Asus M6742RU vs. Acer TM4002WLMi vs. Acer TM4601WLMi ???

Doporučení, výběry, názory a řešení problémů s notebooky, UMPC, deskbooky, apod.

Moderátor: Don

Odpovědět
ady
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Asus M6742RU vs. Acer TM4002WLMi vs. Acer TM4601WLMi ???

Příspěvek od ady »

Dobry vecer,
uvazuju o koupi notebooku do 35k bez DPH, prolezl jsem spoustu webu a do finale se mi dostali dva notebooky, prvni je od firmy ASUS model M6742RU a druhy od ACERu model 4002WLMi. Nejvetsi narok asi kladu na display, vydrz, pokud mozno XP Profi a samozrejme co nejlepsi cenu. A aby toho nebylo malo, dnes jsem obevil zajimavy Acer 4601WLMi s novou Sonomou.

Chtel bych znat nazory majitelu Asuse 6742RU i Aceru TM4002WLMi, na jejich kvality. O 6742 jsem toho tady moc nenasel, resp. nic. O 4002 jsem nasel par pochvalnych prispevku, ale na nejakem zahranicnim webu jsem nasel, ze kvalita jeho displaye je nic moc. Navic ma v zaklade XP Home a kupovat XP Profi za 4k navic, se mi moc nechce ;( Naproti tomu Asus ma pry display vyborny, ale nikde neni k dostani. Nevyhoda Asusu, je ze ma sdilenou grafiku.

Udelal jsem si takovy sumar, ale stejne se neumim rozhodnout :)

Asus:
+ display
+ disk (5400)
+ dual layer DVD RW
+ sasi z Mg/Al
- nema OS vubec
- sdilena grafika
- neni k dostani :)

Acer 4002:
+ nesdilena grafika
+ vetsi disk (80gb)
+ asi bude snaze k mani
- pomalejsi disk
- XP Home
- display, udajne horsi

Vychazi mi lepe ten Asus, ale po precteni prispevku tady, ze jsou lidi s displayem spokojeni vazne nevim.

A ted se dostavam k Aceru TM4601WLMi.
Ten me dostal, stoji asi 35k bez DPH, ma XP Profi, inovovane Centrino, nesdilenou grafiku, mno proste vypada moc dobre, trosku se bojim, at se nezvysi spotreba => nesnizi vydrz baterie a navic jde o novinku, takze se i tam mozna najdou nejake ty mouchy.

Vim, ze je to tezke, ale poradte, nahodte pripadne poznatky, komentare, namety, ktere by mi pomohli rozhodnout se.

Vazne vaham, jit to osvedsenych, byt starsich centrin? Pokud ano, Asus, nebo Acer? Pokud ne, mel nekdo cest s Acerem 4601??

Ufff bylo to vycerpavajici, snad mi pomuzete rozhodnout se ) Dik moc za odpovedi Adam
marao
Červená karta
Červená karta

Příspěvek od marao »

zdarec já po dlouhé době rozhodování jdu do ACER 4602WLMI je to hodně dobré dělo : P-centrino 740,1GB ram,80GB hdd,X600 XP Pro.... cena 39t bez dph
diskpeon
Nováček
Nováček

Příspěvek od diskpeon »

marao píše:zdarec já po dlouhé době rozhodování jdu do ACER 4602WLMI je to hodně dobré dělo : P-centrino 740,1GB ram,80GB hdd,X600 XP Pro.... cena 39t bez dph
Je to dost kruta masina, jenom by me zajimalo, jakou to ma skutecnou vydrz a kolik to udela v 3D marku. Az to budes mit, tak se s nama muzes podelit se zkusenostma :wink:

to ady: Ja osobne bych bral ACER 4502LMi (quli XP pro -http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=30470 ). Jestli by ti ale vadilo, ze neni sirokouhly a ma o 20 GB mensi hadr, tak vem ten 4002WLMi.
Jinak kdyby se u tebe naslo o trosku vic penez, tak di do toho reseni, co psal kolega nade mnou :wink:
marao
Červená karta
Červená karta

Příspěvek od marao »

jasně jak to budu mít tak to sem pošlu
Odpovědět

Zpět na „Notebooky a netbooky“