Counter Strike : Source

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
shadow
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od shadow »

Captain_Pepek píše:HM ale já chci pařit SOURCE ONLY. TAk jsem si sehnal betu HL2, je to na DVD jakoby nainstalované ale bez spouštěcího souboru na source. Je to pirátina, takže to tady nebudu rozebírat.
Jinak mi připadá CSS nejhratelnější, a až budu mít pozítří net od chella . . . 2MBIT . . tak . .
8)

V tvém vlastním zájmu ti to doporučuji :wink:
Příště to vydržíme i bez podobné informace. Nemusíš se hned chlubit ;-). Aspoň kdyby bylo čím :wink:
Wixe
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wixe »

DivX píše:CS: S je pochopitělně lepší než předešlé verze... zase o krůček realističtější.
Ale i já ještě pařím 1.5 8-)

Wixey rači pomlč... říká ti něco to tvi EMPORiO ???

Jinak ta obtížnost botu v CS:S de nastavit až do 3ky (teda alespoň mě).
Jednou kámoš (jak sem s nim hrál po netu) kecal, že tam dal boty obtižnost 9;))) -lamer!

WolfET Rulezzz (ale už sem dlouho nepařil... namám stáhlé mapy*;((()
jak si poznal, že jdou nastavit jenom do 3ky ? já jenom vím, že defaultně jsou na 3ce (teda aspoň u mě) a jak jim nastavil ten kámoš 9 tak byli těžší než na 3ce, takže jenom do 3ky to nejde...
jinak jak psal DivX, že hrál po netu s kámošem tak sem hrál s nima...
Core i5-6400 - Kingston 16 GB DDR4 - ASUS B150 PRO GAMING - MSI GTX 1050 Ti Gaming X 4 GB - Samsung 850 EVO 250 GB - WD Blue EX 1 TB - Zalman 500 W - Zalman Z3 Plus
KOFis
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od KOFis »

Captain_Pepek píše:GRRRRRRRRRR (Jasně, jaký jiný příkazy asi, žádný tam nejsou než bot_add a tak dál. Píše to BotCreate error či co)
Takže Z-BOT ? hm, se am kouknu, nevím jak to s tím telephonem stáhnu.
Jen tak mám 5 diskovou verzi HL2, neoriginální, sice se steamem ale cracklou. . .
//KOfisi tak mi ten link vygoogli, fšude jsou Z-Boti pro CS 1.6, sice
Valve mělo uvolnit 17.1 boty pro Source ale nic z toho nebylo, a krom toho je to pro steam . . .
http://cs.rin.ru/forum/viewtopic.php?t=4453 - zbot

http://cs.rin.ru/forum/viewforum.php?f=10 - vsechny nonsteam verze modu hl pro stazeni, cs 1.5 az hl2 ke stazeni vcetne botu.

/tohle neni warez, non steam je naprosto legalni verze - oficialne na http://www.nonsteampowered.net/
DivX
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DivX »

Wixe píše:jak si poznal, že jdou nastavit jenom do 3ky ? já jenom vím, že defaultně jsou na 3ce (teda aspoň u mě) a jak jim nastavil ten kámoš 9 tak byli těžší než na 3ce, takže jenom do 3ky to nejde...
No nevim, na jaké obtížnosti sou defaultně, ale jdou max. do 3! To vím jistě...
Když píšeš bot_difficulty, tak mi tam na konci skočí trojka... taky v readme to je a taky příkaz find mi to napsal, takže :P

šak si to skus prakticky.. hoď jim iq 1, 2 a 3 a pak 9 :lol:
 MacBook Pro 13" 8GB, 256GB SSD | MacBook Air 13" 4GB, 128GB SSD | iPhone 11 Pro
Wixe
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wixe »

