Vypalovaní DTS audio cd

Nero, Clone CD a další programy k vypalování a diagnostice.
Odpovědět
Andrej
Začátečník
Začátečník

Vypalovaní DTS audio cd

Příspěvek od Andrej »

Ahojte, potreboval by som poradit. ziskal som niekolko image dts audio ale po vypaleni v alcohol mi prehra iba niektore, a ostatne len sustia. neviete mi poradit v com to mam vypalit aby to hralo normalne?? vopred vdaka A.
CPU AMD Athlon XP 1,7 GHz @ 1800GHz, MB Microstar K7N2L A, DDRAM Mercury 512MB, Manli - GeForce 4200 Ti 128MB AGP 8x TV OUT, HDD Caviar - 80GB 8MB cache 7200ot, Case ATX 350W - D213, Teac DV-W512G
Bathory
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bathory »

Jakou koncovku mají ty images?
Bathory
Modena
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Modena »

CD zakodované v dts Ti pojedou jen v případě, že jsou to *.waw a na 44.1kHz, DVD musí být opět *.waw ale tentokrát 48kHz. Prvním předpokladem toho, aby Ti to hrálo, je mít DVD přehrávač se zabudovaným dekodérem dts, protože když to pošleš optikou nebo koaxem do 5.1 zesilovače, ne ve všech případech ví, co má hrát . . .

Bezva program na kódování do dts je nový Minnetonka SurCode DTS za "směšných" $499! V audio editoru, který to dokáže si rozdělíš kterýkoli stereo soubor do 6-ti *waw a příslušnou frekvencí, upravíš dle toho, co mají hrát a pálíš ! HI-FI puristé mě budou kamenovat, ale ten zvuk je vážně oproti stereu bomba ! ! !Obrázek
Odpovědět

Zpět na „Vypalovací software“