Inno3D GeForce PCX5750 128/128 v desce MSI 915P Combo (7058).
Cisty system W2k SP4 nebo WXP SP2 (v obou je to stejny) s Intel INF 6.2.1.1001 drivery na zvukovku a LAN (z CD i stazene posledni od MSI). Kdyz je to bez ovladacu grafiky, na 60Hz, vse OK, 3dny provozu se shrinkovanim DVD bez problemu. kdyz se daji ovladace (z CD InnoVisionu nebo z nVidie.com 66.93) blbne to:
restartovani, zavazne chyby ve Windows, dump pameti, zatuhnuti uplne(mys, numlock),neprekreslovani objektu.. porad, pri praci co 5 minut..
Zdroje KME 350W, Fortron 300W a 350W.Vymenene pameti -PQI 512 PC400 DDR. Jiny disk -ST SATA 120 a 80. 2x instalace Win2K a 2x instalace WXP. Bocnice s dalsim vetrakem, CPU, NB i GPU maj cca. 40 stupnu. Posledni BIOS 1.4. Chova se to takhle stejne 2grafiky ve dvou PC lisicich se vypalovackou.
Co s tim?? Nahradit ATInama to nemuzu.
Problem PCX5750 na MSI 915 Combo
Moderátoři: Walker1134, Wilik
- Shyxe
- Nováček

-
- K!ll3r
- Středně pokročilý

- Shyxe
- Nováček

-
66.93 anglicky a multilingual, na CD je neco trosicku starsiho (nemam u sebe) ale stejne kvuli XP SP2 nemuzu jit moc zpet a kvuli PCX bych to radej ani nedelal.. Ted jsem stah neoficialni 71.40 a zkusim.K!ll3r píše:zkousel si i jiny nez 66.93 a ty z inno CD?zkus podtaktit tu grafiku ci zvysit napeti , pokud to nepomuze reklamace
Podtaktovavat se mi nechce -vse novy, slusny, kde jsme?? pretaktovavat nemusim. Zvysoval jsem napajeni v BIOSu, trosku=stejny. Hodne=pada to vic.
Reklamace -strcej to do nakyho AMD-based s VIA,reknou,ze to jede (takyze bez driveru jede) a je to.
Mam ty dumpy co se chtej odesilat MSoftu, neni nejaky nastroj na rozpitvani a vytazeni infa, treba tam bude, co tam vlastne blbne..??
Naky nastroje na diagnostiku a nastaveni nVIdia softu ??
- K!ll3r
- Středně pokročilý

hm hele zkus ty ovladace , napeti pises nepomaha , a zdrojem to tedy taky neni , pokud ti to bezi bez ovladacu , zkus to podtaktovat , kdyz to pojede podtaktovany , tak mas jistotu, ze jsou v prd.li pipky , ci jadro , ci memory proste jistota reklamace , pokud to nepojede i po podtatkovani a zmenou vsech ovladacu , coz jsi udelal , je to jista reklamace a musej ti ji uznat , vubec se toho neboj , MS nic neposilej plsShyxe píše:66.93 anglicky a multilingual, na CD je neco trosicku starsiho (nemam u sebe) ale stejne kvuli XP SP2 nemuzu jit moc zpet a kvuli PCX bych to radej ani nedelal.. Ted jsem stah neoficialni 71.40 a zkusim.K!ll3r píše:zkousel si i jiny nez 66.93 a ty z inno CD?zkus podtaktit tu grafiku ci zvysit napeti , pokud to nepomuze reklamace
Podtaktovavat se mi nechce -vse novy, slusny, kde jsme?? pretaktovavat nemusim. Zvysoval jsem napajeni v BIOSu, trosku=stejny. Hodne=pada to vic.
Reklamace -strcej to do nakyho AMD-based s VIA,reknou,ze to jede (takyze bez driveru jede) a je to.
Mam ty dumpy co se chtej odesilat MSoftu, neni nejaky nastroj na rozpitvani a vytazeni infa, treba tam bude, co tam vlastne blbne..??
Naky nastroje na diagnostiku a nastaveni nVIdia softu ??
- Shyxe
- Nováček

-
TEd jsem se dohodl s dodavatelem, testnu to s uplne jinou grafikou. Predtim jeste zkusim ty beta drivery.hm hele zkus ty ovladace , napeti pises nepomaha , a zdrojem to tedy taky neni , pokud ti to bezi bez ovladacu , zkus to podtaktovat , kdyz to pojede podtaktovany , tak mas jistotu, ze jsou v prd.li pipky , ci jadro , ci memory proste jistota reklamace , pokud to nepojede i po podtatkovani a zmenou vsech ovladacu , coz jsi udelal , je to jista reklamace a musej ti ji uznat , vubec se toho neboj , MS nic neposilej pls
MS nic neposilam, jen mi to tu lezi na disku, asi 7balicku, ja si je vzdycky z /temp vytahl, nez sem zakazal send to MS a XPcka je smazaly samy.Zajimalo by me, co je vevnitr.Jsou to propietary files a musi mit naky nastroje,ktery to samy anapyzujou,Treba by to naky smok v MS otevrel a videl, tady pretika naky zasobnik neceho, udelej tohle. Ja muzu leda pokus/omyl.
Sou to 2karty ve 2PC. ZE by byly obe stejne vadny?Innovision neni zadna superznacka, ale tomuhle moc neverim..