Zvuk modemu US Robotics po instalaci SP2 do WinXP

Všechny dotazy, problémy a řešení týkající se Windows XP, Windows 2000 a Windows NT.

Moderátor: Loki5567

Odpovědět
medved
Nováček
Nováček

Zvuk modemu US Robotics po instalaci SP2 do WinXP

Příspěvek od medved »

Kolegové, přátelé, soudruzi, řeším následující problém, předesílám, že jsem použil vyhledávání a prošel všechno možné, ale nenašel jsem nic, co by pomohlo.
Mám winXP a interní modem US Robotics, používám doma telefonní připojení, protože mi stačí (zatím)
Po instalaci SP2 modem sice nadále funguje, leč přestal "hrát"(rozuměj vydávat zvuky při vytáčení a připojování) i když má být zvuk zapnutý a hlasitost maximální a je to tak i nastaveno.
Udělal jsem už všechno možné, ale jediné co na chvíli pomohlo byl návrat k původnímu ovladači, ale při příštím startu systému už modem zase "nehrál".
To bylo podezřelé a tak jsem projel počítač všemi možnými anti-spywary co jsem našel (před tím jsem používal jen spyboot S&D), vyčistil jsem, ale nic.
Našel jsem i AT příkazy, které zapínají reprák a nastavují hlasitost, zadal jsem je modemu jako zvláštní příkazy, v logu jsem našel, že byly odeslány a přijaty, ale zvuk stejně nikde.
Je možné, že je to někde natvrdo nastavené v registrech a nereaguje to na žádná nastavení modemu, zkusil bych to změnit, jenomže já to tam nemohu v těch ošklivých registrech najít (asi jsem max. lama)
Nevíte někdo, úplně čirou náhodou, kde lze v registrech nastavit, aby modem "hrál" přes system speaker ?

P.S. Já vím, že ten zvuk vlastně nepotřebuji, ale mě to jen prostě se.e, že na to nemohu přijít.
pavel.minarik
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pavel.minarik »

takova blbinka, neni nahodou v ovladači hlasitosti tento zvuk nastaven "mute" nebo maximalne zeslaben? (otevři ovladač hlasitosti a pozapinej si vsechna mozna soupatka, abys je videl a mohl regulovat, nektera se implicitne vubec neukazuji :wink: )
Pavel Minarik @ Dell Latitude 7300 (bohužel moc topí, nedoporučuju)
medved
Nováček
Nováček

Příspěvek od medved »

pavel.minarik píše:takova blbinka, neni nahodou v ovladači hlasitosti tento zvuk nastaven "mute" nebo maximalne zeslaben? (otevři ovladač hlasitosti a pozapinej si vsechna mozna soupatka, abys je videl a mohl regulovat, nektera se implicitne vubec neukazuji :wink: )
Kdepak, vše zapnuto, nicméně, nastavení zvuků ještě jednou projdu, pro sichr.
ElCon
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ElCon »

a klasika reinstal modemu 's už asi zkoušel, že ?
wAr3z. p0m0zT3 v b0jI, kT3rý j3 zDáNliVě pR0hRaNý
medved
Nováček
Nováček

Příspěvek od medved »

ElCon píše:a klasika reinstal modemu 's už asi zkoušel, že ?
Dokonce jsem reinstaloval celé PC (ale ne kvůli tomuhle problému, prostě už to potřebovalo) Zase to nechodí, teda modem šlape jako hodinky,prdím na to, ale je to záhada:-))
Odpovědět

Zpět na „Windows XP, 2000, NT“