Problém s CD/RW TEAC CD-W552E

Vše o CD-R/RW, DVD±R/RW, Blu-ray, HD DVD, ZIP, FDD a dalších.

Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567

Odpovědět
Spirit
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Problém s CD/RW TEAC CD-W552E

Příspěvek od Spirit »

Mam tuto mechaniku rok a pol... Prenasal som ju raz v skolskej taske len tak a odvtedy mi nedokaze citat media vysokou rychlostou - pri kopirovani dat na hdd sa rychlost zvysuje a mechanika zacina robit chyby, preto nasledne rychlost znizuje....toto sa opakuje dokola a 700mb film sa kopiruje 6-8min, namiesto 2-3min. Ale to by az tak nevadilo. Neskor zacala blbnut viac a to tak, ze obcas ked vlozim cd do mechaniky, snazi sa ho nacitat, ale marne, ledka blika a cd sa nielenze nenacita, ale este ani neide vysunut. Musim restartovat pc... Soft mam 1.14

Je tato mechanika zrela na reklamaciu? A dostanem novu 52/52/24, alebo uz 52/52/32 ? Alebo mi ju len nejak opravia?

Doteraz sa mi nechcelo ju reklamovat, pretoze ma odradila cakacia doba do 30 dni..

Dik za reakcie
Jan Machalík
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Re: teac w552e

Příspěvek od Jan Machalík »

Jestli ti tu reklamaci vezmou, tak ti daj na výběr a nebo ti řeknou at si priplatis na jinou.
SilentiumPC Regnum RG6V ARGB | Asus TUF Gaming B550M-Plus | AMD Ryzen 5 3600X | 16GB DDR4 Patriot Blackout 3600MHz CL17@3733MHz CL16 | ASRock Radeon RX 5600 XT D2 | Samsung 980 Pro Nvme 512GB | Crucial MX500 1TB SATA | Toshiba 3TB | Corsair TX750 | ARCTIC Liquid Freezer II 360 |
Spirit
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Spirit »

Mechaniku som este nedal reklamovat...
medved
Nováček
Nováček

Příspěvek od medved »

Ty brďo, tak tenhle problém mám teď s combem od Teacu, číslo si nepamatuji, ale dělá mi to to samé ještě s tím, že to v podstatě nepálí, žere to jen Verbatimky a ještě blbě...dej vědět, jak dopadneš s reklamací, já to ještě zkusím vyčistit.
Gyx
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Gyx »

tohle mi dělala také.navíc četla blbě i CD co si sama vypalila.vzal sem ji na reklamaci.tu po měsíci uznali a ja koupil palirnu na DVD LG.Od té doby spokojenost.
EGRES
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od EGRES »

vecsina reklamacii CD-W552E sa riesi vymenou za ekvivalent alebo lepsiu co je momentalne CD-W552G... je trochu kratsia, ale funguje rovnako dobre...
bohuzial 552E je dost poruchova seria 552D a 552G som este reklamovat nemusel
ked to nieje taktnute, tak to nie je moje :P alias psychopat v akcii....
ak sa v niecom mylim, kludne ma opravte, rad sa nieco nove naucim
Odpovědět

Zpět na „Optická, výměnná a jiná zařízení“