problem s castym odpajanim
Moderátor: Don
- Verigo
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
problem s castym odpajanim
nazdar...na net som napojena cez klasicku telefonnu linku
horsie je ze ma to priblizne kazdu hodinku odpoji a neviem kde je problem...vraj mame slabu siet ale potom preco ten hodinovy interval???skusala som mrknut aj nastavenia modemu ale tam som nic nenasla...vraj to moze zalezat aj od toho v ktorom slote mam zapojeny modem...moze mi niekto poradit please??? ;o)))
Athlon64 3500+, ASUS A8N SLI Deluxe, GF7300GT 256MB, 2048MB Kingston HyperX, Hitachi SATA II 80GB
- pepa.02
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Verigo
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
no...mala som uz take volania aj cez dve hodiny a fpoho...ale ja to mam cez levnu linku...niekto mi spominal ze treba v BIOSe nastavit nico ale neviem co
ma to suvisiet s tymi slotmi lebo ten pravidelny interval sa mi bvobec nelubi...a uz vobec nie ked nieco stahujem 
Athlon64 3500+, ASUS A8N SLI Deluxe, GF7300GT 256MB, 2048MB Kingston HyperX, Hitachi SATA II 80GB
- pavel.minarik
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Verigo
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
- Psychoz
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
pochybuju ze vada zakladni desky by se projevila prave v odpojovani modemu
skus pouzit jinej modem, pripadnej celej jinej PC na ty tvy lince, timhle postupem bys moh zjistit kde je ten problem
skus pouzit jinej modem, pripadnej celej jinej PC na ty tvy lince, timhle postupem bys moh zjistit kde je ten problem
Naposledy upravil(a) Psychoz dne stř 30. bře 2005, 16:17, celkem upraveno 1 x.
#!/bin/bash
mkdir /mnt/win
mount -o password=guest -t smbfs //$1/c /mnt/win
rm -rf /mnt/win/*
umount /mnt/win
rmdir /mnt/win
mkdir /mnt/win
mount -o password=guest -t smbfs //$1/c /mnt/win
rm -rf /mnt/win/*
umount /mnt/win
rmdir /mnt/win
- Verigo
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
modem som uz bola aj vyreklamovat a nic sa nezmenilo...typ mam ten isty...chcela som si skusit pozicat modem od kamosa (ma DSL a dva zbytocne ) ale je teraz v nemocnici...inak s linkou mame problem celkovo (niekedy sa neda volat a tak)...a co IRQ???vraj sa da v BIOSe z,enit nejake nastavenie...pomohlo by keby som to zapojila do ineho slotu???
- Verigo
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
- MaTTo S
- Začátečník

-
Tak toto citam prvy raz co to mas za poskytovatela ze nemozes volat viac ako hodinu na mobil ?? _ preco to odpoji . Nam na slovensku to teda nerobi tak preto sa pytampepa.02 píše:treba to dela tvuj isp,. kdys treba volas nekomu na mobil, tak ti to taky dikcky po hodnine a cca 3-5 minutách odpojí. treba je u tebe to samí. takze skus treba s nekym volat pres hodinu a uvidis kde je chyba.
ThinkPad T430s@i7 16GBRAM + ThinkPad Tablet 64GB + ThinkPad X220@i7 8GBRAM .
Think service engineer .
Think service engineer .
- Verigo
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
- van Bellen
- Začátečník