DivX píše:
Wixe píše:jak si poznal, že jdou nastavit jenom do 3ky ? já jenom vím, že defaultně jsou na 3ce (teda aspoň u mě) a jak jim nastavil ten kámoš 9 tak byli těžší než na 3ce, takže jenom do 3ky to nejde...
No nevim, na jaké obtížnosti sou defaultně, ale jdou max. do 3! To vím jistě...
Když píšeš bot_difficulty, tak mi tam na konci skočí trojka... taky v readme to je a taky příkaz find mi to napsal, takže :P

šak si to skus prakticky.. hoď jim iq 1, 2 a 3 a pak 9 :lol:
no šak když ti tam skočí 3ka, tak to znamená, že jsou momentálně nastavení na 3ce... kde si tam našel readme.txt? jo a neboj se, zkoušel sem to...
Core i5-6400 - Kingston 16 GB DDR4 - ASUS B150 PRO GAMING - MSI GTX 1050 Ti Gaming X 4 GB - Samsung 850 EVO 250 GB - WD Blue EX 1 TB - Zalman 500 W - Zalman Z3 Plus
DivX
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DivX »

Wixe píše:no šak když ti tam skočí 3ka, tak to znamená, že jsou momentálně nastavení na 3ce... kde si tam našel readme.txt? jo a neboj se, zkoušel sem to...
jj.. máš pravdu... defaultně sou na 3ce... zkus použít třeba taky někdy příkaz find...
 MacBook Pro 13" 8GB, 256GB SSD | MacBook Air 13" 4GB, 128GB SSD | iPhone 11 Pro
kuku_666
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od kuku_666 »

RYAN píše:
Marian píše: cl_showfps 1
asi
alebo net_graph 1-3
Jo díky,není tam ku.va zapnutý nějaky omezovač nechce mi to totiž hodit víc jak 72fps????
DivX
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DivX »

kuku_666 píše:Jo díky,není tam ku.va zapnutý nějaky omezovač nechce mi to totiž hodit víc jak 72fps????
hm... kolik máš v tom testu fps?

//Edit_01 ->
pardon chlapci... mě zblbl název threadu :oops:
Naposledy upravil(a) DivX dne pát 18. úno 2005, 15:20, celkem upraveno 2 x.
Wixe
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wixe »

kuku_666 píše:
RYAN píše: alebo net_graph 1-3
Jo díky,není tam ku.va zapnutý nějaky omezovač nechce mi to totiž hodit víc jak 72fps????
nejspíš máš zaplou vertikální synchronizaci :wink:
kuku_666
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od kuku_666 »

DivX píše:
kuku_666 píše:Jo díky,není tam ku.va zapnutý nějaky omezovač nechce mi to totiž hodit víc jak 72fps????
hm... kolik máš v tom testu fps?
Mh v jakém testu?? Existuje tam nějaký test jako byl u Q3 Areny??
Wixe
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wixe »

kuku_666 píše:
DivX píše: hm... kolik máš v tom testu fps?
Mh v jakém testu?? Existuje tam nějaký test jako byl u Q3 Areny??
není :wink:
2 DivX: tu je řeč o CS 1.6 nikoliv CS:S :roll:
kuku_666
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od kuku_666 »

Wixe píše:
kuku_666 píše: Jo díky,není tam ku.va zapnutý nějaky omezovač nechce mi to totiž hodit víc jak 72fps????
nejspíš máš zaplou vertikální synchronizaci :wink:
To asi ne, protože monťas mi ukazuje 60Hz. Jde tam někde nastavit ta vertikální synch. Jo a ještě potřebuju poradit jak tam dostat alespoň 100Hz ať nemusím k očařovi :-D
Wixe
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wixe »

kuku_666 píše:Jo a ještě potřebuju poradit jak tam dostat alespoň 100Hz ať nemusím k očařovi :-D
obnovovací frekvenci zafixuješ třeba v ovladačích pokud máš tu GeForce 4 Ti z podpisu :wink:
P.S.: jinak good název pro očního lékaře :lol:
kuku_666
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od kuku_666 »

