Zpomalujici Kerio
- eddie
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
Zpomalujici Kerio
Mam trial firewallu Kerio 4 a pri jeho behu mi vali pripojeni polovicni rychlosti (z 2Mbit na 1Mbit). Nevite nekdo cim to muze byt?
- johny128
- Začátečník

- NoTHX
- Středně pokročilý

-
- howard
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- johny128
- Začátečník

kua, vidis napisaneNoTHX píše:tak nevim co je tohle za post...johny128 píše:tak tak, neviem co s tym (), ale robi to aj platena verzia
me to nedela ani trial ani placena verze KPF4
ja tam nevidim nic typu ze mi to robi vsade, takze asi mam jeden pocitac kde mi to nahodou robi...a kedze polka diskusi "aky firewall" nie je plna "kerio spomaluje siet" tak ti musi byt tiez jasne ze to nerobi vsade, jemu to robi, ja len hovorim ze platena nepomoze(pise ze ma trial), tak sa tu nechvastaj ze tebe to ide...to ide aj celej kope clenov fora a co?oni to tu nepisu...tak tak, neviem co s tym (), na vsetkych kompoch, ale robi to aj platena verzia
![]()
//skus vypnut web filtrovanie
- eddie
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
s vyplym filtrovanim webu to jede normalne. dikecjohny128 píše: ja tam nevidim nic typu ze mi to robi vsade, takze asi mam jeden pocitac kde mi to nahodou robi...a kedze polka diskusi "aky firewall" nie je plna "kerio spomaluje siet" tak ti musi byt tiez jasne ze to nerobi vsade, jemu to robi, ja len hovorim ze platena nepomoze(pise ze ma trial), tak sa tu nechvastaj ze tebe to ide...to ide aj celej kope clenov fora a co?oni to tu nepisu...
- smile4me
- Začátečník

-
Chlapi, co znamená v Keriu - Síťová bezbečnost - Důvěryhodná zóna? Mám tam nějaké položky a mimo jiné jednu odškrtnutou a tj. Loopback s nějakou ip adresou 127.0.0.1 a adaptér je neurčený. 
Case:Nanoxia Deep Silence 4, Zdroj:Seasonic S12II-620, MB:Asus Z97M - Plus, CPU:Intel Core i5-4690K, Paměti:Crucial 8GB KIT DDR3 1600MHz CL9 Ballistix Sport , VGA:MSI R9 390 GAMING 8G, HDD:SSD Crucial M500 120GB, Toshiba P300 1TB, Mechanika:ASUS DRW-24F1ST, Monitor:Philips 246E7QDSW, Repro:Bose Companion 2 Series II
- miho
- Čestný člen

-
Duveryhodna zona - vsechny pakety prichazejici z/do teto zony automaticky projdou.smile4me píše:Chlapi, co znamená v Keriu - Síťová bezbečnost - Důvěryhodná zóna? Mám tam nějaké položky a mimo jiné jednu odškrtnutou a tj. Loopback s nějakou ip adresou 127.0.0.1 a adaptér je neurčený.
127.0.0.1 je loopback (zpetnovazebni) adresa a je v poradku, ze je v duveryhodne zone.
127.0.0.1, sweet 127.0.0.1
- NoTHX
- Středně pokročilý

-
tak takle presne sem tvuj post pochopil, ted se muzem hadat jestli je to ma nechapavost nebo tvoje neschopnost vyjadrit se jednoznacne. To je jedno, nema cenu se v tom pitvat...johny128 píše:ja tam nevidim nic typu ze mi to robi vsade, takze asi mam jeden pocitac kde mi to nahodou robi...a kedze polka diskusi "aky firewall" nie je plna "kerio spomaluje siet" tak ti musi byt tiez jasne ze to nerobi vsade, jemu to robi, ja len hovorim ze platena nepomoze(pise ze ma trial), tak sa tu nechvastaj ze tebe to ide...to ide aj celej kope clenov fora a co?oni to tu nepisu...tak tak, neviem co s tym (), na vsetkych kompoch, ale robi to aj platena verzia
![]()
127.0.0.1 je IP kdy pocitac vola sam sebe (onen "loopback"), napr. lokalni web server, atd... (synonymum je adresa "localhost")johny128 píše: Chlapi, co znamená v Keriu - Síťová bezbečnost - Důvěryhodná zóna? Mám tam nějaké položky a mimo jiné jednu odškrtnutou a tj. Loopback s nějakou ip adresou 127.0.0.1 a adaptér je neurčený.
tj. pripojeni k netu neni zrovna "duveryhodna sit"miho píše:Duveryhodna zona - vsechny pakety prichazejici z/do teto zony automaticky projdou.
- smile4me
- Začátečník

-
Uff, díky. Bylo mi to jen podezřelé, pač tam není zaškrtnuto číslo Mobile internet Eurotel. A přes toto číslo se vlastně připojuju. 
Case:Nanoxia Deep Silence 4, Zdroj:Seasonic S12II-620, MB:Asus Z97M - Plus, CPU:Intel Core i5-4690K, Paměti:Crucial 8GB KIT DDR3 1600MHz CL9 Ballistix Sport , VGA:MSI R9 390 GAMING 8G, HDD:SSD Crucial M500 120GB, Toshiba P300 1TB, Mechanika:ASUS DRW-24F1ST, Monitor:Philips 246E7QDSW, Repro:Bose Companion 2 Series II