Novy Catalyst-problemik s monitorom

Grafické karty s libovolným GPU firmy AMD/ATI (např. Rage, Radeon).

Moderátoři: morke, Walker1134, Wilik

Odpovědět
Genko
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Novy Catalyst-problemik s monitorom

Příspěvek od Genko »

Ide o to, ze po nainstalovani novych ovladacov 5.12 sa mi monitor nezobrazuje asi 0,3 cm praveho okraja. V tom je okrem ineho zahrnuty aj cas, presnejsie minuty. Pred tym to bolo ok ale teraz to vyzera dost blbo... Nie je to pre mna az taky obrovsky problem, ale chcel by som to vyriesit. Monitor som uz vselijako skusal nastavovat... nepomohlo. Poradte daco :wink: [Zostava je v podpise]
OBR
Černá karta
Černá karta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od OBR »

zkus catalysty odinstalovat catuninstallerem(najdes ho na strankach ATI.COM) a pak teprve nainstaluj znova ty novy a uvidis.
rumbo
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: Novy Catalyst-problemik s monitorom

Příspěvek od rumbo »

Genko píše:Ide o to, ze po nainstalovani novych ovladacov 5.12 sa mi monitor nezobrazuje asi 0,3 cm praveho okraja. V tom je okrem ineho zahrnuty aj cas, presnejsie minuty. Pred tym to bolo ok ale teraz to vyzera dost blbo... Nie je to pre mna az taky obrovsky problem, ale chcel by som to vyriesit. Monitor som uz vselijako skusal nastavovat... nepomohlo. Poradte daco :wink: [Zostava je v podpise]
no ja ked som skusal 5,1, tak po niekolkych dnoch cca. 2 - 3 som sa nemohol dostat do windowsu v normalnom rezime, stale sa mi pri nabiehani windowsu restartoval... vyriesila to iba nova instalacia, a 4,12.. :evil:
PC: i5-2500K, AsRock P67 Performance, Kingston 2x4gb HyperX, Crucial M4 64 gb + WD 640gb, Seasonic S12II-620W, Ati HD 3870, Fractal Core 3000
Nbook: IBM Thinkpad T60 typ 1951-A47
OBR
Černá karta
Černá karta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od OBR »

Ja mam Catalyst 5.2 a pohoda zkousel jsem farCry,Doom3,Chronicles of riddick,HalLife2 a vsechno jede jak ma,zadnej problem s ovladacema.
houmii
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od houmii »

zkus znova nahodit ovladace na monitor a pripadne zkontrolovat jestli to nebezi na jinou obnovovaci frekvenci nez driv
lMarky
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lMarky »

houmii píše:zkus znova nahodit ovladace na monitor a pripadne zkontrolovat jestli to nebezi na jinou obnovovaci frekvenci nez driv
ovladače na monitor? rofl..

a co s tim má co společnýho refresh rate? když by byla moc vysoká tak neuvidí vůbec nic ;)
houmii
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od houmii »

no tak monitory si vetsinou pamatujou settings pro kazdou refresh rate zvlast (aspon muj jo), takze kdyz by mu to nastavilo jinou, mel by asi i jiny nastaveni obrazu

a ty ovladace ... napr. me se odinstalovaly pac si tam catalys hodil vlastni a oficialni na muj adi nemaj podpis, no to bylo jen tak na pokus :) spravny ovladace se vzdycky hodej
MB: MSI K7N2 Delta-ILSR | Case coolin': 4× 80mm | CPU: Athlon XP 2800+ (Barton) | CPU coolin': Thermaltake Volcano Silent boost | VGA: HIS Excalibur Radeon 9600XT 128MB | HDD: Seagate Barracuda 80GB (U-ATA,7200rpm,8MB) | RAM: 2× 512 DDR 333MHz dual
monitor: ADI P950 19" | repro: Creative Inspire 4400 (4.1)
Genko
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Genko »

zase taka lama nie som aby som si nevedel odinstalovat Catalyst... A tym Atiuninstal ci ako sa to vola som pocul ze su s tym problemy a najlepsie je to odinstalovat cez ovl. panel ... S tou frekvenciou ma to nenapadlo ... lebo na tu sa ma pytalo a hodil som tam 60Hz ... no skusim tam hodit vyssiu mozno pomoze...
kolo
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od kolo »

60hz ved to trha oči jak..............Daj aspon 85hz.........
Amd AthlonXp 2500+
Titan D5TB/CU35/R1,Epox 8KRAI(Via KT600),PQI 2x256 MB 400 CL2.5,ATI Sapphire Radeon 9550 128mb/128bit 250/200@435/265 + GLACIAL NorthPole 1000,Maxtor 15GB "5400" 2mb cache,Mercury HT4500 5.1,TTC-003,WinXp+SP2
Genko
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Genko »

a ja ze preco ma tak oci bolia ako mam novu grafaren :) skusim
Genko
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Genko »

hh problem je vyrieseny :) bolo to tou frekvenciou ... dal som 85 Hz a vsetko pohde... diky
houmii
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od houmii »

oki, nz :wink:
bejt tebou dam mozna este vic, jestli to z monitoru vymacknes :)
ja sem zvyklej na 120Hz
MB: MSI K7N2 Delta-ILSR | Case coolin': 4× 80mm | CPU: Athlon XP 2800+ (Barton) | CPU coolin': Thermaltake Volcano Silent boost | VGA: HIS Excalibur Radeon 9600XT 128MB | HDD: Seagate Barracuda 80GB (U-ATA,7200rpm,8MB) | RAM: 2× 512 DDR 333MHz dual
Genko
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Genko »

viac mi v nastaveniach ani neponuka :( iba 85 Hz ...
houmii
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od houmii »

Nezoufej, 85Hz je uz o.k. :wink:
hlavne jestli mas 50Hz televizi, tak ti to nemusi vubec vadit ... :)
Odpovědět

Zpět na „AMD/ATI grafické karty“