Wixe píše:
kuku_666 píše:Jo a ještě potřebuju poradit jak tam dostat alespoň 100Hz ať nemusím k očařovi :-D
obnovovací frekvenci zafixuješ třeba v ovladačích pokud máš tu GeForce 4 Ti z podpisu :wink:
Jo na tu obn. frekvenci jsem už taky přišel, ale v tom CSku to pořád přes těch 72fps nepřeleze a tam ta vert. synchronizace nikde není tak nevím.
Butcherson
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Butcherson »

Lidi,nevite proc kdyz zapnu anisotrop nebo antialias tak se me zobrazujou jmena hracu obrovskym pismem?Proste kdyz najedu zamerovacem na postavu tak to neni maly,ale obrovsky pismo (tak 36ka)
Case: Chieftec LCX-01SL-SL-B Cpu: Intel P4 3,4 GHz 800FSB 1MB 775 Motherboard: Abit AG8 915 Grafika: Asus x1950 256MB pci-e HDD: Hitachi 7K250 500GB,Maxtor 250GB Palírna: DVD-RW LG4081B Repro: Genius HT 5.1Cpu Fan: Zalman 7700al/cu System: WinXP SP2 Router: SMC Barricade router 7004VBR Internet: Netbox 10mbit
Wixe
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wixe »

kuku_666 píše:
Wixe píše: obnovovací frekvenci zafixuješ třeba v ovladačích pokud máš tu GeForce 4 Ti z podpisu :wink:
Jo na tu obn. frekvenci jsem už taky přišel, ale v tom CSku to pořád přes těch 72fps nepřeleze a tam ta vert. synchronizace nikde není tak nevím.
aj kdybys měl tu synchronizaci zaplou, tak to tím nebude, jelikož máš 100 Hz obnovovací frekvenci a 72 fps. to fps by pak nemělo přesáhnout 100ku :wink:
expLorer
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od expLorer »

Mam taky problem s CS source
ked spustim cs source ci vobec nieco co ide na source engine tak prsote mi hlasi chyby a ked sa vypne full screen tak proste hra fici ale v okne a to je vazne nehorazne na nervy
bol by som rad keby mi niekto vedel pomoct co sa s tym da spravit aby hra ficala vo fullscreen a nepisala erorri :(
CPU: C2D E7200 [cooled by Scythe Ninja Plus] | MB: ASUS P5Q PRO | RAM: APACER DDR2 2x1GB 800MHz GOLDEN KIT | VGA: ASUS HD4850 512MB | HDD: WD 160GB, Hitachi 500GB + PATA suflik(Hitachi 80GB) | PSU: ASUS A-45GA 450W | LCD: LG L204WT 20.1'' | AUDIO: Creative SB Live 5.1 Digital + KENWOOD KR-A3050 + Radiotechnika S-90 | Logitech MX500 | Logitech MOMO Racing | ASUS MyCinema-P7131
NB: Acer TravelMate 4002LMi (PentiumM1.6GHz, DDR512MB,ATi Radeon9700Mobility,HDD60GB,..)
Wixe
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wixe »

expLorer píše:Mam taky problem s CS source
ked spustim cs source ci vobec nieco co ide na source engine tak prsote mi hlasi chyby a ked sa vypne full screen tak proste hra fici ale v okne a to je vazne nehorazne na nervy
bol by som rad keby mi niekto vedel pomoct co sa s tym da spravit aby hra ficala vo fullscreen a nepisala erorri :(
a kde si teda ten fullscreen vypl :?
DivX
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DivX »

Wixe píše:a kde si teda ten fullscreen vypl :?
Jestli myslim to, co ty mysliš, tak jestli se nepletu, tak je to Options - Video - Display mode :oops:
Wixe
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wixe »

DivX píše:
Wixe píše:a kde si teda ten fullscreen vypl :?
Jestli myslim to, co ty mysliš, tak jestli se nepletu, tak je to Options - Video - Display mode :oops:
tak tupý zas nejsem :lol:
se ho na to ptám, protože psal, že se mu všechno na Source engine ani nespustí ve fullscreen, takže se nedostane do menu a nemůže vypnout ten fullscreen :roll:
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“