různý programy, ovladače, utility, kodeky a já nevím co všechno. To je jako stěhovat se, lepší vyhořet.![]()
![]()
To nechávám vždycky jako poslední možnost.
- ICE
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
- ca302614
- Nováček

-
ICE píše:no... taky si udelej pro jistotu memtest...
XPcka budou lepsi, ale mas na ne malo ramky :-/
pak si udelej ghostem zalohu systemove partition...
To já vím ale mám ještě SDRAM, bude to chodit? Deska je postavená na VIA chipsetu.Moc se v tom nevyznám.Prosímtě,kde najdu ten program na zálohování.Slyšel jsem o něm ,že umí nahrát celý systém.Jinak dík za odpovědi.
- ICE
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
hod sem presne co mas za konfiguracica302614 píše:ICE píše:no... taky si udelej pro jistotu memtest...
XPcka budou lepsi, ale mas na ne malo ramky :-/
pak si udelej ghostem zalohu systemove partition...
To já vím ale mám ještě SDRAM, bude to chodit? Deska je postavená na VIA chipsetu.Moc se v tom nevyznám.Prosímtě,kde najdu ten program na zálohování.Slyšel jsem o něm ,že umí nahrát celý systém.Jinak dík za odpovědi.
jeste mrkni do msconfigu a hod sem vypis
- ca302614
- Nováček

-
Nezlobse,ale jsem tu poprvé takže nevím jak ti odeslat text nebo obr,Vím ,že jsou tu nahoře ikonky ale dál nevím.Až se s timto forem naučím pracovat,tak se ti ozvu.Jinak dik za příspěvky.[/blur]ICE píše:hod sem presne co mas za konfiguracica302614 píše:
To já vím ale mám ještě SDRAM, bude to chodit? Deska je postavená na VIA chipsetu.Moc se v tom nevyznám.Prosímtě,kde najdu ten program na zálohování.Slyšel jsem o něm ,že umí nahrát celý systém.Jinak dík za odpovědi.deska, ramky atd...
jeste mrkni do msconfigu a hod sem vypis//obrazek//
- ICE
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele: