Ano bolo to pisane, uz som to pisal aj ja niekde. Keby nepomohlo ani prepnutie AGP na 4x AGP ani vypnutie FastWrites, tak este pomahalo cloviecikom zvysit napatie z 1.5V na 1.7V ale maximalne, pri vyssom je riziko odpalenia VGA, to asi kazdy vie.Jara píše:Musím říct, že s tímto problémem se potýkám už asi 1/2 roku. GK ATI 9600, čipsem VIA KM266. Zprvu vše makalo jak víno, měl jsem zapnutý FW i VPU Recover AGP 4x MB větší nepodporuje. Pak se začal vyskytovat problém v 3D modu, kdy se hra po nějaké době sekla. K vyřešení stačilo vypnout FW, ale po nějaké době opět seknutí. Tak jsem vypnul i VPU Recover a opět problém vyřešen, ale zase pouze na nějakou dobu. Teď už si ani nevzpomínam co všechno jsem už zkoušel, ale nic definitivně problém nevyřešilo. Ještě jsem někde četl, že to někdo řešil tím, že mírně zvýšil napětí na AGP, zatím jsem to nezkoušel a nevím jestli to moje MB vůbec podporuje. Tak to někdo vyzkoušejte a dejte vědět. (Pouze o 0,15 V)
Problemy s r9800pro - padani systemu
Moderátoři: morke, Walker1134, Wilik
- romco
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- woofe
- Nováček

Netrap se a běž koupit značkovej 400W zdroj (FORTRON, ENERMAX...) cca 2000-3500 Kč nebo něco levnějšího ale 500W (CYBER,EURO CASE...).
On totiž hošánek (AMD 64) dost papká.
Řešil jsem to taky a ono každý zdroj neni zdroj. V týhle sestavě, zdrojem za pětistovku si tak můžeš hodit mašli.
Nazdar bazar.
On totiž hošánek (AMD 64) dost papká.
Řešil jsem to taky a ono každý zdroj neni zdroj. V týhle sestavě, zdrojem za pětistovku si tak můžeš hodit mašli.
Nazdar bazar.
AMD Athlon 64 3000+ Skt.939 Box/All-In-Wonder 9800SE 128Mb 256bit 8 Pipelines (Pro) AGP8x 378/337@392/363 /MSI K8T Neo2-FIR VIA K8T800 Pro/2xApacer DIMM 512MB DDR400/2x PATA 80Gb/Power 500W Fortron/2x TEAC CDRW/DVDRW/ Cu Watercooler GPU/CPU/VIA